- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Günaaaydiinnn
greenandblue ben sana bi kac sey sayayim
1. Sevgili kitabi yaptirabilirsin
2. Karikaturunuzu cizdirebilirsin
3. Chalkboard yaptirabilirsin(istersen yardimci olurum)
4. Tuttugu takimin formasini alabilirsin
5. Atki fln orebilirsin
6. Sigara kullaniyorsa zippo
7. Ihtiyaci olan kullanabilecegi bisey ayakkabi mont vs
8. Takvim yaptirabilirsin
9. Film hazirlayabilirsin ama pazara yetismez
Aklima gelenler bunlar
Kelin merhemi olsa basina surermis. Bizimde diger ay 2. Senemiz hala bisey bulamadim
Kara tahta mantigiyla size ozel anilarin toplandigi cerceve :) ekte paylasiyorumm :)Tuttuğu takım ile ilgili birşey aldım, zippoda aldım, kazak aldım, Atkı örmek isterdim ama hiç anlamıyorum ,yani beceremiyorum..
3. Chalkboard yaptirabilirsin(istersen yardimci olurum) Cahillik başa bela bu ne oluyo, anlamadım da
Kara tahta mantigiyla size ozel anilarin toplandigi cerceve :) ekte paylasiyorumm :)
Kara tahta mantigiyla size ozel anilarin toplandigi cerceve :) ekte paylasiyorumm :)
Yetisme konusunda tereddut ettim ama yetisir gibii. Bana ozelden yazar misin konusalimmBen buna bayıldım gerçekten , sence yetişirmi..
SÜPERR BİŞEYMİŞ BUUUKara tahta mantigiyla size ozel anilarin toplandigi cerceve :) ekte paylasiyorumm :)
Bu pazar bizim 1.yılımız olacak, ve ben hala bir hediye bulamadım..
Sen varsın ya yeter :)
Benim olmam hediyemi ona sormak lazım
sabah sabh cok tatlısınız hatunlaarr :) bu hediye işleri benide yıldırdı valla son yıl dönümünde bişey almadık sanrm biz hatrlamyrm bile ya :) biz 6 yıldır yılbaşı sevgilliler günü doğum günü yıl dönümü derken tükendi hediyeler :)
günaydın kızlaaarrrdün nişan için iki elbise denedim,o anda hoşuma gittiler ama sonra eve gelip bakınca sevmedim pek bi an önce bi elbise bulabilsem
günaydın kızlarr kimse uyanmamış galiba bugüünn :) :)
Günaydın hatunlar
Günaydınnn topiğin müstakbel gelinleri nasılsınızzzz
günaydın kızlaaarrrdün nişan için iki elbise denedim,o anda hoşuma gittiler ama sonra eve gelip bakınca sevmedim pek bi an önce bi elbise bulabilsem
sevgili kitabı yaptır :) ben yaptırmıstım hemde öyle hazır almadım.içini 23 sayfa kendim yazdım,15 gün uğraşmıştım
alemsiniz
aynen yaaa.bizim 15 ayda tükendibende herşeyi yaptırdım,artık geçen ay doğumgününde,söz için bi ayakkabı almıstık,dedim o benim sana hediyem olsun,ben parasını ödeyeyim günlerce yine hediye düşünücem,bi de ztn yurt dısında olacak birlikte olup,kutlayamayacağız bu seneyide atlattık seneye Allah büyük
https://www.sevgilikitabi.com/kitaplarimiz/sevgiliye-kitaplar/askin-yalin-hali canım benim bak bakalım buradan çok güzell :)
Teşekkür ederim canım, pek düşüncelisin
Ben kuş aldım atkı ördüm aşka gel oyunu aldım sevgili kitabı Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım evini temizledim tatlı yaptım sürpriz kavanozu hazırladım bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı çalışma masası için saat aldım mektup yazdım yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım 6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:) Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim ofisinde duruyo Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık 2 hediye kutusunu iç içe koymuştum küçük kutuya 1 posriyon sütlü nuriye koymuştum bu kutuyu büyük kutunun içine yerleştirdim büyük kutuda bide komik anılarımızın yazılı olduğu kagıtlar vardı çok mutlu olmuştu Posta kutusundaki mızıka diye bi kitap var mızıka çalarak onu verdim tesbih kullanmaz ama koleksiyonu var dengesizin gümüş tespih aldım boncukların üstünde adımız yazıyor mıknatıslı harfler var ya buzdolabının üstüne hep onlarla not yazarım hırçın sevgilimi izledik ondan sonra benle baya alay etti bende tema vakfından onun adına agaç diktirdim sertifikayı görünce aptallaştı gerçi sonra kendimizde ağaç diktik kitap ayrıcı yaptım resimlerimizden:) helikopter aldım bide kavanoz hazırladım hediye kavanozu hediye kartları var içinde bedava masaj bedava öpücük bedava iltifat ... kişiye özel cüzdan kemer gömlek kol düğmesi kalem almıştım :)Teşekkür ederim canım, pek düşüncelisin
Ne demek canım senin için düşünmücemde kimin için düşünücem kitaplar bölümünde örnekler var ordan bak ben çok beğendim :)
Bakınıyorum bende, aklıma daha garip bişey geldi..yine bu tarzda kendim hazırlasam..Çıktı alıp fotoğraf koysam
bizde seni seviyorzz mutluhatunn :) :)herkese günaydın kızlarr sizi çok seviyorum ayyy bugün çok pozitifiim
Eveeet canimm ben yapiyorumm :)SÜPERR BİŞEYMİŞ BUUUtasarimcibayan SEN Mİ YAPIYOSUNN ?
Ne zaman denedin haberimm yok nasıl birşeydi anlat hemenciiikk :)
https://www.sevgilikitabi.com/kitaplarimiz/sevgiliye-kitaplar/askin-yalin-hali canım benim bak bakalım buradan çok güzell :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?