2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

amin canım teşekkür ederim :)

kızlar düğünlerinizi ne zaman? hem aranıza yeni girdiğimden dolayı hemde madem konuşmalık konu arıyorsunuz araya kaynak yapoayım dedim :)

Canım benim ortada daha hiçbir kesin tarih yok, aileler bile tanışmadı ama kabaca hesap yapınca önümüzdeki yaz nişan 2016 yazında da düğün olabilir :)
 
amin canım teşekkür ederim :)

kızlar düğünlerinizi ne zaman? hem aranıza yeni girdiğimden dolayı hemde madem konuşmalık konu arıyorsunuz araya kaynak yapoayım dedim :)
İyi yaptın canım biz mayıs gibi düşünüyoruz düğünü nişanda işte pazar günü belli olacak ama büyük ihtimalle aralıkta da nişan yaparız
 
özel sayılmaz canım herkesin bildiği birşey yani yazmaktan çekinmem. ben 23 sözlüm 37 yaşında ilk problemimiz buda değil o daha önce 1 evlilik atlatmış ve 8 yaşında dünya tatlısı bir oğlu var oğlu annesiyle kalıyor ama çoğu vaktini babanede yani kayınvalidemde geçiriyor. ailem başta hiç mi hiç istemedi hatta büyük eniştem hala küs benle abimde ufaktan konuşmaya başladı. herkese herşeye rağmen direndik. ikimize ait ufak bir kafe açtık ama yürümedi işlerimiz baya borca girdik. kendisi esnaflık yapıyor işleri güzel çok şükür ama gel gör ki yazın bütün kazandığını açtığımız dükkana akıttı ve biz elde 0 la kapattık dükkanı. şidi bende iş arıyorum bakalım nasip deyip bekliyoruz. annem şimdi çok seviyor damadını ama hala endişeliler evlenince çocuk bana kalacak v.s. diye. yani anlayacağın biri bin paraydı bizde ama çok şükür ki birbirimizden kopmadık. zor şartlarla istenmeye istenmeye söz yaptık nişanı 2015 düğünü 2016 istedik ev al dedi annem o yüzden bekleyecektik ama dükkan işi zora sokunca bizi bizde 2015 te direkt düğünü yapmaya karar verdik. evide evlenince alıcaz nasipse :) işte böyle :)
 
Canım benim ortada daha hiçbir kesin tarih yok, aileler bile tanışmadı ama kabaca hesap yapınca önümüzdeki yaz nişan 2016 yazında da düğün olabilir :)
bizim hesaplarımızda öyleydi ama anlattığım gibi oldu herşey bi anda gelişi verdi :)

İyi yaptın canım biz mayıs gibi düşünüyoruz düğünü nişanda işte pazar günü belli olacak ama büyük ihtimalle aralıkta da nişan yaparız
maşallah tatlım ne hoş :) inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)
 
Konu bulayım.... Heh bikaç hafta önce bizde aliexpressten sipariş verdik sevgiliyle bakalım inşallah pişman olmayız hala bekliyoruz

Ay benimki daha gelmedi yaa.. Türkiyeye girdi çok oldu ama bana ulaşmıyor. Satıcıya mesaj attım böyle böyle diye, lütfen bize inanın ürünleriniz gelecek diyor.
 
Anladım canım evet zor bir durum ben yapamazdım herhalde bilemiyorum gerçi hem sizin için hem ailen için yaş farkıdır sevgilinin geçmişi ve çocuğu konuları aranızda soruna sebep olmadıysa bugüne kadar inşallah olmaz bir daha sende ilerde falan sorun etmezsin zaten neyse sevginizin imtihanını vermişsiniz ailenle işlerin yoluna girmesine çok sevindim inşallah pişman olmazsın ve ömrünüz boyunca çokk mutlu olursunuz canım
 
Ay benimki daha gelmedi yaa.. Türkiyeye girdi çok oldu ama bana ulaşmıyor. Satıcıya mesaj attım böyle böyle diye, lütfen bize inanın ürünleriniz gelecek diyor.
Normalde gönderim süresinde en fazla kaç gün yazıyordu? Sen sipariş vereli baya oldu diye nerdeyse 2 ay gibi
 
inşallah canım evet bende öyle inanıyorum... sevgimizin sıavını verdik bence herkes anladı diye düşünüyorum. inşallah güzel günler bizi bekliyor :)
bu arada ben yapamam deme bir gelip bana böyle böyle olacak kendinde 14 yal büyük çocuklu brine aşık olacaksın dese hayatta inanmazdım ama oluyor hemde çok güzel oluyorç. gerçi bu işler karşındakinin karakterinede bağlı çok şükür rabbime bir dert yaşamadım ben sevdiğimden yana...
 
Evet karakterine bağlı kesinlikle mesela erkeğin kadından daha büyük olması genelde tavsiye edilir ama tersi durumda da mutlu olan çok insan var hele ki son yıllarda böyle ayrımda kalmadı yani tamamen kişilikle uyumla alakalı yeterki senin için doğru insan olsun öyleyse bir dk düşünmeden evlenilir bence
 
al bendende o kadar :) doğru insanı bulmak herkese nasip olmuyor maalesef.

Ben 2 ay olmuştur diye düşündüm ama yinede geç yani bizim 2 hafta oldu hala bana geç kalmışlar gibi geliyor gelir inşallah hepsi bir an önce
kızlar bu bahsettiğiniz nedir? yurt dışından sipariş falan mı verdiniz? hangi sitaden? ve fiyatları nasıl? çeyizlik eşya falan var mı ki?
amma soru sordum
 
Canım aliexpress diye bi site evet fiyatlar genelde çok ucuz ama biraz sıkıntılı bi site. Uzak doğudan geliyor genelde ürünler, çok geç geliyor ve alışverişte riskli bir site. Baya dolandırıcılar olabiliyor çünkü, denemek amaçlı bişey sipariş ettim 2/3 hafta önce hala bekliyorum bakalım
 
hımm neyse o zaman girmii m ben hiç o konuya madem riski var
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…