- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bende fatihteki bi magazayı faceden begenmiştim kuzum ama adını hatırlamıyorum işte koyu pembe mi fuşya mı ne öyle bi rennk yakasından gögüs hizasına doğru altın sarısı detaylar var hatta kız altın sarısı şal takmıştı benim gördüğüm resimdeHatırla hatun hatırlaaaaaburdan hipnotize edebilir miyim aceba seni kuzu ben gördüğüm yeri biliyorum en azından bölge olarak ama mağazayı hatırlamıyorum yaaa fatihte fatih camiisinin önünde ki büyük cadde üzerinde bir mağazaydı yarın gidersem tek tek tüm mağazaları gezecem bakalım
ahaha :) kendimi içinde hayal edemiyorum aslında ben gelinlikte nişanlıkta fln da hayal edemiyorum :) gidim evlenmiş olayım tamam :)sen bi al da sonçlarını görbende pek hevesliyim çeşt çeşt geceliğim olsn..her ay dönşümlü giyeym
yani kalıcı canım bnce...ki ben açık halini bile kullanıyorum..bnce al
Canım ya bişy sorucam ayıp olmazsa o işten sonra denize nasıl gireceksiniz mikrop kapar girilez diyor annem
Ablama da olmuştu ya adı neydi unuttum şimdi o yüzden bilmiyorum bende pek gönüllü değilim gezip tozmak ve birlikte vakit geçirmek daha cazip ve sağlıklı geliyor bana
Sistit canım.. Suya falan girmek de önemli değil, kadınlar ilk kez ilişkiye girdiklerinde genelde büyük bir kısmında oluyor bu..
Heh evet ama ablama havuzdan olmuştu çünkü artık o bölge açık her hastalığa,çok ağrı çekmişti
Evet çok ağrılı oluyormuş. Bizim de komşunun kızı evlendiğinde çok çekmişti, acillik oluyordu.
Hahaha est. normaldir burda tüm gelinciklerin neler yaptığını karıtırıyoruz habire :)hım karıştırmışım :) yaşlılık :)
Alıcaaammmmmm kararlıyımmmmsen bi al da sonçlarını görbende pek hevesliyim çeşt çeşt geceliğim olsn..her ay dönşümlü giyeym
yani kalıcı canım bnce...ki ben açık halini bile kullanıyorum..bnce al
Bende içinde altın sarısı desenler olan eşarp düşünüyorum ayyyy hatırla kuzum yaaa ama göğüse doğru kaymıyordu benim dediğim kıyafette gerçi yüzde yüz eminde değilim şu da var ben aşık bir biçimde o kıyafeti düşünüyorum ama tekrar gördüğümde beğenecek miyim bakalım.. Bazı şeyleri çok abartıyoruz gördüğümüzde bu muydu diyebiliyoruzbende fatihteki bi magazayı faceden begenmiştim kuzum ama adını hatırlamıyorum işte koyu pembe mi fuşya mı ne öyle bi rennk yakasından gögüs hizasına doğru altın sarısı detaylar var hatta kız altın sarısı şal takmıştı benim gördüğüm resimde
Canım vandayız zaten kar kış görüyoruz yeterince:)gerçi van denizimizde var ama olsun :) akdeniz iyidir:) bu arada burda van gölüne deniz diyolar:)Canım kış olacağı için uludağı düşünmez misiz? Yada palandöken, erciyes falan
Deniz gibi büyük baya zaten :) Anladım canım haklısın o zaman sıcaklık istersiniz siz antalya en güzeliCanım vandayız zaten kar kış görüyoruz yeterince:)gerçi van denizimizde var ama olsun :) akdeniz iyidir:) bu arada burda van gölüne deniz diyolar:)
Vay be sistitmiş demek duymuştum bu hastalığı ismini bilmiyordum peki kadınların yüzde kaçında görülüyor biliyor musun canım?Sistit canım.. Suya falan girmek de önemli değil, kadınlar ilk kez ilişkiye girdiklerinde genelde büyük bir kısmında oluyor bu..
Evet canım inşallah yazada karadeniz düşünüyoruz:)Deniz gibi büyük baya zaten :) Anladım canım haklısın o zaman sıcaklık istersiniz siz antalya en güzeli
Vay be sistitmiş demek duymuştum bu hastalığı ismini bilmiyordum peki kadınların yüzde kaçında görülüyor biliyor musun canım?
Doğu karadenize daha fazla vakit ayırın derim.. trabzon-rize mükemmel artvini de övüyorlar :)Evet canım inşallah yazada karadeniz düşünüyoruz:)
Kızlar ya benim evlilik için hiç gecelik falndı filandı hazırlığım yokalmak istiyorum. Siz netten alışverş yapıyomusunuz hangi siteden yapıyosunz alışverişi
Canım ben bu yaz ailemle gezdim gerçekten süper yerler :) o yüzden bi 15 gün düşümüyoruz bakalım:)Doğu karadenize daha fazla vakit ayırın derim.. trabzon-rize mükemmel artvini de övüyorlar :)
Markafoniye güvenöiyorum hiçMarkafoni, dalida.. Bunlardan aldım canım. Takip ettiğim birkaç yer daha var ama alışveriş yapmadığım için öneremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?