- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
.
evet canim 2006. Sevgilim benim ilk askim cocukluk askiyiz yani :) 10 ay kadar beraberdik lise 1 deyken sonra benim ailem kucuk oldugm icn istemediler biz de guzelce ayrildik ve iki sene once tekrar basladik
Aaa evt :) telden yazdim ya duzelteym hemenYok kız onu biliyorum da düğün tarihi de 2006
Noldu canım nie böyle oldu. Üzüldüm tatlım insaAllah biran önce düzelir aranız.Bu saate kimsecikler olmaz burada gerci ama uyuyamadım konuscak kimsemde yok kızlar galiba biz ayrılıyoruz yani cok küçük bi sebpten tartıstık büyüdü olay yine damarıma bastı benm yine birbirmize söylemememiz gerekn cümleler söyledik ve en sonunda bitsin dedim bi kez daha dersen arkama bile bakmam demişti sanırım bitti snirliykende bir sürü şey yazdım bu sefer son noktaya geldik galiba
Bu saate kimsecikler olmaz burada gerci ama uyuyamadım konuscak kimsemde yok kızlar galiba biz ayrılıyoruz yani cok küçük bi sebpten tartıstık büyüdü olay yine damarıma bastı benm yine birbirmize söylemememiz gerekn cümleler söyledik ve en sonunda bitsin dedim bi kez daha dersen arkama bile bakmam demişti sanırım bitti snirliykende bir sürü şey yazdım bu sefer son noktaya geldik galiba
Noldu canım nie böyle oldu. Üzüldüm tatlım insaAllah biran önce düzelir aranız.
Günaydın kızlarapril1109 canim uzulme sakinlesince ozur dilersiniz birbirinizden. Bu konuda da sakince oturup konusun, sinirlenince ikimiz de hata yapiyoruz, kendimizi degistirmeliyiz diye. Sonucta seviyorsunuz birbirinizi.
Canım gitmesen daha da büyür. Gidip sorun neyse yüzyüze konuşup hallet bencrGünaydın kızlarşimdi aradı hiçbişey olmamış gibi ben işe gitmiyorum bgun gel bize kahvaltı yapalım diyo arkdas ben zombi gbi btün gece ayaktaydım uyuyamadm bitti mi şimdi nolcak dye düşünmekten ve adamn bi gram bişey umrnda değil... bende problem galiba slağım bu kdr kafaya takıp uzulup ettim. Gidip adam akıllı konussam mı yoksa gitmsem de tavır mı yapsam dicem ama yaptgım tavrın da kendi capımda olduğu bariz ortada ay sabah sabh dha bi gerildim şuan.
İnşallah çabucak geçsin ya:) ben şimdiden stresten ölecem :)Merhaba kizlarr :)
Ben 2014 mayis geliniyim :) evlenmeden once bende sizinle aybi heyecanlardaydim zaman cabucak geciyor hepiniz sevdiklerinize kavusursunuz insallah :)
Günaydın kızlarşimdi aradı hiçbişey olmamış gibi ben işe gitmiyorum bgun gel bize kahvaltı yapalım diyo arkdas ben zombi gbi btün gece ayaktaydım uyuyamadm bitti mi şimdi nolcak dye düşünmekten ve adamn bi gram bişey umrnda değil... bende problem galiba slağım bu kdr kafaya takıp uzulup ettim. Gidip adam akıllı konussam mı yoksa gitmsem de tavır mı yapsam dicem ama yaptgım tavrın da kendi capımda olduğu bariz ortada ay sabah sabh dha bi gerildim şuan.
amiiin amiinnn amiinnn canım benim bizde bu günler görürüz inşallah hayırlı zamandaMerhaba kizlarr :)
Ben 2014 mayis geliniyim :) evlenmeden once bende sizinle aybi heyecanlardaydim zaman cabucak geciyor hepiniz sevdiklerinize kavusursunuz insallah :)
valla ben varım ama banada şuan için o işler çok uzak kuzu :)kızlar bısey sorucam ama kımse yok sanırım. balayını naptınız ayarlayanınız varmı varsa nereyı tercıh ettınıza?
resimler çok aldatıcı oluyo hem canım gidip görmeden de bişey diyemiyo insan lykia otel vardı ama bi orayada baksana netten ölü denizdesımdılık bende evdeyım canım bırazdan cıkıcam nısanlımla balayını netlestırcez bakalm ama ben cok kararsızım resımlerden heryere ıcı gıdıyo ınsanın karar vermek cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?