- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Çok tatlı yaaaaaaaaa :)Soylemistim daha once belki gormussundur ama yine yaziymm. Biz onunla 2006 da tanistik benim sinif arkadasimin ilkokul arkadasiydi lise 1deydik iste. Ama tam benim tipim ama tabi daha hic sevgilim fln olmamis napcaimi fln blmiormneyse iste tanistirdi arkadasim bizi sohbet muhabbet fln birbirimizi tanimya calisiyoruz sonra birbirimize sirayla soru soralim hadi dedik tanimak icin. O sacma sapan sorular soruyor saat kac filan gibi ben de benimle cikar misin dedim oda kabul etti ama sonrasinda yani 2 sene once baslycagimizda aylarca pesimden surundurdum onu acimi almis oldum
kahkahaa attım şu an tanımak için soru sorarken benimle çıkar mısın dedinnSoylemistim daha once belki gormussundur ama yine yaziymm. Biz onunla 2006 da tanistik benim sinif arkadasimin ilkokul arkadasiydi lise 1deydik iste. Ama tam benim tipim ama tabi daha hic sevgilim fln olmamis napcaimi fln blmiormneyse iste tanistirdi arkadasim bizi sohbet muhabbet fln birbirimizi tanimya calisiyoruz sonra birbirimize sirayla soru soralim hadi dedik tanimak icin. O sacma sapan sorular soruyor saat kac filan gibi ben de benimle cikar misin dedim oda kabul etti ama sonrasinda yani 2 sene once baslycagimizda aylarca pesimden surundurdum onu acimi almis oldum
poff yaaaaz yee artık
Soylemistim daha once belki gormussundur ama yine yaziymm. Biz onunla 2006 da tanistik benim sinif arkadasimin ilkokul arkadasiydi lise 1deydik iste. Ama tam benim tipim ama tabi daha hic sevgilim fln olmamis napcaimi fln blmiormneyse iste tanistirdi arkadasim bizi sohbet muhabbet fln birbirimizi tanimya calisiyoruz sonra birbirimize sirayla soru soralim hadi dedik tanimak icin. O sacma sapan sorular soruyor saat kac filan gibi ben de benimle cikar misin dedim oda kabul etti ama sonrasinda yani 2 sene once baslycagimizda aylarca pesimden surundurdum onu acimi almis oldum
gerçi sana az yee diyorumda kendi sanki farklıyımpoff yaaa
Simdi hep baskalarinin yaninda tugba bana teklif etti diyo amaÇok tatlı yaaaaaaaaa :)
kahkahaa attım şu an tanımak için soru sorarken benimle çıkar mısın dedinn
ben sabirsizim iste her sey hemen olsun isterimOkumamıştım canım daha önce :) Maşallah sen yine iyimişsin o çekingen davranmış biraz :) Amaa sonra peşinden koşturman çok iyi olmuş :)
walla yemek yemem pek ama ne zaman yemicem artık dedim mi dha cok yemek yiyesim geliyo ne bok iş yahugerçi sana az yee diyorumda kendi sanki farklıyım
ben sabirsizim iste her sey hemen olsun isterimama hala tugba bana teklif etti diyor ben de o oncedendi diyorum
Ay artik onu da bi zahmet etsin yaniTeklifi bekle ama canımm :)
dayanamaz tubb evlenme teklifinide ederTeklifi bekle ama canımm :)
valla ne zaman diyetteyim desem evde ne var ne yok yiyorumwalla yemek yemem pek ama ne zaman yemicem artık dedim mi dha cok yemek yiyesim geliyo ne bok iş yahu
Ben ona gore tek taş yaptiricam yildonumuzde zaten hala hediye bulamadimdayanamaz tubb evlenme teklifinide eder
Ben ona gore tek taş yaptiricam yildonumuzde zaten hala hediye bulamadim
yaparsın sen hiç şaşırmamBen ona gore tek taş yaptiricam yildonumuzde zaten hala hediye bulamadim
Kucukken daha saf olup tum duyularimizi acik acik soyluyoruzyaparsın sen hiç şaşırmam
gerçi bende 8. sınıfa giderken çocuga artık bbenden hoşlanıyo musun hoşlanmıyo musun karar ver demiştim
valla yaptığım şapşallıkların haddi hesabı yokKucukken daha saf olup tum duyularimizi acik acik soyluyoruz
02.10.2006 cıkmaya basladıgımız tarıh 02.08.2014 soz nısan tarıhımız 24.08.2015 dugun tarıhımız ınsallah 24 yasındayım calısmıyorum canım.eklerim tabi tatlım ilk sayfadaki gibi yaz bilgilerini ekliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?