2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

merhaba hoşgeldin nişanlı mısın :)

evet :) 3 aydır nişanlıyım.

Kızlar hazırlıklarda hangi aşamadasınız düğün tarihi alındıktan sonra, mesela fotoğrafçı ile anlaştınız mı ve balayı oteli bakıyo musunuz, bi ben mi bu kadar aceleciyim

Bana 1 saat 25 grmlık 1 bilezik aldık. Erkek arkadasımada saat aldık ayrıca ceyrek , yarım ata felan takacak babamlar. Saatlerimiz ikimizinkinide seiko marka aldık

çok güzeller canım güle güle kullanın :)
ayyy çok şükür senide verdik darısı başıma :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben iyiyim tatlım sen nasılsın :)
merhaba kızlar 25 temmuzda düğünüm kısmetse

2015 geliniyim
merhaba canım biz genel olarak aktifiz iyi ki geldin :)

valla ben henüz nişanlı değilim mart gibi inşallah ağustosta düğün düşünüyoruz yüzüğü parmagıma taktıktan bir gün sonra başlarız hazırlıklara :)

kızlar bu arada fotoğrafçı işini hallettim nişan için bi arkadaşımın eşi çekicek fotoğrafları hemde galatada evdede çekme ihtimali var:)
ama dış çekimi nişan günü yapmıycaz :)
aile yemegi için restorant araştırıyoruz :)

Ahh ahhh onu kim yasamıyokii :)

oturuyorm canım oyle telefonuma kızmakla mesgulum cok yavasladı uye olmadan daha hızlıydı yazarken delırtıyo benı

Normal tarayıcı versiyonunu kullan canım kasmaz okadr

Güzel geçti canım sağolasın. Biz sah inn paradise'a rezervasyon yaptırdık, daha doğrusu anlaşmalı bir turizm firmasıyla görüştük o ayarladı oteli ve uçağı..
hadı hayırlı olsun canım. bıde ben ayarlasam yuk kalkcak ustumden. nerde canım o otel kac gnlugune ne kadar odıceksınız

çok güzeller canım güle güle kullanın :)

ayyy çok şükür senide verdik darısı başıma :)

ben iyiyim tatlım sen nasılsın :)

merhaba canım biz genel olarak aktifiz iyi ki geldin :)
Sagol canım benim cok tesekkür ederim. Bende 1,2 haftaya fotografcıyla anlasıcam . Mekanı tutcaz ins. Birde kuafor meselesi var tabi basörtümü güzel yapmaları lazım cok titizim kuafor arastircaz. Öyle iste

Buarada benide listeye ekleyebilirsin canım
23 yasında memurum tanısma 14.10.2011 Nisan 31.01.2015 evlilikte Allah nasip ederse Ekim -Kasım 2015 olcak :)

hadı hayırlı olsun canım. bıde ben ayarlasam yuk kalkcak ustumden. nerde canım o otel kac gnlugune ne kadar odıceksınız
Antalya kumlucada canım muhafazakar aileler için tasarlanan otellerden, 10 günkalacağız bir kişi günlük fiyatı 41 euro, ama şu an böyle şimdiden dolmaya başladı tabi ki linkini de yazıyorum buraya inceler istersen http://www.sahinnparadise.com/ daha önce gitmiştim ben çok memnun kalmıştık ayısta gideceğiz kısmetse

canım pierre cardin bile 200 ya sen nerden baktın öyle

Kuzu sen nerde yaşıyordun? Tuhaf bi soru oldu Nereden katılıyorsun hacı yarışmamıza? İstanbulsa eğer kuaförü birlikte araştıralım diyecektim çünkü başörtü konusunda bende çok titizim tbi ki makkyaj konusunda da

ben daha başında bile değilim
Canım çok güzel olmuş
teşekkürler canımm :) hazırlayan bayan çok özenli çalıştı

instagramda gördüüümm.hemeeen detayları anlaaat canımm

Çok garipti yahu, ben bile anlamadım Geçen sene ilk tanıştığımız cafeye gittik orda oldu herşey çok heyacanlıydı ya kıyamam , teklif etti ben hayırr dedim şaşkınlıkla Allahım tam bana yakışan bir tepki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…