2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar öğretmenler günü sebebiyle madamacoco da baya indirim var.resmen izdiham vardi bugun.

Kaz tuyu yastklar nasil sizce? Aldm ama snra biraktim.kokuuor diyorlar.oylemi

Keşke gönderebilsem canım iki çeşit yapılıyor biri kekle oluyor onu daha önce denedim çok kaba saba oldu sevmedim ama tadı süprdi ben muhallebi ve kremşantiyle yapıyorum tavsiye ederim bi ara dene :)

Kızlar yaa nedendir bilmiyorum ama bugün size kendimi çok övesim var sanki oğullarınıza gelin gidecem çok ilginç Bir açma yapmışımm bir açma yapmışımmmm abartısız söylüyorum hayatımda( ev yapımı pastane yapımı farketmez) bu kadar pofuduk bir açma yemedim Annem evlenmeden tarifi bana yaz dedi babam (ki damak tadı çok hassas en büyük hobisi yemek yemek adamın kolay beğenmez dolayısıyla) bayıldııııı yarın sabahtan misafirler için yapıcam inşallah bu akşamki kadar güzel olur resim de ekleyim ama dokanmanızı isterdim Resimde ekliyorum hacılar .. (hakkınızı helal edin)

Eklentiler

• DSC_0089.webp
    130,1 KB · Görüntüleme: 56
Benim kız kardeşlerim başak, yükselenleri de başak ama aşırı derecede dağınıklar..
ilk defa dağınık başak duydumm

miiis gibi görünüüüyorlaar ellerine sağlık canım olsa da yesek yaa

Canım çok güzel görünüyolar ellerine sağlık benim yerimede ye :) :) :)

ben hala burda yokum 2017 de evlenicem diye mi

ilk defa dağınık başak duydumm

miiis gibi görünüüüyorlaar ellerine sağlık canım olsa da yesek yaa
Kuzum benim teşekkür ederim valla öyle oldular puf puf 2 tane yedim ki rejim yapan biriyim dayanamadım 3 kat kabardılar hepinizin yerine yemiş oldum
Canım çok güzel görünüyolar ellerine sağlık benim yerimede ye :) :) :)
Yedim kuzucum mutlka deneyin tarifte maden suyu yoksa maden suyu ekleyin ben ekledim iyi ki eklemişim Allahımmmm kendime nazar değdircem inşallah yarın da böyle güzel olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…