- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
ben sonra 2017 topiği açıcam ordan devam ederiz ikimizBu gidişle ikimiz kalcaz burda en son..
İyi aksamlar bu nasıl bir sogukk
Evdeyim canım ama içi bile sogukİyi akşamlar canım evde değil misin? Evin içimi soğuk çok
Ne yapcan makaronu? Benimki geçen gün tutturdu daha hiç yemedi ama canı makaron istemiş, dedim güzel değil onlar.. Ama meyveli galiba diyor renk renk diyor, dedim boya o boya.. Olsun ben yicem dedi, e iyi ye dedim bilmem ne yaptı
sevgilime alacaktım da bulamadım yahu
Bu arada yeniden merhaba hatunlarrr
:) fayda etmiyo kansızlık tavann nasılsın canımAnladım canımm sıkı giyin
İyiyim teşekür ederim sen :)
sen de mi burdaydın fıstııık bak ben de geldim
Aaa ben yatak odasını farkında olmadan bitirmişim:) 4tane pike takımım 6 tane nevresim takımım 3tanede battaniyem var:) yorgan ve yastıklarım yapılıyor :)) mutlu oldum:)fikir edinmek için kıyafet bakmayada başladıım :)
bende 2. rengini begendim :)
1evlilik seti
5 nevresim takımı
2 pike takımı
1 alez
2 battaniye
2 yorgan
6 yastık
2 misafir nevresim takımı ( 1 çift kişilik 1 tek kişilik)
ben bunları aldım canım
Canım kullanmam zaten ilk ve sondu ama o anladı şimdi gözümün içine bakıyo. Ben onu böyle yaparsan bırakamaz diye düşünme dedim.Süpersin canım inşallah anlamıştır ve daha duyarlı olur bundan sonra.. Bide kuzum nacizane bi tavsiye daha seni sinirlendirdiği zamanlar sık sık bu tavrı kullanma laçkalaşır durum, ciddiyeti kalmaz hazır ilk defa kullanmışsın çok gerekmedikçe kullanma ki eminim sende böyle yaparsın. İnşallah bundan sonra empati kurar sana karşı hatta tüm erkekler de..
Bende öyle başağım:)Benim kız kardeşlerim başak, yükselenleri de başak ama aşırı derecede dağınıklar..
Canım düğün var düğünden sonra da artık mutfağa geçerim ama onlar yaza olsada olur :))YEKTA61 Canımm çok sevindim inşallah yarında çok güzel geçicek
ValentinusNF Ellerine sağlık canımmm eminim çok güzel olmuştur ayy ben bile heyecanlandım herşey çok güzel olucak inşallah sakin ol canım uyu da uykunu al rahatla biraz
math27 Ooo oo yatak odası bitmiş sırada ne var canım :)
Miss_bonn Merhaba canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun tarih belli mi?Sözlü müsün?Nişanlı mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?