- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
aaa evet ya zor bulunurçok şükür bugünde bitti..kızlar benim makaron bulmam lazım ya heryerde de yok..
alıştılar artık
Babam da ne zaman telefonda konuşsak bu ara gelecek kargo var mı diyor
aslında her yer satsa büyük sevap işlerlerçok şükür bugünde bitti..kızlar benim makaron bulmam lazım ya heryerde de yok..
çok şükür bugünde bitti..kızlar benim makaron bulmam lazım ya heryerde de yok..
Süpersin canım inşallah anlamıştır ve daha duyarlı olur bundan sonra.. Bide kuzum nacizane bi tavsiye daha seni sinirlendirdiği zamanlar sık sık bu tavrı kullanma laçkalaşır durum, ciddiyeti kalmaz hazır ilk defa kullanmışsın çok gerekmedikçe kullanma ki eminim sende böyle yaparsın. İnşallah bundan sonra empati kurar sana karşı hatta tüm erkekler de..Kızlar dediğim gibi yaptım. Açık açık dedim ki sen böyle devamm etceksen ben böyle biriyle evlenemem çünkü sen tanıdığımda böyle değildin dedim. Evlenip boşanmaktansa yol yakınken dönelim dedim. Böyle bişeyi ilk ve son kez kullandım zaten:) öküz ağladı kıyamadım ama napim. Bu kadar etkilendiğimi düşünememiş. Şimdi de soğuk davranıyorum gerekmedikçe konuşmuyorum. Beyefendi gelinlik bakmayı teklif etti düşünün yani ben şimdi çıkmıcam dedim :) az biraz yontuldu benim odun bugün:)
Süperlerr hangi firma kuzum bunlar? Bu arada istediğimi bulabilirsem pınarşemse karar verdim :)
nasıl sizce kızlar :)
Süperlerr hangi firma kuzum bunlar? Bu arada istediğimi bulabilirsem pınarşemse karar verdim :)
Evet ama tüm fatihi altüst ettim iki kere hiçbir şey beğenemedim canım yaa pınarşemsten beğendiklerim var hayret!!! 215 liralık elbiseler var en çok onları beğendim daha pahallılarından almam zaten bir de ömrüm boyunca her yerde giyebileceğim kıyafetler çokta zararı olmaz maddi açıdan diye düşünüyorumPınarşems çok güzel de fiyatları el yakıyor.
nisa moda canım fiyatlarıda 400 filan yanlış hatırlamıyosamSüperlerr hangi firma kuzum bunlar? Bu arada istediğimi bulabilirsem pınarşemse karar verdim :)
zaten tesettür üzerine çalışan butiklerin hepsi öyle sanki altın kaplama kıyafetlerPınarşems çok güzel de fiyatları el yakıyor.
hangi model canımEvet ama tüm fatihi altüst ettim iki kere hiçbir şey beğenemedim canım yaa pınarşemsten beğendiklerim var hayret!!! 215 liralık elbiseler var en çok onları beğendim daha pahallılarından almam zaten bir de ömrüm boyunca her yerde giyebileceğim kıyafetler çokta zararı olmaz maddi açıdan diye düşünüyorum
nisa moda canım fiyatlarıda 400 filan yanlış hatırlamıyosam
zaten tesettür üzerine çalışan butiklerin hepsi öyle sanki altın kaplama kıyafetler
Estağfirullahhhh karışacaksın tabi an be an buraya yazıyorum yaptıklarımı karışmazsan küserim :) neyse hazır konu açılmışken tüm avizeleri,aynaları sildim, evin tozunu aldım.. Ayrıca sadrazam lokumumun yarısı bitti şimdi krem şantisini sürüp dolaba koyucam bikaç saat sonra da şekil vericem. Ayrıca açma hamuru yorudum şu an mayalanıyor böyle de hamaratım işteBende ne çok karıştım dimi?Ufak tefek işler kalmış canım kalkta bitir bir an önce hadiii :)
ayyy şu lokumdan hiç yemedim yaa yemek istiyorummEstağfirullahhhh karışacaksın tabi an be an buraya yazıyorum yaptıklarımı karışmazsan küserim :) neyse hazır konu açılmışken tüm avizeleri,aynaları sildim, evin tozunu aldım.. Ayrıca sadrazam lokumumun yarısı bitti şimdi krem şantisini sürüp dolaba koyucam bikaç saat sonra da şekil vericem. Ayrıca açma hamuru yorudum şu an mayalanıyor böyle de hamaratım işte
Aslında 3/5 şey beğendim ama hala 5 kilo fazlam var ki hepsi göbekte ve belde oduğundan dolayı siyah renk kıyafet alıcam büyük ihtimalle güpürlü siyah bi elbise var altın sarısı renginde kemeri o varsa onu düşünüyorum.. Kırmızısı da olabilir belki ama annem kırmızısı basit durur dedi o gözle bakınca bana da öyle geldi yoksa asıl o rengi beğenmiştimhangi model canım
Keşke yollayabilsem canım şöyle düşün (canını çektirmek istemem amaayyy şu lokumdan hiç yemedim yaa yemek istiyorumm
ayy kolay yapılıyosa yarın yapıyım benn :)Keşke yollayabilsem canım şöyle düşün (canını çektirmek istemem ama) muhallebi ve kremşanti karışımı hindistancevizine bulanmış yumuşacık muhteşem bi tat.. Çilek olmadığı için aralarına muz dilimleri koyucam birde (ki muz manyağıyım) ayyy keşke gönderebilsem canım sana
Çok haklısın. Hem taamen kapalı kıyafet olup hemde tasarımının güzel olması zor bunu yapabilenler gerçekten yüksekten uçuyorlar fiyat konusunda.. Yokluğu kullanıyorlar resmen Allah'tan öteki taraf var..Aynen valla ateş pahası tesettür markaları.. Resmen din üzerinden ticaret yapıyorlar diyorum ben onlara..
Sana tarif atarım kuzu unutmazsam sende hatırlat yada bak ben nefisyemektarifleri uygulamasından bi tarifi kullanıyorum hep onu teline indir mükemmel tarifler var herşeyyyayy kolay yapılıyosa yarın yapıyım benn :)
aklımda olsun zaten hala isteme ve nişan için menüye tam karar veremedim :)Sana tarif atarım kuzu unutmazsam sende hatırlat yada bak ben nefisyemektarifleri uygulamasından bi tarifi kullanıyorum hep onu teline indir mükemmel tarifler var herşeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?