2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben de 250 filan fiyat aldım araştırayım iyice.. beyaz fırının yaptkları harika ama 300 tl civarı
gerçi 205 yi 280 i verdikten sonra 300 üde veririz
yapabilirim desem yaparımda o kadar özeniyorum pastamın fiyasko olmasını istemem

gerçi 205 yi 280 i verdikten sonra 300 üde veririz
yapabilirim desem yaparımda o kadar özeniyorum pastamın fiyasko olmasını istemem
bu mantıkla alışveriş yapıyorum hep 300 ü verdikten sonra 350 derken bi bakmışssın 500 vermişiz aysonunu çekiyoruz

Slm hatunlar nasılsınız. Bir iki bisey aldım bende söz eksikliklerimi tamamlamaya çalısıyorum

Kızlaaar bakın bugün ne ciciler aldımm
bu valiz seklindeki kutuyu nisan cekimimde kullanmak icin aldim

Bunlarda sözde kullanacağım servislikler daha once buyuklerini almistim bunlar bi kucugu

bu mantıkla alışveriş yapıyorum hep 300 ü verdikten sonra 350 derken bi bakmışssın 500 vermişiz aysonunu çekiyoruz
ben bazen gözü kara davranıyorum bu konularda acaba mini pasta mı yaptırsak kişi başı hem servis derdi olmaz
250 tl + 25 tane de kurabiye hediye dedi bi tanesii
kurabiyeleri 50 yapsın o mutlu biz mutlu

Günaydın kızlar. Bugünlerde yoğunum o yüzden giremiyorum. Şimdi ehliyet sınavından geldim. Bu sefer oldu galiba. Akşam 5te arayıp öğrencem:) cuma günü memlekete gidelim diyoruz bakalım:)

Canım benim nişanlımda aynı öyle ve lens kllanabilir özel lensleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…