Tabi ki canım unutmazsam çekerim.. Zaten asıl aradığım bi kıyafet var bakalım bulabilecek miyim
Benim planımda o ilk zamanlar sürekli giyiniriz sexy kıyafetleri çamaşırları falan ama bir süre sonra sadece canım istedikçehangisi fenaseksi sütyen takımlarımı valla feminen görnmek içn arada şart..hep ciciş olmaz..
ben nişanlma şunu bile sordum..
mesela evmz çok sıcak ısınamdan yana skntımız yok,gecelklemi pijamaylamı dolaşmamı istersin? gecelk deditabi habire de öyle davetkar gezemem
canm yanaşmasını isteynce öyle gezicem..öteki türlü çekçem diz izi çıkmş pijamam gezncem evde
Daha önce bi mağazada görmüştüm koyu fuşya rengi dümdüz bir elbise omuzlarında altın sarısı renginde su damlaları gibi taşlar yerleştirmişler çok asil duruyordu bayılmıştım ama 6 ay önce gördüğüm bi kıyafet çoktan kaldırmışlardırNasıl bi şey aradığın?
bu kıyafet gözümde canlandı ama nerde gördüğümü hatırlayamıyorumDaha önce bi mağazada görmüştüm koyu fuşya rengi dümdüz bir elbise omuzlarında altın sarısı renginde su damlaları gibi taşlar yerleştirmişler çok asil duruyordu bayılmıştım ama 6 ay önce gördüğüm bi kıyafet çoktan kaldırmışlardır
Daha önce bi mağazada görmüştüm koyu fuşya rengi dümdüz bir elbise omuzlarında altın sarısı renginde su damlaları gibi taşlar yerleştirmişler çok asil duruyordu bayılmıştım ama 6 ay önce gördüğüm bi kıyafet çoktan kaldırmışlardır
ya kuzum bana çok uzak şeyler ya öyle çamaşır faln alabileceğimi hiç sanmıyorum bırak giymeyi :)hangisi fenaseksi sütyen takımlarımı valla feminen görnmek içn arada şart..hep ciciş olmaz..
ben nişanlma şunu bile sordum..
mesela evmz çok sıcak ısınamdan yana skntımız yok,gecelklemi pijamaylamı dolaşmamı istersin? gecelk deditabi habire de öyle davetkar gezemem
canm yanaşmasını isteynce öyle gezicem..öteki türlü çekçem diz izi çıkmş pijamam gezncem evde
hangiisydi daha önce paylaştın diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt canım siyah bi elbise miydiTabi ki canım unutmazsam çekerim.. Zaten asıl aradığım bi kıyafet var bakalım bulabilecek miyim
Benim planımda o ilk zamanlar sürekli giyiniriz sexy kıyafetleri çamaşırları falan ama bir süre sonra sadece canım istedikçeki erkekler sen ne kadar kalın giyinirsen giyin akıllarında o olunca her türlü sexy bulurlar zaten extraya bile gerek kalmaz
Gitigidiyordaydı galiba 100 ml weekend 108 tl ama almadım kokusunu bilmediğim için ama yookkk alırım ben o parfümü hayatımda koklamadan bu kadar etkilendiğim bi parfüm yok öven övene yaa kalıcılığı nasıl canım internette pek kalıcı değil diye okudum?weekend gayet güzel bi parfüm beğenirsin canım. indirimleri tskip edip al derim baya fiyat farkı oluyo
ya kuzum bana çok uzak şeyler ya öyle çamaşır faln alabileceğimi hiç sanmıyorum bırak giymeyi :)
Yok canım ben değildim ohangiisydi daha önce paylaştın diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt canım siyah bi elbise miydi
Ben hep giyerim heralde ya içimden geliyor benim, sadece o istiyor diye değil yani.. Yazın evde mini askılı elbiselerle dolaşıyorum mesela çok seviyorum. Çamaşır olarak da sexy giyinmeyi seviyorum
hım karıştırmışım :) yaşlılık :)Yok canım ben değildim o
Canım ya bişy sorucam ayıp olmazsa o işten sonra denize nasıl gireceksiniz mikrop kapar girilez diyor annemKadınlar havuzu ayrı erkeklerinki ayrı oluyor plaj ortak tabi ama ben tesettür mayo giyerim birlikte denize gideriz zaten bikaç sefer gideriz denize çünkü yüzmek değil amacımız kafa dinlemek yamaç paraşütü, rafting falan yaparız o zamanlarda onun dışında odada takılırız tebi diğer oteller gitsek bikinili hatun dolu her yer ben çok kıskanırım balayımızı zehir ederim biliyorum kendimi
ya canım ben yıllarca normal çamaşır alırken bile tırstım birde maalesef göğüslerim büyük çamaşır sıkıntım oluyor toparlayıcı küçültücü şeyler kullanmaya çalışıyorum. bi gün alışır mıyım ki. kuzenim evlendi tarzı diil mesela hiç almadı düz çamaşırlar aldı sadeceNasıl giymezsin nasıl nasıl nasıl?Seni bu fikre alıştırmamız lazım
Bende aynıyım :) hiçte utanıp sıkılmıyorum bu konuda sözlümle aynıyız yani :) sever böyle şeyler tatlı cicili kız olmamı
Hatırla hatun hatırlaaaaabu kıyafet gözümde canlandı ama nerde gördüğümü hatırlayamıyorum
canım ben kullanmadım arkadaşıma hediye almayı düşünmüştüm o zaman araştırmıştım fiyatı iyiymiş orijinal olmasına dikkat et derim.Gitigidiyordaydı galiba 100 ml weekend 108 tl ama almadım kokusunu bilmediğim için ama yookkk alırım ben o parfümü hayatımda koklamadan bu kadar etkilendiğim bi parfüm yok öven övene yaa kalıcılığı nasıl canım internette pek kalıcı değil diye okudum?
ya kuzum bana çok uzak şeyler ya öyle çamaşır faln alabileceğimi hiç sanmıyorum bırak giymeyi :)
Gitigidiyordaydı galiba 100 ml weekend 108 tl ama almadım kokusunu bilmediğim için ama yookkk alırım ben o parfümü hayatımda koklamadan bu kadar etkilendiğim bi parfüm yok öven övene yaa kalıcılığı nasıl canım internette pek kalıcı değil diye okudum?
ya canım ben yıllarca normal çamaşır alırken bile tırstım birde maalesef göğüslerim büyük çamaşır sıkıntım oluyor toparlayıcı küçültücü şeyler kullanmaya çalışıyorum. bi gün alışır mıyım ki. kuzenim evlendi tarzı diil mesela hiç almadı düz çamaşırlar aldı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?