- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
nasılsın canım :)Bende varım ki :)
Ben buradayım kii :)
aha yakalandıkk
siz bizi bırakıp gidiyosunuz
İyiyim canım :) sen nasılsın bu arada hala aklımda unutmadım programı bulamadık halanasılsın canım :)
Yok canım öyle bakiim dedim ben yoksa buradayım arkdaşlarda orada olunca
valla bilemiycem çok kötü küserim benyok ya burdayızzz
iyiyim bende valla bulursan harika olur :)İyiyim canım :) sen nasılsın bu arada hala aklımda unutmadım programı bulamadık hala
evet canım durmuş olması gerekiyor ama en sağlıklı öneriyi doktorun verir. ben denizlide oldum. o doktora komşum 5-6 yıl önce olmuş sonra kardeşi de oldu ben onlardan gaza gelerek oldum. iki bin beş yüze oldum. kendimi hiç kasmadım acımadı ama komşum kastı acımış . bi aparat takıyo göze souğuk bişiler döküyor önce adım adım anlatıyor şimdi şunu yapıcam diye retinayı kaldırıyo 10 sanye görmüyorsun o sırada lazer sesi ve yanık kokusu geliyor sonra takıyor sonra diğer göz. her gözle 1 dakika uğraşıyorç bitince bulanık görüyorsun ama füneş feci yapı . otele gittik babamla 2 saatte bir damla yapıldı karanlıkta yattım. bi 10 gün baş ağrm oldum ve güneş gözlüpü taktım ben haziran sonu oldum en iyi mevsimi mart nisan aslında. okul olduğu için ayarlayamadım. cuma oldum pazartesi okula başladım yani. bi 15 günde normale döndü her şey.Kızlar selammmm
Evet anım genelde o siteden yapılıyor diye biliyorum bende bi uğraşayım bakayım
Canım bende istiyorum ama göz kusurunun ilerlemesinin durmuş olması gerekiyor diye duydum. Birde kuzu ameliyat sırasında acı yada tuhaf hissettin mi ve nerede ne kadara oldun?
Tamam canım sağol bakırköyde tesettür kıyafetler olduğunu bilmiyordum ama bakarım bi ümraniye ve kadıköyü övüyorlar oralara da bakayım :)
selam tatlım nasılsın :)selam hatunlar
valla ben heyecanlanıyorum unuttuğum bişey olur diye korkuyorum garip duygular :)Nerdesiniz kızlar gunler ilerledikce heycanlanıyormusunz :)
selam canım napıyosun :)Selam kizlarr
Yemek filan yedim tv ye bakiyorm smdi sen napiyosun canim :)selam canım napıyosun :)
bende makale araştırıyorum :)Yemek filan yedim tv ye bakiyorm smdi sen napiyosun canim :)
iyilik iş güç koşturmacaselam tatlım nasılsın :)
valla ben heyecanlanıyorum unuttuğum bişey olur diye korkuyorum garip duygular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?