2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok şükür bugünde bitti..kızlar benim makaron bulmam lazım ya heryerde de yok..

Ne yapcan makaronu? Benimki geçen gün tutturdu daha hiç yemedi ama canı makaron istemiş, dedim güzel değil onlar.. Ama meyveli galiba diyor renk renk diyor, dedim boya o boya.. Olsun ben yicem dedi, e iyi ye dedim bilmem ne yaptı

Süpersin canım inşallah anlamıştır ve daha duyarlı olur bundan sonra.. Bide kuzum nacizane bi tavsiye daha seni sinirlendirdiği zamanlar sık sık bu tavrı kullanma laçkalaşır durum, ciddiyeti kalmaz hazır ilk defa kullanmışsın çok gerekmedikçe kullanma ki eminim sende böyle yaparsın. İnşallah bundan sonra empati kurar sana karşı hatta tüm erkekler de..

Pınarşems çok güzel de fiyatları el yakıyor.
Evet ama tüm fatihi altüst ettim iki kere hiçbir şey beğenemedim canım yaa pınarşemsten beğendiklerim var hayret!!! 215 liralık elbiseler var en çok onları beğendim daha pahallılarından almam zaten bir de ömrüm boyunca her yerde giyebileceğim kıyafetler çokta zararı olmaz maddi açıdan diye düşünüyorum

hangi model canım

Bende ne çok karıştım dimi? Ufak tefek işler kalmış canım kalkta bitir bir an önce hadiii :)
Estağfirullahhhh karışacaksın tabi an be an buraya yazıyorum yaptıklarımı karışmazsan küserim :) neyse hazır konu açılmışken tüm avizeleri,aynaları sildim, evin tozunu aldım.. Ayrıca sadrazam lokumumun yarısı bitti şimdi krem şantisini sürüp dolaba koyucam bikaç saat sonra da şekil vericem. Ayrıca açma hamuru yorudum şu an mayalanıyor böyle de hamaratım işte

ayyy şu lokumdan hiç yemedim yaa yemek istiyorumm

hangi model canım
Aslında 3/5 şey beğendim ama hala 5 kilo fazlam var ki hepsi göbekte ve belde oduğundan dolayı siyah renk kıyafet alıcam büyük ihtimalle güpürlü siyah bi elbise var altın sarısı renginde kemeri o varsa onu düşünüyorum.. Kırmızısı da olabilir belki ama annem kırmızısı basit durur dedi o gözle bakınca bana da öyle geldi yoksa asıl o rengi beğenmiştim

ayyy şu lokumdan hiç yemedim yaa yemek istiyorumm
Keşke yollayabilsem canım şöyle düşün (canını çektirmek istemem ama ) muhallebi ve kremşanti karışımı hindistancevizine bulanmış yumuşacık muhteşem bi tat.. Çilek olmadığı için aralarına muz dilimleri koyucam birde (ki muz manyağıyım) ayyy keşke gönderebilsem canım sana

ayy kolay yapılıyosa yarın yapıyım benn :)

Aynen valla ateş pahası tesettür markaları.. Resmen din üzerinden ticaret yapıyorlar diyorum ben onlara..
Çok haklısın. Hem taamen kapalı kıyafet olup hemde tasarımının güzel olması zor bunu yapabilenler gerçekten yüksekten uçuyorlar fiyat konusunda.. Yokluğu kullanıyorlar resmen Allah'tan öteki taraf var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…