- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Ay kızlar yaa bu pazar istemeye eliyorlar beni jeton şu an düştü heyecan yaptım
sen bunu şimdi söylüyosunn şaşkınnAy kızlar yaa bu pazar istemeye eliyorlar beni jeton şu an düştü heyecan yaptım
Geçen haftaydı ama istemeye geleceklerden biri ayağını incitmiş bizde iptal etmek istedik bu pazar geleceklerrAaaaaa bu hafta mıııı ayy çok heyecanlııı
siz neden ortalarda olmıycaksınız kiGeçen haftaydı ama istemeye geleceklerden biri ayağını incitmiş bizde iptal etmek istedik bu pazar geleceklerrAslında çok heyecanlı bi durum yok çünkü standart bi isteme olmayacak bizim ki ben ve sevgilim ortalarda olmayacak sadece büyükler gelip bizim büyüklerden beni isteyecekler ama buna rağmen çokkkk heyecanlıyım yaaaaa
Geçen haftaydı ama istemeye geleceklerden biri ayağını incitmiş bizde iptal etmek istedik bu pazar geleceklerrAslında çok heyecanlı bi durum yok çünkü standart bi isteme olmayacak bizim ki ben ve sevgilim ortalarda olmayacak sadece büyükler gelip bizim büyüklerden beni isteyecekler ama buna rağmen çokkkk heyecanlıyım yaaaaa
Geçen hafta gibi iptal etme durumu olursa diye söylemedim boşuna heyecan yapmayalım falan ama perşembe akşamı oldu herangi bi sıkıntı yok şimdilik (maşallaaahhhhh) bugün sevdiceğimle annesi getirecekleri çikolatalar için nasıl bir kap isteiğimi sordular resim falan yolladılar baya bildiğiniz geliyorlar yanisen bunu şimdi söylüyosunn şaşkınn
Geçen hafta gibi iptal etme durumu olursa diye söylemedim boşuna heyecan yapmayalım falan ama perşembe akşamı oldu herangi bi sıkıntı yok şimdilik (maşallaaahhhhh) bugün sevdiceğimle annesi getirecekleri çikolatalar için nasıl bir kap isteiğimi sordular resim falan yolladılar baya bildiğiniz geliyorlar yani
Kuzu bizim adetlerde gençlerin ortalara olunması ayıptır ayrıca sevdiceğim çekirdek aile olarak burda yaşıyorlar hiç akrabası yok burda annesi de hasta neyse annesi yorulmasın diye gelmesin dedik annesi gelmiyorsa bari sadece erkekler gelsin dedik (kuzumun babası da vefat etti 4 sene önce bu aradasiz neden ortalarda olmıycaksınız ki
farklıymış canım adetleriniz ee kahveler nolcak ( yalnız herşeyi geçtim kahveye takıldım )Kuzu bizim adetlerde gençlerin ortalara olunması ayıptır ayrıca sevdiceğim çekirdek aile olarak burda yaşıyorlar hiç akrabası yok burda annesi de hasta neyse annesi yorulmasın diye gelmesin dedik annesi gelmiyorsa bari sadece erkekler gelsin dedik (kuzumun babası da vefat etti 4 sene önce bu arada) babasının arkadaşları aile dostları gelip isteyecekler nişanı ilerde yapacağımız için istemeyi abartmayalım kalabalık olmasın dedik:)
Kuzu bizim adetlerde gençlerin ortalara olunması ayıptır ayrıca sevdiceğim çekirdek aile olarak burda yaşıyorlar hiç akrabası yok burda annesi de hasta neyse annesi yorulmasın diye gelmesin dedik annesi gelmiyorsa bari sadece erkekler gelsin dedik (kuzumun babası da vefat etti 4 sene önce bu arada) babasının arkadaşları aile dostları gelip isteyecekler nişanı ilerde yapacağımız için istemeyi abartmayalım kalabalık olmasın dedik:)
