2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne güzell :) Benim sözlümde bursa inegölden :) Amin Allah nasip etsin inşallah tam olarak neresindesin sen her yeri gezmesemde isim olarak biliyorum ve bursa benim için apayrı bir şehir
2-3 gün önce Yıldırıma taşındık canım Osmangazideydik ama artık Yıldırımdayım Emirsultan Yeşil falan var belki gezmişsinizdir o bölge, Bursa başkadır gerçekten

2-3 gün önce Yıldırıma taşındık canım Osmangazideydik ama artık Yıldırımdayım Emirsultan Yeşil falan var belki gezmişsinizdir o bölge, Bursa başkadır gerçekten

Yıldırımı biliyorum .. Osmangaziyide ama hiç gitmedim :) Bursada Ulu Camiiyi , Yeşil çarşıyı gezdim bir de Tophane ye çıkmıştık :) Bence de çok başka

Şuan sadece benim yani Bursalı değilim de Bursalı gelin olucam Ben çok sevindim şimdii ya :) 2 Bursalı oldu.
Sen yoksa benden memnun değil misin
ben de sevindim canıım, ya aşk olsun öyle düşünme lütfen hani sen daha önceden de burdasın ya belki vardır diye düşündüm merak ettim sadecee kişisel algılama sakıınn

ben de sevindim canıım, ya aşk olsun öyle düşünme lütfen hani sen daha önceden de burdasın ya belki vardır diye düşündüm merak ettim sadecee kişisel algılama sakıınn

Tamam canım alınmadım tabii ki :) Benim bildiğim yok olan varsa da zaten yazarlar kızlar.
Hoşgeldin :)

Bak en güzeli olmuş işte canım sevindim sizin adınıza:)

tesekkur ederimm kizlar umarim daha iyi olur :) yeni evimde tek basima onu beklemek zor olur bi de ev parasi vs o da olmicak cok zor gecer benim icin :)
ben en iyisi 2017 gelinleri diye topik acaym

tesekkur ederimm kizlar umarim daha iyi olur :) yeni evimde tek basima onu beklemek zor olur bi de ev parasi vs o da olmicak cok zor gecer benim icin :)
ben en iyisi 2017 gelinleri diye topik acaym

Haklısın zor olur tek başına canım :)
Olur mu kızz öyle şey 2017 ye çooook var daha kim bilir kısmet neler olur o zamana neler :)
Açarsan bende geliim mi orayada

Haklısın zor olur tek başına canım :)
Olur mu kızz öyle şey 2017 ye çooook var daha kim bilir kısmet neler olur o zamana neler :)
Açarsan bende geliim mi orayada
Ya eveet gel tabi kuzum :) şaka maka ne zaman olursa olsun burda baya tecrube kazaniyoruz

Ya eveet gel tabi kuzum :) şaka maka ne zaman olursa olsun burda baya tecrube kazaniyoruz

Yihuuu Evet canım öyle tabii ki burası çok iyi geliyo hepimize tecrübe oluyor. Ayrıca sürekli ev iş arası gidip geldiğim için pek arkadaşlarımla görüşemiyorum burada sizinle konuşmakta çok iyi geliyo iş yerinde de boş zamanım oluyo zaten :) eve gelir gelmez açıyorum çok yorgun olmazsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…