aha o benim...kızlar nasıl yapacaklarını anlatmşlar zaten..bnde 1 saat filan gelinlkle takılıp bindallıya geçicem..
ee salonların gelin odası oluyor cnm zatn..orda üstümü değiştrcem
mrb kızlar bu arada
ayy ben gelin odası die bişiyi bilmiyordum işte napacam die dusunuyordum..saolun kızlar valla moralimi düzelttiniz :)
Merhaba canım..Bu arada herkese merhabalarr :)
Merhaba canım..
Ölüyü diriltecek bir bitki çayı hazırladım kendimeİçindekiler; nane, papatya, ıhlamur, melisa, zencefil, bal, limon..
Uhhhh maşşallah yarın zıpkın gibi olursunben ne yapmalıyım acaba heyecana iyi gelen bir bitki çayı var mıdır?
Melisa otu canım.. Sinir, stres, heyecan hepsini durultuyor. Antidepresan etkisi varmış. :)
Sevsem içerdim ama :) artık kendi içimde yenicem heyecanımı
Nasıl sevmezsiniz yav şu bitki çaylarını? Dövcem siziBen de ağzıma siyah çay sokmuyorum aksine..
Siyah çayı bende sevmem zaten bilmiyorum ya ben sevemedim gitti şu bitki çaylarını :) :) dövme beni ama
Döviim ya hem belki heyecanın geçer
Aaa a nasıl bi huy o kaç senedir birliktesiniz canım siz :) azıcık daha bekleyiver
Merhaba canım..
Ölüyü diriltecek bir bitki çayı hazırladım kendimeİçindekiler; nane, papatya, ıhlamur, melisa, zencefil, bal, limon..
32ay oldu yani iki bucuktan üç
Ay benimki cidden cok inceler. Allahtan beni fazla incelemedi ilk gordugu gun evlenicez demisti
papatya uyku yapar sakinlestirir diye biliyordum
Bende senin gibiyim tatlımmgünaaydın kızlar...
tatil günlerinde erken kalkmaktan nefret ediyorummm
kesin lanetlendimmm
günaaydın kızlar...
tatil günlerinde erken kalkmaktan nefret ediyorummm
kesin lanetlendimmm
Günaydın fıstıklar nasılsınız. Ben cok hasta oldum direncim cok zayıf sürekli hasta oluyorumm
günaydın kızlar 7de uyandım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?