Ayyyy canım benim ya çok tuhaf oldum gerçekten bak bende ağlarım şimdi..inan bende tanımadan çok sevdim seni tüm samimiyetimle söylüyorum.
hangii satıcıydı canım o sitede çok farklı satıcılar varAy benimki daha gelmedi yaa.. Türkiyeye girdi çok oldu ama bana ulaşmıyor. Satıcıya mesaj attım böyle böyle diye, lütfen bize inanın ürünleriniz gelecek diyor.
Yerim seniii geçen burç muhabbeti oldu sen söylemiş miydin burcunu? Balık mı burcun?Canım benim çok teşekkür ederim utandırdın beni.. Bende merak ediyorum ama şuan hala etkisindeyim duygulandım.. Bir de sevdiceğimi çok özledim.Çok duygusalım ben
AyOrya yı tanıdığımdan beri bana da çok temizli kalpli görünüyor yaa yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Canım neler söyledi nasıldı onun ve senin tipin biraz daha ayrıntı pliiissss
Yerim seniii geçen burç muhabbeti oldu sen söylemiş miydin burcunu? Balık mı burcun?
ilk buluşup,tanışıp ve ilk yemek yediğimiz yere gittik bugün aynı zamanda 1.yılımızdı..İlk önce kutuyu uzattı bana, içindeki arabanın üzerinde bir not vardı belki pek görünmüyordur resimde..Biz ilk tanıştığımızda konuşurken soru sormuştum ona neden hayatında biri yok niye evlenmedin diye (bende az değilmişim) O da bana Sabah uyandığımda yüzünü görüp mutlu olacağım kimse olmadı, olursa hemen evlenirim demişti..O minik arabanın üzerinde de o söylediği sözü yazmış ben okuyunca mala bağladım tabi, daha yüzüğü çıkarmadan ne amaçla söyledim bilmiyorum ama kedi miyavlaması gibi ağzımdan hayırrr çıktı ..Sonra benimle evlenirmisin dedi ben utanarak evet dedim ama sesimi ben bile duymadım Çok dalga geçti benimle daha sonra..ama o da çok heyacanlıydı çok farklıydı ya..
Biz 4 aylık birlikteyken annesiyle ,teyzesi kardeşi ve kuzenlerle tanıştırmıştı, annesi devamlı parmağıma bakıyordu..İşte o zaman hazırlatmış yüzüğü, bana taktığı yüzük annesinin yüzüğüymüş, yani taşları ile tekrar benim için yaptırmış.kızlar heyacandan saçmalamış olabilirim kusura bakmayın
ınsallah canım bakıcaz artık tatlım:)Burası da tatil köyü genelde villa tarzı evlerden oluşuyor yeşillikler içinde ama öyle çok gezilip görülecek yeri yok sadece haftada düzenli olarak yat gezileri, antalya kültür gezisi falan düzenliyorlar o kadar sen araştır bence de inşallah kafana göre ir yer bulursun :)
Ağlama sen canım üzülme en mutlu günün olmalı bugün ki öyledir eminim.. İnanıyorum samimiyetine canım çok teşekkür ederim.. Sen bakma bana şimdi ağladım duygulandım sen mutluluğunu yaşa güzelce üzülme bugün
Benim eltim de eyüpte yanına gelirsem sana da uğramayı düşünüyorum sıcak insanCanım gel Eyüp sultandayım :) kıyamam sanaaasana sıcak çikolatada yaparım ben karnına da çok iyi gelirrr
sende mutlu ol ama,inan çok etkiledin beni ya, çok garip bişey yüzünü görmediğin bir insan senin mutluğunla mutlu oluyo, cümle bile kuramıyorum ya şaka gibi
Benim eltim de eyüpte yanına gelirsem sana da uğramayı düşünüyorum sıcak insan
hangii satıcıydı canım o sitede çok farklı satıcılar var
Ben akrep burcuyum canım özelliklerini taşırım ama aşırı duygusalım böyle bir özellik yok tabii ama bu duygusallıkta içten gelen birşey sanırım.
senin gibi içten insanlarda varmış hala ne güzel
Canım benim çok güzel olmuş tabii ki heyecanlanıcaksın çok mutlu oldum ya anlatamam.. Bir de annesinin yüzüğüymüş daha bir kıymetli Allah tamamına erdirsin inşallah
Amin cannım benim, çok teşekkür ederim.Allah hepimizi sevdiği insanla yaşlanmayı nasip etsin..Yüzüğe birşey olur diye çok tırsıyorum inanAma artık gül lütfen, kıyamam sana inşallah en yakın zamanda kavuşursun sevdiğine
Kızım var ya çok romantik beeeeilk buluşup,tanışıp ve ilk yemek yediğimiz yere gittik bugün aynı zamanda 1.yılımızdı..İlk önce kutuyu uzattı bana, içindeki arabanın üzerinde bir not vardı belki pek görünmüyordur resimde..Biz ilk tanıştığımızda konuşurken soru sormuştum ona neden hayatında biri yok niye evlenmedin diye (bende az değilmişim) O da bana Sabah uyandığımda yüzünü görüp mutlu olacağım kimse olmadı, olursa hemen evlenirim demişti..O minik arabanın üzerinde de o söylediği sözü yazmış ben okuyunca mala bağladım tabi, daha yüzüğü çıkarmadan ne amaçla söyledim bilmiyorum ama kedi miyavlaması gibi ağzımdan hayırrr çıktı ..Sonra benimle evlenirmisin dedi ben utanarak evet dedim ama sesimi ben bile duymadım Çok dalga geçti benimle daha sonra..ama o da çok heyacanlıydı çok farklıydı ya..
Biz 4 aylık birlikteyken annesiyle ,teyzesi kardeşi ve kuzenlerle tanıştırmıştı, annesi devamlı parmağıma bakıyordu..İşte o zaman hazırlatmış yüzüğü, bana taktığı yüzük annesinin yüzüğüymüş, yani taşları ile tekrar benim için yaptırmış.kızlar heyacandan saçmalamış olabilirim kusura bakmayın
Tabi direkt burçlara bağlıyoruz otomatik olarak ama saçma yani duygusal olmak iyidir ya çok insani bi özellik maşallah :)Ben akrep burcuyum canım özelliklerini taşırım ama aşırı duygusalım böyle bir özellik yok tabii ama bu duygusallıkta içten gelen birşey sanırım.
Tabi direkt burçlara bağlıyoruz otomatik olarak ama saçma yani duygusal olmak iyidir ya çok insani bi özellik maşallah :)
Amin canımm inşallah.. Birşey olmaz canım hiç tırsma bak bak mutlu ol ne güzel.. Tamam gülüyorum böyle nasıl :) oldu mu?İnşallah en kısa zamanda görüşürüz sevdiceğimle sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?