2-3 gün önce Yıldırıma taşındık canım Osmangazideydik ama artık YıldırımdayımNe güzell :) Benim sözlümde bursa inegölden :) Amin Allah nasip etsin inşallah tam olarak neresindesin sen her yeri gezmesemde isim olarak biliyorum ve bursa benim için apayrı bir şehir
2-3 gün önce Yıldırıma taşındık canım Osmangazideydik ama artık YıldırımdayımEmirsultan Yeşil falan var belki gezmişsinizdir o bölge, Bursa başkadır gerçekten
çok güzel yerler canım, var mı bu topikte başka Bursalı?Yıldırımı biliyorum .. Osmangaziyide ama hiç gitmedim :) Bursada Ulu Camiiyi , Yeşil çarşıyı gezdim bir de Tophane ye çıkmıştık :) Bence de çok başka
çok güzel yerler canım, var mı bu topikte başka Bursalı?
ben de sevindim canıım, ya aşk olsun öyle düşünme lütfen hani sen daha önceden de burdasın ya belki vardır diye düşündüm merak ettim sadecee kişisel algılama sakıınnŞuan sadece benim yani Bursalı değilim de Bursalı gelin olucamBen çok sevindim şimdii ya :) 2 Bursalı oldu.
Sen yoksa benden memnun değil misin
ben de sevindim canıım, ya aşk olsun öyle düşünme lütfen hani sen daha önceden de burdasın ya belki vardır diye düşündüm merak ettim sadecee kişisel algılama sakıınn
Hoş bulduk canım nasılsın :)Hoş geldin
sen de mi burdaydın fıstııık bak ben de geldimHeyyyyy canlarııım ben geldiiiiimmmm :)
Tamam canım alınmadım tabii ki :) Benim bildiğim yok olan varsa da zaten yazarlar kızlar.
Hoşgeldin :)
Hoş bulduk canım nasılsın :)
Bak en güzeli olmuş işte canım sevindim sizin adınıza:)
tesekkur ederimm kizlar umarim daha iyi olur :) yeni evimde tek basima onu beklemek zor olur bi de ev parasi vs o da olmicak cok zor gecer benim icin :)Ne güzel işte canım şubatta karar verdiğiniz gibi söz olur sonra da duruma göre nişan..
Evet acele etmeyin uzun dönem olmasındansa beklemek daha iyi bence hem o sırada dediğin gibi para biriktirirsiniz
Rahatlamışsındır sende biraz :)
Kızlar bu nasıl? Sarev'in.. Bana çok cıvıl cıvıl geldi
tesekkur ederimm kizlar umarim daha iyi olur :) yeni evimde tek basima onu beklemek zor olur bi de ev parasi vs o da olmicak cok zor gecer benim icin :)
ben en iyisi 2017 gelinleri diye topik acaym
Ya eveet gel tabi kuzum :) şaka maka ne zaman olursa olsun burda baya tecrube kazaniyoruzHaklısın zor olur tek başına canım :)
Olur mu kızz öyle şey 2017 ye çooook var daha kim bilir kısmet neler olur o zamana neler :)
Açarsan bende geliim mi orayada
Ben cok begendim canimm :) gule gule kullanAldım kızçeler
Ya eveet gel tabi kuzum :) şaka maka ne zaman olursa olsun burda baya tecrube kazaniyoruz
tasarimcibayan karar vermenize çok sevindim canım :)
Tikkabilla bu nevresim takımına bayıldım
Orya otur oturduğun yerde bi yere gitmek yok
başka başka topiklereNereye gidiyomuşum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?