oturuyorm canım oyle telefonuma kızmakla mesgulum cok yavasladı uye olmadan daha hızlıydı yazarken delırtıyo benıCok sukur ben cok iyiyim kizlar sizler nasılsiniz neler yapıyosunuz :)
merhaba kızlar25 temmuzda düğünüm kısmetse
2015 geliniyim
temmuz gelinleri topiği çok aktif değil o yüzden buraya geldim:))
Evet kuzum yani kadınlar gelmez diye bi kural yok ama genelde gelmezler sadece sizden farkı damat kesinlikle gelmez gelinde hiç görünmez.. Yani gençlerin büyüklerin yanında olması görünmeleri falan ayıp karşılanıyor :)Canım değişik olmuş sizinki, Çerkes adetleri mi böyle?
merhaba hoşgeldin nişanlı mısın :)
çok güzeller canım güle güle kullanın :)Bana 1 saat 25 grmlık 1 bilezik aldık. Erkek arkadasımada saat aldık ayrıca ceyrek , yarım ata felan takacak babamlar. Saatlerimiz ikimizinkinide seiko marka aldık
ayyy çok şükür senide verdik darısı başıma :)Kızlar atlattık çok şükür. Kız isteme fasıllarını göremicem tuzlu kahve yapamıcam diye üzülüyordum bugün adetlerimiz için o kadar şükrettim ki. Biliyorsunuz sırf erkekler geldi biz hiç görünmedik, damat adayı çıkmadı yukarı aşağıda bekledi yani bütün gün mufaktaydım ben ama içerde onların oturduğunu bilmem bile bana yetti böyle bir heyecan yokkAllahımmmm nasıl heyecanlandım elleirm titriyor,karnım ağrıyor,midem bulanıyor ki onuşmalardfa gelmyordu mutfağa iyi ki hanımlarda gelmemiş biz salonda değildik ölürdüm heyecandan.. Neyse 3 gibi geldiler 5 buçuk gibi gittiler ilk yarım saat içinde beni istemişler babamda kısmetse olur hayırlısı olsun falan fistan bişeyler demiş sonra büyük dayınmda o tarz cümleler kurmuş neyse ben artık baya baya biriyle sözlenmiş oldum kızlar inanamıyorum ne zaman büyüdüm ben yaaa Neyse arabada üşüye üşüye bekleyen sevdiceğime yiyecek çay falan indirdik onu da bitiremeden kalktı erkekler sinir oldum aç aç gönderdik çocuğu Ayyy rahatladım resmen yaaa çok şükür atlattık
ben iyiyim tatlım sen nasılsın :)iyi akşamlar kızlar nasılsınız
merhaba canım biz genel olarak aktifiz iyi ki geldin :)merhaba kızlar25 temmuzda düğünüm kısmetse
2015 geliniyim
valla ben henüz nişanlı değilim mart gibi inşallah ağustosta düğün düşünüyoruz yüzüğü parmagıma taktıktan bir gün sonra başlarız hazırlıklara :)evet :) 3 aydır nişanlıyım.
Kızlar hazırlıklarda hangi aşamadasınız düğün tarihi alındıktan sonra, mesela fotoğrafçı ile anlaştınız mı ve balayı oteli bakıyo musunuz, bi ben mi bu kadar aceleciyim
iyiym ben de canım sen yenisin sanırım hoşgeldin :)
ben iyiym canım pazarın bitmesinin hüznünü yaşıyorum
merhaba hoşgeldin nişanlı mısın :)
ayy hayırlı olsun kuzucum otel çok güzele benziyor :) çokk sevindim detaylara
oturuyorm canım oyle telefonuma kızmakla mesgulum cok yavasladı uye olmadan daha hızlıydı yazarken delırtıyo benı
hadı hayırlı olsun canım. bıde ben ayarlasam yuk kalkcak ustumden. nerde canım o otel kac gnlugune ne kadar odıceksınızGüzel geçti canım sağolasın. Biz sah inn paradise'a rezervasyon yaptırdık, daha doğrusu anlaşmalı bir turizm firmasıyla görüştük o ayarladı oteli ve uçağı..
Canım çok güzel olmuşkızlaar.
müstakbel kayınvalideme vereceğim söz mendillerim hazır
kurdelelerin ortasında mini ayna olcak 1 tl boyutunda üzerinde isimlerimizin yazdığıEki Görüntüle 1309855
Sagol canım benim cok tesekkür ederim. Bende 1,2 haftaya fotografcıyla anlasıcam . Mekanı tutcaz ins. Birde kuafor meselesi var tabi basörtümü güzel yapmaları lazım cok titizim kuafor arastircaz. Öyle isteçok güzeller canım güle güle kullanın :)
ayyy çok şükür senide verdik darısı başıma :)
ben iyiyim tatlım sen nasılsın :)
merhaba canım biz genel olarak aktifiz iyi ki geldin :)
Ayyy amin kuzum darısı başınıza patır patır dökülüyoruzçok güzeller canım güle güle kullanın :)
ayyy çok şükür senide verdik darısı başıma :)
ben iyiyim tatlım sen nasılsın :)
merhaba canım biz genel olarak aktifiz iyi ki geldin :)
Antalya kumlucada canım muhafazakar aileler için tasarlanan otellerden, 10 günkalacağız bir kişi günlük fiyatı 41 euro, ama şu an böyle şimdiden dolmaya başladı tabi ki linkini de yazıyorum buraya inceler istersen http://www.sahinnparadise.com/ daha önce gitmiştim ben çok memnun kalmıştık ayısta gideceğiz kısmetsehadı hayırlı olsun canım. bıde ben ayarlasam yuk kalkcak ustumden. nerde canım o otel kac gnlugune ne kadar odıceksınız
instagramda gördüüümm.hemeeen detayları anlaaat canımmkızlarr ben evililik teklifimi aldımda geldimmmm
canım pierre cardin bile 200 ya sen nerden baktın öyleKızlar ya yarn erkek arkadaşım geliyor. gelmişken bohça işinide halledelim dediydi. bende bugün bir bakayım dedim fiyatlar çok pahallı hemde gecelikkler felan çok uzun ben kısa düşünüyorum çokta seçenek yok rengide pudra krem ekru tonları düşünüyorum çok az seçenek vardı olanlarda çok pahallı sadece 6 lı takımlar 500-600 felan canım sıkıldı sizler nasıl yaptınız neler aldınız alışverişinizde
Kuzu sen nerde yaşıyordun? Tuhaf bi soru olduSagol canım benim cok tesekkür ederim. Bende 1,2 haftaya fotografcıyla anlasıcam . Mekanı tutcaz ins. Birde kuafor meselesi var tabi basörtümü güzel yapmaları lazım cok titizim kuafor arastircaz. Öyle iste
Buarada benide listeye ekleyebilirsin canım
23 yasında memurum tanısma 14.10.2011 Nisan 31.01.2015 evlilikte Allah nasip ederse Ekim -Kasım 2015 olcak :)
Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmm anlat nasıl olduuuukızlarr ben evililik teklifimi aldımda geldimmmm
ben daha başında bile değilimevet :) 3 aydır nişanlıyım.
Kızlar hazırlıklarda hangi aşamadasınız düğün tarihi alındıktan sonra, mesela fotoğrafçı ile anlaştınız mı ve balayı oteli bakıyo musunuz, bi ben mi bu kadar aceleciyim
teşekkürler canımm :) hazırlayan bayan çok özenli çalıştıCanım çok güzel olmuş
instagramda gördüüümm.hemeeen detayları anlaaat canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?