- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
hayır mı dedin inanmıyorum yaÇok garipti yahu, ben bile anlamadımGeçen sene ilk tanıştığımız cafeye gittik orda oldu herşey çok heyacanlıydı ya kıyamam , teklif etti ben hayırr dedim şaşkınlıkla Allahım tam bana yakışan bir tepki oldu
Çok sevindim canım, darısı başımıza :)
tatlım saol arastırıyım bunuda tatıl koyu tarzında bı yer ıstıyoruz bız yesılın ıcınde ama gezılcek gorulcek yerıde olsun dıyoruz cok seyy ıstıyorum cooook :)Antalya kumlucada canım muhafazakar aileler için tasarlanan otellerden, 10 günkalacağız bir kişi günlük fiyatı 41 euro, ama şu an böyle şimdiden dolmaya başladı tabi ki linkini de yazıyorum buraya inceler istersen http://www.sahinnparadise.com/ daha önce gitmiştim ben çok memnun kalmıştık ayısta gideceğiz kısmetse
hayırlı olsun canımkızlarr ben evililik teklifimi aldımda geldimmmm
hayırlı olsun canım
ben kullanıyorum tatlım 1.50 1.75Kızlar aranızda lens kullanan var mı?
Burası da tatil köyü genelde villa tarzı evlerden oluşuyor yeşillikler içinde ama öyle çok gezilip görülecek yeri yok sadece haftada düzenli olarak yat gezileri, antalya kültür gezisi falan düzenliyorlar o kadar sen araştır bence de inşallah kafana göre ir yer bulursun :)tatlım saol arastırıyım bunuda tatıl koyu tarzında bı yer ıstıyoruz bız yesılın ıcınde ama gezılcek gorulcek yerıde olsun dıyoruz cok seyy ıstıyorum cooook :)
Canım lenslerinle hiç denize yada havuza girdin mi? Yada giriliyor mu biliyor musun?ben kullanıyorum tatlım 1.50 1.75
Ben niye instagram da görmedim? Takipleşmiyor muyuz canım biz? Kuzu özelden nickini yazsana banakızlarr ben evililik teklifimi aldımda geldimmmm
Kızlarrr tek tek okuyodum tüm yorumları bi baktımgreenandblue evlilik teklifi almış o yüzden hepinizi çok özür dileyerek es geçiyorum veee
Canım çok sevindim ve bi o kadar duygulandımbilmiyorum neden ama sen öyle yazınca bir de yüzük görünce çok duygulandım ya ağlıyorum şuan pc başında deli miyim neyim Çok ama çok mutlu oldum canım çok sevindim demek ki sürprizi buymuş sevdiceğinin.. Hadi şimdi ben soru soruyorum sana nasıl susturucam kendimi ağlıyorum şuan he söyle şimdii
tupper ware_sureyya da çok uygun canımHangi hesap canım ya baksam ben ona
Ayayyy kıyamam ciddimisin sencanım benim ya sen ne temiz yürekli insansın ya çok tuhaf oldum ben şimdi gerçekten. Allahım herkese nasip etsin inşallah..Darısı tüm bekarların başına, ben hiç beklemiyordum bu teklifi..inan o anki tipimi görsen şu an kahkaha atardın
ayyy kıyamam ciddimisin sencanım benim ya sen ne temiz yürekli insansın ya çok tuhaf oldum ben şimdi gerçekten. Allahım herkese nasip etsin inşallah..Darısı tüm bekarların başına, ben hiç beklemiyordum bu teklifi..inan o anki tipimi görsen şu an kahkaha atardın
merhaba canım hosbuldum :)Teşekkür ederim canım..bu arada merhaba hoşgeldin topiğe
AyOrya yı tanıdığımdan beri bana da çok temizli kalpli görünüyor yaa yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Canım neler söyledi nasıldı onun ve senin tipin biraz daha ayrıntı pliiissss
Canım ciddiyim evet neden bilmiyorum ağladımduygulandım çok ya bilmiyorum kanım çok kaynadı sana belki ondandır böyle duygulanmam sanki blmiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?