sana gülmek yakışıyor bak, kıyamam sana ,Daaha yeni başlıyoruz, daha çok soru sorup seni çıldırtıcam..sen anlatacaksın yine anlamıcam, sen bana özel konu açmayı düşüneceksin, ben senden gizli topikte soru sorucam sen yakalacaklsın
Kızım var ya çok romantik beeeeve de çok anlamlı çocuğa bak helal olsun nasıl unutmamış hem o sözü hem de daha 4.aydan yüzüğü falan planlaması maşallah nazar değmesin :)
Canımsın teşekkür ederim..Sor tabi yeter ki sen çıldırt beni ben sana sen anlayana kadar anlatırım :) Özel konu açmam belki ama özelden mesaj atıp bende rahatsız ederim seni
pekiiii bak bunu not aldımiyi ki varsın gerçekten
ıyı geceler canım Allah rahatlık versınKızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar ben yatıyorum yarın sabah iş var malum sizlerde erken yatın uykunuzu güzellce alın hepinizi seviyorum Allah rahatlık versin
Kızlar atlattık çok şükür. Kız isteme fasıllarını göremicem tuzlu kahve yapamıcam diye üzülüyordum bugün adetlerimiz için o kadar şükrettim ki. Biliyorsunuz sırf erkekler geldi biz hiç görünmedik, damat adayı çıkmadı yukarı aşağıda bekledi yani bütün gün mufaktaydım ben ama içerde onların oturduğunu bilmem bile bana yetti böyle bir heyecan yokkAllahımmmm nasıl heyecanlandım elleirm titriyor,karnım ağrıyor,midem bulanıyor ki onuşmalardfa gelmyordu mutfağa iyi ki hanımlarda gelmemiş biz salonda değildik ölürdüm heyecandan.. Neyse 3 gibi geldiler 5 buçuk gibi gittiler ilk yarım saat içinde beni istemişler babamda kısmetse olur hayırlısı olsun falan fistan bişeyler demiş sonra büyük dayınmda o tarz cümleler kurmuş neyse ben artık baya baya biriyle sözlenmiş oldum kızlar inanamıyorum ne zaman büyüdüm ben yaaa Neyse arabada üşüye üşüye bekleyen sevdiceğime yiyecek çay falan indirdik onu da bitiremeden kalktı erkekler sinir oldum aç aç gönderdik çocuğu Ayyy rahatladım resmen yaaa çok şükür atlattık
kızlarr ben evililik teklifimi aldımda geldimmmm
ayyy kendi teklif aldığım güne gittim çok sevindim canım hemde annesinin yüzüğüymüş valla bu ince düşüncesinden dolayı eniştemin önünde saygıyla eğiliyorum maşallah yaa göbek atasım var şu ankızlarr ben evililik teklifimi aldımda geldimmmm
kuzum setr-i nur var bi ona baksana sen :)Kuzu sen nerde yaşıyordun? Tuhaf bi soru olduNereden katılıyorsun hacı yarışmamıza? İstanbulsa eğer kuaförü birlikte araştıralım diyecektim çünkü başörtü konusunda bende çok titizim tbi ki makkyaj konusunda da
Tebrik ederimm bende daha bu cumartesi günü teklif aldıım Allah tamamına erdirsin inşallah :)kızlarr ben evililik teklifimi aldımda geldimmmm
inanmıyoruuummm senden hemen ayrıntı istiyorm :)Tebrik ederimm bende daha bu cumartesi günü teklif aldıım Allah tamamına erdirsin inşallah :)
o zaman özel mesajımı birazdan yazıyoruuummm :)inanmıyoruuummm senden hemen ayrıntı istiyorm :)
tamam canım çokkk sevindim yaa :)o zaman özel mesajımı birazdan yazıyoruuummm :)
Bende çok sevindim hiç bu kadar erken beklemiyordum büyük sürpriz oldu :)tamam canım çokkk sevindim yaa :)
Hemen bakıyorum canım sen diyorsan kesin araştırmışsındır iyi bir yerdir :)ayyy kendi teklif aldığım güne gittim çok sevindim canım hemde annesinin yüzüğüymüş valla bu ince düşüncesinden dolayı eniştemin önünde saygıyla eğiliyorum maşallah yaa göbek atasım var şu an
kuzum setr-i nur var bi ona baksana sen :)
eee azcık fikrim var tabiHemen bakıyorum canım sen diyorsan kesin araştırmışsındır iyi bir yerdir :)
darisi basimaaaaa
ayyyy bu da darisi basimaaaCanim hayirli ugurlu olsun
Ne mutlu biseydir kim bilir. Hala bekliyorum. Ve artik hevesim kacmaya basladi
iyiyiz canım sen nasılsın :)
para bi şekilde bulunuyo canım herşey zamanla oluyo düğün ne zaman :)
Senin için daha kötü, biz ikimizde içiyoruz maalesef, o yüzden 1. yılımızda bırakalım dedik..bakalım yarın belli olur durumumuzSende bıraktırmaya teşvik et bence
Evet evlenince sola takmaya başlanıyor diye biliyorum yani düğün günü olarak değil aslında hatta yüzüğün hangi ele takıldığına göre kişiler nişanlı mı evli mi ayırt ediliyormuşama kesin bilmiyorum tabi duyduklarım bunlar sadece
çokk teşekkürler kızlar beğenmenize çokkk sevindim :)
kelin merhemi olsa başına sürer 25 aralık yıldönümümüz ve ben hala hediye bulamadım
Kızlar dediğim gibi yaptım. Açık açık dedim ki sen böyle devamm etceksen ben böyle biriyle evlenemem çünkü sen tanıdığımda böyle değildin dedim. Evlenip boşanmaktansa yol yakınken dönelim dedim. Böyle bişeyi ilk ve son kez kullandım zaten:) öküz ağladı kıyamadım ama napim. Bu kadar etkilendiğimi düşünememiş. Şimdi de soğuk davranıyorum gerekmedikçe konuşmuyorum. Beyefendi gelinlik bakmayı teklif etti düşünün yani ben şimdi çıkmıcam dedim :) az biraz yontuldu benim odun bugün:)
hayır mı dedin inanmıyorum ya
bizim her zaman konuşcak bişeylerimiz vardırarkadaş amma konuşkan guruba düşmüşüm ben yaaaaman maşallah nazar değmesin oku oku bitmedi
:
tatlım ben 8 sene bekledım ve dıyodm kı artık evlenemıcez bız ama sımdı gun sayıyorum. cabucak gecsın zaman dıyorum hepımız ıcın gecsınde herkes kavussun sevdıgıne mutlulukla ınsallah :)Biz hala bekleyelim bakalım. Ben 1 yıldan önce teklif geleceğini sanmıyorum açıkçası bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?