2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Duşa giricem ama üşeniyorum şuan sıcacık salonda oturuyorumm :) ama kalkmam lazım sizleri de bırakamıyorumm

hoş buldum :) kendimi tanıtı vereyim hemen :) büşra ben 23 yaşındayım. çoooook zorlu bir tanışma/isteme söz dönemi geçirdik ama şuanda çok şükür herşey yolunda :) şuan iş arıyor olsam da asıl mesleğim turizm / mutfak öğretmenliği. sözlüm esnaf. bursada yaşıyoruz. nasipse bir iki haftaya kadar nikahımız ve 12 eylülde de düğünümüz olacak. nişan yapmak istemedik maddi kaybımız olmasın evlenince ev alalım hemencik diye :)

Hoşgeldin canım aramıza :)
hoş buldum :) kendimi tanıtı vereyim hemen :) büşra ben 23 yaşındayım. çoooook zorlu bir tanışma/isteme söz dönemi geçirdik ama şuanda çok şükür herşey yolunda :) şuan iş arıyor olsam da asıl mesleğim turizm / mutfak öğretmenliği. sözlüm esnaf. bursada yaşıyoruz. nasipse bir iki haftaya kadar nikahımız ve 12 eylülde de düğünümüz olacak. nişan yapmak istemedik maddi kaybımız olmasın evlenince ev alalım hemencik diye :)

Hayırlısı olsun, inşallah çok mutlu olursunuz :)

İyi olmuş ya konuşasım vardı benimde :)

Konuşalım da ne konuşalım bir konu aç :)

Hoş geldiniz canım hayırlı uğurlu olsun :) Bursa güzel memleket şanslısınız orda yaşadığınız için.. Ne gibi zorluklar yaşadınız canım tabi özel olmazsa? Bizimde arkadaşların çoğu kız isteme evresinde nişanlı olanlarımız da var tabi benim kız isteme olayım kısmetse 2 gün sonra (artık 1,5 gün sonra ) olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…