- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
hım iş mi var kolay gelsin ne iş yapıyorsunGünaydın , bende 6:10 da uyandım, sıcacık yataktan kalkıp işe geldim yaaa
hım iş mi var kolay gelsin ne iş yapıyorsun
kolay gelsin dikkat et kendine :)Maalesef iş var..Şantiyedeyim, inşaat mezunuyum ..Teşekkür ederim.
Günaydın fıstıklar nasılsınız. Ben cok hasta oldum direncim cok zayıf sürekli hasta oluyorumm
Niye erken kalktın , git uyu benim yerime de
bende ya 7 de uyandım resmengeçmş olsun canımm
ay elimde değil ya..uyanıveriyorum sabahın köründe
geçmş olsun canımm
ay elimde değil ya..uyanıveriyorum sabahın köründe
Günaydın hatunlar
günaaydın kızlar...
tatil günlerinde erken kalkmaktan nefret ediyorummm
kesin lanetlendimmm
Günaydın fıstıklar nasılsınız. Ben cok hasta oldum direncim cok zayıf sürekli hasta oluyorumm
gunaydin kizlarr nasilsiniz??günaydın kızlar 7de uyandım resmen
gunaydin kizlarr nasilsiniz??
ben de her gun ayni saate uyaniyorum.. hafta ici c tesi olsa da uyusam diorm hafta sonu pat 7 8 de uyaniveriyorum
aynen aynen ama dün 9 da sızdım kaldım uykumu aldım ben :)gunaydin kizlarr nasilsiniz??
ben de her gun ayni saate uyaniyorum.. hafta ici c tesi olsa da uyusam diorm hafta sonu pat 7 8 de uyaniveriyorum
Kolay gelsin hemencik gecsin canim :)iyiyiz,iş güç isyanlardayım
Yaa ben de uykumu aliyorum genelde ama yine erkenden uyaniyorumaynen aynen ama dün 9 da sızdım kaldım uykumu aldım ben :)
günaydın canım :)Günaydın hatunlar
hiçç sylenme günün tadını çıkar günaydın :)günaaydın kızlar...
tatil günlerinde erken kalkmaktan nefret ediyorummm
kesin lanetlendimmm
günaydın canım geçmiş olsunGünaydın fıstıklar nasılsınız. Ben cok hasta oldum direncim cok zayıf sürekli hasta oluyorumm
sanada günaydın tatlım :)günaydın kızlar 7de uyandım resmen
tubbbbbb günaydınnnnngunaydin kizlarr nasilsiniz??
aaa evet nolmuş buralara olmaz ki böyle :)Bugün pek sessiz buralar
bende bugün bi enerji var bi haftadır rahat uyuyamıyodumOrya bugün meşgul, sanırım diğer hatunlarda çalışmıyo
bende bugün bi enerji var bi haftadır rahat uyuyamıyodum
sevgilimle kahvaltımıda yaptım daha ne isterim
sabah çok erken çıktık kuzum toplantısı var öglen böyle araya sıkıştırıyoruz bizdeohh afiyet olsun, ne çabuk yaptın kahvaltını da döndün yahu
Benim sevgilim c.tesi de calisiyorsabah çok erken çıktık kuzum toplantısı var öglen böyle araya sıkıştırıyoruz bizde
bizde böyle araya sıkıştırıyoruz kuzum abileri çok yükleniyo tüm işi sevgilime yıkıyolar bekarsın yap diyolar sanki bizim görüşmeye ihtiyacımız yokBenim sevgilim c.tesi de calisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?