2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tatlım saol arastırıyım bunuda tatıl koyu tarzında bı yer ıstıyoruz bız yesılın ıcınde ama gezılcek gorulcek yerıde olsun dıyoruz cok seyy ıstıyorum cooook :)

Kızlarrr tek tek okuyodum tüm yorumları bi baktım greenandblue evlilik teklifi almış o yüzden hepinizi çok özür dileyerek es geçiyorum veee

Canım çok sevindim ve bi o kadar duygulandım bilmiyorum neden ama sen öyle yazınca bir de yüzük görünce çok duygulandım ya ağlıyorum şuan pc başında deli miyim neyim Çok ama çok mutlu oldum canım çok sevindim demek ki sürprizi buymuş sevdiceğinin.. Hadi şimdi ben soru soruyorum sana nasıl susturucam kendimi ağlıyorum şuan he söyle şimdii

tatlım saol arastırıyım bunuda tatıl koyu tarzında bı yer ıstıyoruz bız yesılın ıcınde ama gezılcek gorulcek yerıde olsun dıyoruz cok seyy ıstıyorum cooook :)
Burası da tatil köyü genelde villa tarzı evlerden oluşuyor yeşillikler içinde ama öyle çok gezilip görülecek yeri yok sadece haftada düzenli olarak yat gezileri, antalya kültür gezisi falan düzenliyorlar o kadar sen araştır bence de inşallah kafana göre ir yer bulursun :)

ayyy kıyamam ciddimisin sen canım benim ya sen ne temiz yürekli insansın ya çok tuhaf oldum ben şimdi gerçekten. Allahım herkese nasip etsin inşallah..Darısı tüm bekarların başına, ben hiç beklemiyordum bu teklifi..inan o anki tipimi görsen şu an kahkaha atardın

Ay Orya yı tanıdığımdan beri bana da çok temizli kalpli görünüyor yaa yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Canım neler söyledi nasıldı onun ve senin tipin biraz daha ayrıntı pliiissss

Canım ciddiyim evet neden bilmiyorum ağladım duygulandım çok ya bilmiyorum kanım çok kaynadı sana belki ondandır böyle duygulanmam sanki blmiyorum işte

Ay Orya yı tanıdığımdan beri bana da çok temizli kalpli görünüyor yaa yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Canım neler söyledi nasıldı onun ve senin tipin biraz daha ayrıntı pliiissss

Canım benim çok teşekkür ederim utandırdın beni.. Bende merak ediyorum ama şuan hala etkisindeyim duygulandım.. Bir de sevdiceğimi çok özledim.Çok duygusalım ben

Canım ciddiyim evet neden bilmiyorum ağladım duygulandım çok ya bilmiyorum kanım çok kaynadı sana belki ondandır böyle duygulanmam sanki blmiyorum işte

Ayyyy canım benim ya çok tuhaf oldum gerçekten bak bende ağlarım şimdi.. inan bende tanımadan çok sevdim seni tüm samimiyetimle söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…