2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Simdi hep baskalarinin yaninda tugba bana teklif etti diyo ama

aklima baska soru gelmedi

ben sabirsizim iste her sey hemen olsun isterim ama hala tugba bana teklif etti diyor ben de o oncedendi diyorum
Senin beceriksizliğini ben kapattım de sende :)

Kızlar yaa sinir oldumm. Trabzonda nisan icin tesettür bası yaptırabilecegim güzel biyer yok. Yapan yerler var ama dandirik yapiyorlar cok luks kuaforlerde oyle ben cok titizm cok duzgun olsun istiyorum resimdekiker gibu napcam ben offf

Son düzenleme:

bu fotolarla git ve bunlar gibi olmasını istediğini mecbur yaparlar cnm.makyaj yani altı üstü,bakarak aynı renk yapacak.bozma boşa moralini bence.

senide ekledim listeye tatlım :)

bu fotolarla git ve bunlar gibi olmasını istediğini mecbur yaparlar cnm.makyaj yani altı üstü,bakarak aynı renk yapacak.bozma boşa moralini bence.

benim düzenli gittiğim bir kuaförüm var makyajı çok güzel yapıyor ama türbanda pek tecrübeli değiller

sen çıtırın tekisin tabi ne anlarsın kilolu insanın halinden boşa dememiş atalar tok açın halinden ne anlar die

Canım benim iltifatın için teşekkür ederim Bende tok değilim ki bende her zaman açım :) yiyorum ama kilo almıyorum elimde değilll

benim düzenli gittiğim bir kuaförüm var makyajı çok güzel yapıyor ama türbanda pek tecrübeli değiller

benimde nişanda kuaför sorunum war malesef seninle nişanımız kısmetse aynı gün umarım ikimizde kuaför mağduru olarak,o günün ertesi ağlamayız burda benim kuaförümde saçı çok güzel yapıyor ama makyaj yapan bayanın makyajını beğenmiyorum,o yüzden başka yer bakıcam

Canım benim iltifatın için teşekkür ederim Bende tok değilim ki bende her zaman açım :) yiyorum ama kilo almıyorum elimde değilll

en uyuz oldugum insan tipisin Orya,yiyip yiyip kilo alma ohhh hayat sana güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…