2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canımsın teşekkür ederim..Sor tabi yeter ki sen çıldırt beni ben sana sen anlayana kadar anlatırım :) Özel konu açmam belki ama özelden mesaj atıp bende rahatsız ederim seni

Kızım var ya çok romantik beeee ve de çok anlamlı çocuğa bak helal olsun nasıl unutmamış hem o sözü hem de daha 4.aydan yüzüğü falan planlaması maşallah nazar değmesin :)

Çok teşekkür ederim canım çok sağol.. , çok şaşırdım bende çünkü hiç belli eden biri değildi..Daha yeni algılıyorum bazı şeyleri. ben hep ona düz adamsın hiç ince düşünmüyorsun diyodum ,aldım boyumun ölçüsünü

Kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar ben yatıyorum yarın sabah iş var malum sizlerde erken yatın uykunuzu güzellce alın hepinizi seviyorum Allah rahatlık versin
ıyı geceler canım Allah rahatlık versın

darisi basimaaaaa

kızlarr ben evililik teklifimi aldımda geldimmmm

ayyyy bu da darisi basimaaaCanim hayirli ugurlu olsun

Ne mutlu biseydir kim bilir. Hala bekliyorum. Ve artik hevesim kacmaya basladi

kızlarr ben evililik teklifimi aldımda geldimmmm
ayyy kendi teklif aldığım güne gittim çok sevindim canım hemde annesinin yüzüğüymüş valla bu ince düşüncesinden dolayı eniştemin önünde saygıyla eğiliyorum maşallah yaa göbek atasım var şu an

kuzum setr-i nur var bi ona baksana sen :)

greenandblue cnmm cok mutlu oldm senin adina.allah utandirmasin ve daim etsin :* instagramdan takiplesiomuyduk senle

Ya kizlar ben hala kim kim yerlestremedim kafamda ..yardm edin.nicklern bas ve son harflerini yazarmsnz.

Kuzulu olani biliyorum :) benm hy...35 olan

Hemen bakıyorum canım sen diyorsan kesin araştırmışsındır iyi bir yerdir :)

arkadaş amma konuşkan guruba düşmüşüm ben yaaa aman maşallah nazar değmesin oku oku bitmedi

iyiyiz canım sen nasılsın :)
para bi şekilde bulunuyo canım herşey zamanla oluyo düğün ne zaman :)

12 eylül 2015 te nasipse parasal konuları birlikte aşıcaz canım biz eminim buna çok şükür yan yana olalımda gerisi gelir elbette...

Senin için daha kötü, biz ikimizde içiyoruz maalesef, o yüzden 1. yılımızda bırakalım dedik..bakalım yarın belli olur durumumuz Sende bıraktırmaya teşvik et bence

ben teklifi sundum daha önce hayatında ilk defa benim için 5 gün sigarasız dayandı ona bile çok şaşırmıştım pek yapamam bu stressle dedi ama denerim dedi seni bi alayım sonra sigara falan içmem diyor

ya kızlar ben bu yüzük muhabbetini geçenlerde açtım da bizde şimdi sağda takılı ben soluma saat dışında birde söz bileziğim dışında hiç birşey takamıyorum zaten takı toka özürlüyüm. benimkide sağolsun ben gibi sağ elde kalsın istedi öylece rahatladı içim. size şimdi yazarken bi deneyeyim dedim de psikolojikmen sol kolum ağırlık yapıyor bünyem şaştı

çokk teşekkürler kızlar beğenmenize çokkk sevindim :)
kelin merhemi olsa başına sürer 25 aralık yıldönümümüz ve ben hala hediye bulamadım

bizim de 2 aralık bu arada tasarımlarına bayıldım <3 bende kağıtlara isim yazıp xxxx yyyy seni çok seviyor falan onları çektiricem video yapıcam birde atkı örücem birde video çekmeyi planlıyorum büşra seni çok seviyor diye böyle herkese ama birşeyler söyleticem bakalım ne olacak bunları yapmaya vakit bulursam inşallah

hadi güzel haber bu maşallah canım :) rabbim devamı daim etsin inşallah

hayır mı dedin inanmıyorum ya

bende okuyunca çok şaşırdım kendimden beklerim böyle davranışıda ben kadar olanı da varmış dedim D:

Biz hala bekleyelim bakalım. Ben 1 yıldan önce teklif geleceğini sanmıyorum açıkçası bana..
tatlım ben 8 sene bekledım ve dıyodm kı artık evlenemıcez bız ama sımdı gun sayıyorum. cabucak gecsın zaman dıyorum hepımız ıcın gecsınde herkes kavussun sevdıgıne mutlulukla ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…