- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
1 ve 3 pınar şemste canım baktın mı o mağazaya hatta 1. model yeni ürün mutlaka olmalı mağazada1 ve 3 tam istediğim gibi ama bulamadım yaa hele ki 1 süperr hani 6 ay önce görüp aşık olduğum kıyafeti anımsatıyor
Bakmadım1 ve 3 pınar şemste canım baktın mı o mağazaya hatta 1. model yeni ürün mutlaka olmalı mağazada
Allah senin iyiliğini versinBakmadımve inanır mısın aklımdaydı ama ama tamamen unuttum hatta pembe pırıltılara da bakacaktım yine gidecem fatihe herhalde
sabah 8:30 akşamda yine 8:30 -9 arası canımolsun canım biraz sabret..geçici bir süre böyledir..Normal çalışma saatleri neler ?
april1109 senin erkek arkadasin kuafordu dimi canm oyle bi muhabbetimiz olmustu dogru hatirliyorsam :)
evet kızlarr kuaförr malesefffBende aynen öyle hatırlıyorum canım :)
Of ya cok yogunsabah 8:30 akşamda yine 8:30 -9 arası canım
evet kızlarr kuaförr malesefff
Evet yavrum yaa 12 saati buluyo beden olarakta zihin olrakta yoruluyoOf ya cok yogun10 saat calismak cok yorucu. Bizim kuaforler 7.30 da aciliyor.
Cok zor ya allah sabir versinEvet yavrum yaa 12 saati buluyo beden olarakta zihin olrakta yoruluyo
evettt adamın beni çekmeye takatii kalmıyooooCok zor ya allah sabir versin
evet bugün pek bi sessiz :)Kızlar bugün bir sessiz burası bende öyle
Selam kızçeler.. :)
selammmSelam kızçeler.. :)
A.s canım hoşgeldin nerelerdesin yoktun bugün :)
Okulda çok bakamıyorum canım, sadece gelen bildirimlere dönüyorum o kadar :) Eve geleli 1 saat falan oldu ancak kendime gelebildim :)
evet canım poşet yerine kese mi yapsam diye düşündüm bi an :)slm kızlarrr
bende okulda çok açamıyorum eve gelncede yorgun ve bedbah halde oluyorum
mutluhatun o keseler çok hoş..tarih filan işlenmş ya..baya kalıcı anlamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?