2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim planımda o ilk zamanlar sürekli giyiniriz sexy kıyafetleri çamaşırları falan ama bir süre sonra sadece canım istedikçe ki erkekler sen ne kadar kalın giyinirsen giyin akıllarında o olunca her türlü sexy bulurlar zaten extraya bile gerek kalmaz

Nasıl bi şey aradığın?
Daha önce bi mağazada görmüştüm koyu fuşya rengi dümdüz bir elbise omuzlarında altın sarısı renginde su damlaları gibi taşlar yerleştirmişler çok asil duruyordu bayılmıştım ama 6 ay önce gördüğüm bi kıyafet çoktan kaldırmışlardır

bu kıyafet gözümde canlandı ama nerde gördüğümü hatırlayamıyorum

Hımm söylemiştin bi aralar inşallah bulursun canım

ya kuzum bana çok uzak şeyler ya öyle çamaşır faln alabileceğimi hiç sanmıyorum bırak giymeyi :)

Ben hep giyerim heralde ya içimden geliyor benim, sadece o istiyor diye değil yani.. Yazın evde mini askılı elbiselerle dolaşıyorum mesela çok seviyorum. Çamaşır olarak da sexy giyinmeyi seviyorum

weekend gayet güzel bi parfüm beğenirsin canım. indirimleri tskip edip al derim baya fiyat farkı oluyo
Gitigidiyordaydı galiba 100 ml weekend 108 tl ama almadım kokusunu bilmediğim için ama yookkk alırım ben o parfümü hayatımda koklamadan bu kadar etkilendiğim bi parfüm yok öven övene yaa kalıcılığı nasıl canım internette pek kalıcı değil diye okudum?

Ben hep giyerim heralde ya içimden geliyor benim, sadece o istiyor diye değil yani.. Yazın evde mini askılı elbiselerle dolaşıyorum mesela çok seviyorum. Çamaşır olarak da sexy giyinmeyi seviyorum

Bende aynıyım :) hiçte utanıp sıkılmıyorum bu konuda sözlümle aynıyız yani :) sever böyle şeyler tatlı cicili kız olmamı

Canım ya bişy sorucam ayıp olmazsa o işten sonra denize nasıl gireceksiniz mikrop kapar girilez diyor annem

Nasıl giymezsin nasıl nasıl nasıl? Seni bu fikre alıştırmamız lazım
ya canım ben yıllarca normal çamaşır alırken bile tırstım birde maalesef göğüslerim büyük çamaşır sıkıntım oluyor toparlayıcı küçültücü şeyler kullanmaya çalışıyorum. bi gün alışır mıyım ki. kuzenim evlendi tarzı diil mesela hiç almadı düz çamaşırlar aldı sadece

bu kıyafet gözümde canlandı ama nerde gördüğümü hatırlayamıyorum
Hatırla hatun hatırlaaaaa burdan hipnotize edebilir miyim aceba seni kuzu ben gördüğüm yeri biliyorum en azından bölge olarak ama mağazayı hatırlamıyorum yaaa fatihte fatih camiisinin önünde ki büyük cadde üzerinde bir mağazaydı yarın gidersem tek tek tüm mağazaları gezecem bakalım

canım ben kullanmadım arkadaşıma hediye almayı düşünmüştüm o zaman araştırmıştım fiyatı iyiymiş orijinal olmasına dikkat et derim.

ya kuzum bana çok uzak şeyler ya öyle çamaşır faln alabileceğimi hiç sanmıyorum bırak giymeyi :)

sen bi al da sonçlarını gör bende pek hevesliyim çeşt çeşt geceliğim olsn..her ay dönşümlü giyeym

yani kalıcı canım bnce...ki ben açık halini bile kullanıyorum..bnce al

Büyük göğüsler için de güzel seksi çamaşırlar var canım, bence çeyizinde 2-3 tane de olsa olmalı.. :) Bu arada göğüs ölçünü merak ettim bir sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…