2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar.benim gibi öncelikle benim gibi öğretmenlik okuyupta Kpss zıkkımı yüzünden yapamayan tüm öğretmenvari arkadaşlarımın,sonra da öğretmenlik yapabilme mertebesine erişmiş arkadaslarımın öğretmenler günü kutlu olsun

İyi aksamlar hatunlar. Cok sukur hersey cok guzel gecti tarihim kesinlesti 30 ocak isteme 31 Ocak nisan yapıcaz bugun nisan icn alısveris yaptık takı saat felan aldık :))

kızlar üçünüze de hayırlı ugurlu olsun

:) :) Ben görmedim ama bende görmek istiyorum özelden atsana banada greenandblue bende çok benzerim sevdiceğimle bizi ünide hep kardeş sanırlardı

greenandblue eğer Orya 'yı takibe alırsan,,bende isterim banane banane

ayy kızlar kayınvalidem yavas yvas gelinlik bak diyo banaa benm dha 5 kilo veermem gerek offf
Ben oguzla cikmaya basladigimizdan beri gelinlk bakiyorum teklif ettigi gunde gider alirim
-benimle evlenir misin?
-tamam sen bekle gelinligi alip geliyorum hemen

Kısmet canımm :) sen mi teklif ettin o ne dedi pekii?
Soylemistim daha once belki gormussundur ama yine yaziymm. Biz onunla 2006 da tanistik benim sinif arkadasimin ilkokul arkadasiydi lise 1deydik iste. Ama tam benim tipim ama tabi daha hic sevgilim fln olmamis napcaimi fln blmiorm neyse iste tanistirdi arkadasim bizi sohbet muhabbet fln birbirimizi tanimya calisiyoruz sonra birbirimize sirayla soru soralim hadi dedik tanimak icin. O sacma sapan sorular soruyor saat kac filan gibi ben de benimle cikar misin dedim oda kabul etti ama sonrasinda yani 2 sene once baslycagimizda aylarca pesimden surundurdum onu acimi almis oldum

Ayyy benim daha gelinliğim yok üstüne kilolarımda çok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…