Günaydınnn topiğin müstakbel gelinleri nasılsınızzzz
april1109 Günaydıınn :)
greenandblue Günaydın canımm
YEKTA61 günaydın gelincik ben iyiyim sağol sen nasılsın :)
Bu pazar bizim 1.yılımız olacak, ve ben hala bir hediye bulamadım..
Benim olmam hediyemi ona sormak lazım
Sen varsın ya yeter :)
sabah sabh cok tatlısınız hatunlaarr :) bu hediye işleri benide yıldırdı valla son yıl dönümünde bişey almadık sanrm biz hatrlamyrm bile ya :) biz 6 yıldır yılbaşı sevgilliler günü doğum günü yıl dönümü derken tükendi hediyeler :)Benim olmam hediyemi ona sormak lazım
sabah sabh cok tatlısınız hatunlaarr :) bu hediye işleri benide yıldırdı valla son yıl dönümünde bişey almadık sanrm biz hatrlamyrm bile ya :) biz 6 yıldır yılbaşı sevgilliler günü doğum günü yıl dönümü derken tükendi hediyeler :)
Kendi adıma konuşayımİyiyim sen nasılsın?
april1109 Günaydıınn :)
greenandblue Günaydın canımm
YEKTA61 günaydın gelincik ben iyiyim sağol sen nasılsın :)
İlklerin hevesi baska olur yahu şimdi hatrlıyorumda o gün napcak napıcaz diye hop oturup hop kalkmştım onun bana ne aldığını hatrlıyorumda bnm ona ne aldğımı hatrlamıyorum hiç ya :)april1109 valla biz özel günlerde sevdiceğimle doğaçlama yapıyoruz öyle planlı projeli birşey yapmıyoruz.. dediğin gibi bende 5 senedir beraberim alınıcak birşey bulamıyorum :) yeter bu kadar hediye
greenandblue ne güzel işte sen boşver o sana sürpriz yapacakmış ya
Bu pazar bizim 1.yılımız olacak, ve ben hala bir hediye bulamadım..
haha ay kıyamam yani özel bişey istiyosan netten araştır cok değişik fikirler edinebilrsin ama üst baş şeklinde bişey almak istiyosan kullanışlı olsun diye önümüz kış mont deri çeket tarzı bişey alabilrsin :)Bizimde ilk yıl dönümümüz, ve benim beynim duruyo böyle zamanlarda.Pazar gününe denk geliyo, birde sana süprizim var dedi..Şimdi o bişey yapıp, ben odun gibi kalırsam çok fena olur
canım ihtiyacı olan bişey varsa onu al
saat, cüzdan tespih severse gümüş bir tespih alabilrsin. Bunlar haricinde resminizi çerçeveletebilrsin. Kutu hazırlayabilrsin sevdiği şeylerden oluşan güzel bir tsort çift anahtarlığı oyuncak araba kartlar yazılar kurabiyeler kupa vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?