Senin beceriksizliğini ben kapattım de sende :)Simdi hep baskalarinin yaninda tugba bana teklif etti diyo ama
aklima baska soru gelmedi
ben sabirsizim iste her sey hemen olsun isterimama hala tugba bana teklif etti diyor ben de o oncedendi diyorum
Valla ben de düşündüm ama sonra dedim o havayı ona ben yaşatmayım diye:)dayanamaz tubb evlenme teklifinide eder
Bende diyetteyken daha çok yiyorum :)valla ne zaman diyetteyim desem evde ne var ne yok yiyorum
Bende diyetteyken daha çok yiyorum :)
Kızlar yaa sinir oldumm. Trabzonda nisan icin tesettür bası yaptırabilecegim güzel biyer yok. Yapan yerler var ama dandirik yapiyorlar cok luks kuaforlerde oyle ben cok titizm cok duzgun olsun istiyorum resimdekiker gibu napcam ben offf
Eki Görüntüle 1312568 Eki Görüntüle 1312569 Eki Görüntüle 1312571 Eki Görüntüle 1312571 Eki Görüntüle 1312573
ekledim tatlım artık sende topiğimizin bir gelinciğisin :)02.10.2006 cıkmaya basladıgımız tarıh 02.08.2014 soz nısan tarıhımız 24.08.2015 dugun tarıhımız ınsallah 24 yasındayım calısmıyorum canım.
Yiyin kızlar yiyin afiyet bal şeker olsun löp löp et olsunnn
senide ekledim listeye tatlım :)Sagol canım benim cok tesekkür ederim. Bende 1,2 haftaya fotografcıyla anlasıcam . Mekanı tutcaz ins. Birde kuafor meselesi var tabi basörtümü güzel yapmaları lazım cok titizim kuafor arastircaz. Öyle iste
Buarada benide listeye ekleyebilirsin canım
23 yasında memurum tanısma 14.10.2011 Nisan 31.01.2015 evlilikte Allah nasip ederse Ekim -Kasım 2015 olcak :)
bu fotolarla git ve bunlar gibi olmasını istediğini mecbur yaparlar cnm.makyaj yani altı üstü,bakarak aynı renk yapacak.bozma boşa moralini bence.
sen çıtırın tekisin tabi ne anlarsın kilolu insanın halindenboşa dememiş atalar tok açın halinden ne anlar die
prova yaptırsan canım denemiş olursunKızlar yaa sinir oldumm. Trabzonda nisan icin tesettür bası yaptırabilecegim güzel biyer yok. Yapan yerler var ama dandirik yapiyorlar cok luks kuaforlerde oyle ben cok titizm cok duzgun olsun istiyorum resimdekiker gibu napcam ben offf
Eki Görüntüle 1312572
Eki Görüntüle 1312568 Eki Görüntüle 1312569 Eki Görüntüle 1312571 Eki Görüntüle 1312571 Eki Görüntüle 1312573
evt mesela şuan aç hissedyrum normalde 2 gbi anca yemek yerim acıkmam öyle şimdi acıkıyorum dövcem kendimiii :)Bende diyetteyken daha çok yiyorum :)
evt mesela şuan aç hissedyrum normalde 2 gbi anca yemek yerim acıkmam öyle şimdi acıkıyorum dövcem kendimiii :)
sağol canım benimmsenide ekledim listeye tatlım :)
prova yaptırsan canım denemiş olursun
benim düzenli gittiğim bir kuaförüm var makyajı çok güzel yapıyor ama türbanda pek tecrübeli değiller
Canım benim iltifatın için teşekkür ederimBende tok değilim ki bende her zaman açım :) yiyorum ama kilo almıyorum elimde değilll
en uyuz oldugum insan tipisin Orya,yiyip yiyip kilo alma ohhhhayat sana güzel
sen de cok zayifsinsen çıtırın tekisin tabi ne anlarsın kilolu insanın halindenboşa dememiş atalar tok açın halinden ne anlar die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?