2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sevgilime alacaktım da bulamadım yahu

Bu arada yeniden merhaba hatunlarrr

Kızlar lokumda bitti bende bittim belimi hissetmiyorum şu an ama güzel oldu çok şükür... Allahıııımmmmmmmmmmmmmmm yarın geliyorlar

Aaa ben yatak odasını farkında olmadan bitirmişim:) 4tane pike takımım 6 tane nevresim takımım 3tanede battaniyem var:) yorgan ve yastıklarım yapılıyor :)) mutlu oldum:)

Canım kullanmam zaten ilk ve sondu ama o anladı şimdi gözümün içine bakıyo. Ben onu böyle yaparsan bırakamaz diye düşünme dedim.

YEKTA61 Canımm çok sevindim inşallah yarında çok güzel geçicek
ValentinusNF Ellerine sağlık canımmm eminim çok güzel olmuştur ayy ben bile heyecanlandım herşey çok güzel olucak inşallah sakin ol canım uyu da uykunu al rahatla biraz
math27 Ooo oo yatak odası bitmiş sırada ne var canım :)
Miss_bonn Merhaba canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun tarih belli mi?Sözlü müsün?Nişanlı mı? :)

Canım düğün var düğünden sonra da artık mutfağa geçerim ama onlar yaza olsada olur :))

Kızlar biz haftaya bohça alışverişi yapacazda biz nişanlıma ne alacaz onlar bana ne alacak listesi var mı sizde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…