2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar size yeni bir konuyla geldim. Nisanda dugunde kuafore kimlerle gideveksiniz yada gittiniz? Erkek tarafi gelirmi ayni kuafore sahsen ben ayni kuafore gitmek istemiyorum. Sizlerin gorusleri nedir

Kızlar size yeni bir konuyla geldim. Nisanda dugunde kuafore kimlerle gideveksiniz yada gittiniz? Erkek tarafi gelirmi ayni kuafore sahsen ben ayni kuafore gitmek istemiyorum. Sizlerin gorusleri nedir
Ben bunu hic dusunmedim ama giderim yaa sknti olmaz. Zaten bizim burda duzgn kuafor yok erkek arkadasimin annesi fln onerir ona gideriz biz de diye dusunuyorum

Ben geldim

Internet paketim bittigi icin gunduz gelemiyorum ben

Bu topikten baska topige girmiyorum ben okumuyorum bile. Bazen ceyiz topigine bakiyorum.

Simdi degil de asıl bir bir evlenenler gidecek topikten gelmemeye baslayacaklar. Ben 2013ten tecrubeliyim bu hep boyle oldu. Hatta 2013teki arkadaslar nerdeyse forumu terk ettiler

Bence beraber olmak guzel

Birde imza kismina cizelge koymuslar diye yazmissiniz bende kimseninki gorunmuyor

hatırlamaz mıyım canımm ikimiz de asker yareniydik nasıl da geçti o günlerhayırlısıyla bu cuma yapcaz Allahın izniyle darısı başına canımcımm

Ben umraniyeyi elbise icin bi kez daha gezdim ama hicbisey yok. Fatihte de bulamadim. Kadikoyde genelde butikler falan var opera pasaji var birde. Oraya da bi bakarim. Bakirkoye gidicem galiba bidaha. Bir de pendige mi gitsem? Yarin izinliyim.

Ben umraniyeyi elbise icin bi kez daha gezdim ama hicbisey yok. Fatihte de bulamadim. Kadikoyde genelde butikler falan var opera pasaji var birde. Oraya da bi bakarim. Bakirkoye gidicem galiba bidaha. Bir de pendige mi gitsem? Yarin izinliyim.
pendikte çok bişi bulabileceğini sanmıyorum

Istanbuldasin ne sans. Ankarada hic bi yer yok..
Selam kızlar nasılsınızz :)
iyiym tatlim ben uyuycam birazdan sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…