Hahahahaa kahvede haliyle olmayacak canım zaten karşı taraf gündüz gelmek istedi daha samimi bir ortam olur diye 2/3 gibi gelecekler bizde pasta börek yapıcaz annem bugün karar vermiş herkese salata yerine küçük bir kaseyle yoğurtlu mantı da ikram edelim gelenler uzun yoldan geliyorlar acıkırlar diye (biri benim ünivden hocam yalovadan geliyor, diğer dayımın 20 yıldır arkadaşı burdurdan geliyor sırf isteme için çok duygulandımfarklıymış canım adetleriniz ee kahveler nolcak ( yalnız herşeyi geçtim kahveye takıldım )
Ayyyy aminn sağol kuzum yaa Allah razı olsun senin sevdiceğinin de başı sağolsunAnladım canım Hayırlısı olsun inşallah (başı sağolsun sevdiceğinin) Benim sözlümünde babası çok küçükken vefat etmiş 3 ablası var bir de annesi.. Herşey gönlünce olur inşallah canım benim
Ayyyy aminn sağol kuzum yaa Allah razı olsun senin sevdiceğinin de başı sağolsunBenimkinin de 4 sene önce vefat etti babası annesi de kanser hastası falan dertliyiz yani Allah daha büyük acılar göstermesin hiçbirimize de kimseye de :)
ayy ne güzel yaa darısı başıma diyim artık :)Hahahahaa kahvede haliyle olmayacak canım zaten karşı taraf gündüz gelmek istedi daha samimi bir ortam olur diye 2/3 gibi gelecekler bizde pasta börek yapıcaz annem bugün karar vermiş herkese salata yerine küçük bir kaseyle yoğurtlu mantı da ikram edelim gelenler uzun yoldan geliyorlar acıkırlar diye (biri benim ünivden hocam yalovadan geliyor, diğer dayımın 20 yıldır arkadaşı burdurdan geliyor sırf isteme için çok duygulandımortak tanıdıklarımızın olması çok iyi bir şey) bana tuhaf geldi mantı ikram etmek ama daha fazla müdahale edersem annem öldürecek beni sinir oluyor her şeye karışmama
Teşekkür ederim kuzucum darısı hepimizin başına inşallah düşünsene salonda beni isteyecekler babamdan ben odamda pijamalarımla oturup laptopta sizinle konuşucamayy ne güzel yaa darısı başıma diyim artık :)
yol uzunsa mantı olabilir bence erkek milleti zor doyar sonuçta annen dilediği gibi yapsın bence :)
ayyy çok sevindim :)
bundan büyük keyif yoktur heralde şu dünyada rahatlığa bakTeşekkür ederim kuzucum darısı hepimizin başına inşallah düşünsene salonda beni isteyecekler babamdan ben odamda pijamalarımla oturup laptopta sizinle konuşucam
Ya rahatlık sinir stres gerginlik yok bide ben heyecan yaptım mı elim ayağım titrer rezil ederim kendimi bundan da kurtulmuş olucam ama bunlarında güzel tarafları var onlardan da mahrum olmuş oluyorum o kötü iştebundan büyük keyif yoktur heralde şu dünyada rahatlığa bak
hayırlısı böyleymiş demek ki ama çok iyi yaa ohh uzatcan ayaklarını oldu bitti herşey bende böyle istiyorumYa rahatlık sinir stres gerginlik yok bide ben heyecan yaptım mı elim ayağım titrer rezil ederim kendimi bundan da kurtulmuş olucam ama bunlarında güzel tarafları var onlardan da mahrum olmuş oluyorum o kötü işte
canım eğer ders saatin 21 saati geçiyosa almama hakkına sahipsin hiç bişe yapamazlar. kuranı kerim dersiyse seçmeli olarak yazılısı falan yok.Bir de bunun sınavı ıvırı zıvırı var, dönem ortasında hiç alanım olmayan bir dersi devralmak nefretlik bir şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?