Kimse yok gercekten baya sakinlesti buralar :)
ama bu sayede hepinizi tanimaya basliyorum
İyi geceler kızlar:))) misafirim gitti. Bulaşığımı yıkadım :) hatta bi sınıfın yazılısını hazırladım. Yarın 3dersim var. Diğer yazılıları da hazırlıcam. Ve haftasonuna işim kalmıcak:)) ama yoruldum bugünbu arada sevdiceğe öğretmenler günü hediyesi almam lazım ne alabilirim ki ya
Bide o bana bişe yapıyo galibaİyi geceler canım ohh misafirler gitmiş işler bitmiş ne güzekk :) Dinlen bakalım o halde.. Valla ben bilemedim ne alsan acaba ?
illa gitmem diye bişey yok benim için canım...Kızlar size yeni bir konuyla geldim. Nisanda dugunde kuafore kimlerle gideveksiniz yada gittiniz? Erkek tarafi gelirmi ayni kuafore sahsen ben ayni kuafore gitmek istemiyorum. Sizlerin gorusleri nedir
bayıldım çok güzel :)
geç oldu saat gözlerim ağrıdı ama ne hastalıklar var ya doğum öncesi sırası sonrasında oluşan...Selam kızlar nasılsınızz :)
açık olsam ilk duragım nişantaşı olurduIyi gecelerOrya
@tubbb istanbulda da bulamiyoruz cunku heryerde ayni seyler. Insan bi farklilik ariyor. Bulamzsam gidip klasik bisey alicam istemeye istemeye
minerva1988 pendikten benimde umudum yok. Kuzenim gel gezelim dedi ondan gidicem galiba. daha once de bisey bulmuslugum yok pendikte.
kizlar herhalde en sonunda nisantasinda alicam solugu.
açık olsam ilk duragım nişantaşı olurdu
Yeni cicilerim
anadım canım illa omuz detayı istiyosun :)sorun aslinda arada kalmislik. Ben acigim ama straplez veya ince askili falan giyemem. Yine minik bir kol veya omuzlar kapali olmasi sart. baktigim elbiselere de hep ekleme yapiliyor mu diye soruyorum. Birde evde olacak fazla abarti olmasin diyorum. Secenekler cok sinirli kaliyor. Bakalim yarin da gezeyim olmadi haftaya nisantasina giderim isyerime yakin hem.
O cupcake ne canım?
anadım canım illa omuz detayı istiyosun :)
Nihale
evet illa omuzlar kapanacak
ben 2 aydır burdayım ama normal kıyafette bile tatmin eden bişi olmadı.Iyi gecelerOrya
@tubbb istanbulda da bulamiyoruz cunku heryerde ayni seyler. Insan bi farklilik ariyor. Bulamzsam gidip klasik bisey alicam istemeye istemeye
minerva1988 pendikten benimde umudum yok. Kuzenim gel gezelim dedi ondan gidicem galiba. daha once de bisey bulmuslugum yok pendikte.
kizlar herhalde en sonunda nisantasinda alicam solugu.
aynen bende açığım ama sırt ve göğüs dekoltesi kullanmıyorum . arada olmak daha zor hiç bişi bulunmuyorsorun aslinda arada kalmislik. Ben acigim ama straplez veya ince askili falan giyemem. Yine minik bir kol veya omuzlar kapali olmasi sart. baktigim elbiselere de hep ekleme yapiliyor mu diye soruyorum. Birde evde olacak fazla abarti olmasin diyorum. Secenekler cok sinirli kaliyor. Bakalim yarin da gezeyim olmadi haftaya nisantasina giderim isyerime yakin hem.
güle güle kullanYeni cicilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?