- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Aaa ediorm sanki ozelden bi ismini yaz bakiimmm :)Ben seni ediomda sen beni etmion sanki
Kızlar yarın yola çıkıyoruz:) çok heyecanlıyımmmm :)))
İnşallah bulurum istedğim gibi bi gelinlik :))Hadi bakalım hayırlısı canımm :)
İnşallah bulurum istedğim gibi bi gelinlik :))
:) :) Ben görmedim ama bende görmek istiyorum özelden atsana banadagreenandblue bende çok benzerim sevdiceğimle bizi ünide hep kardeş sanırlardı
Hadi insallah her istedigini hemencik bulursun :)Kızlar yarın yola çıkıyoruz:) çok heyecanlıyımmmm :)))
Ayy ne guzel bizim hic alakamiz yok sevgilim koca kafali:) :) Ben görmedim ama bende görmek istiyorum özelden atsana banadagreenandblue bende çok benzerim sevdiceğimle bizi ünide hep kardeş sanırlardı
cidden benzettim benGünaydın kızlar,Orya merhaba canım, güzel bir hafta diliyorum sana ve tüm gelinciklere
tasarimcibayan bi bakim ben hiç benzetmemiştim
En azından model bulup dikime başlarım :)İnşallah bulmadan dönme zaten :)
Hadi insallah her istedigini hemencik bulursun :)
Ayy ne guzel bizim hic alakamiz yok sevgilim koca kafali
cidden benzettim ben
Günaydın kızlar,Orya merhaba canım, güzel bir hafta diliyorum sana ve tüm gelinciklere
tasarimcibayan bi bakim ben hiç benzetmemiştim
Kız niye koca kafali diyorsun ALLAH seni ne yapmasın emi , hiçte koca kafalı değl ben baktımn fotoğraflarına ,insan sevgilisine koca kafa dermi
Günaydın kızlaaaarrrrr
günaydın canımmGünaydın kızlaaaarrrrr
gunaydın kızlar.. azcık okudumda yazmadan ogretmen arkadaslar var sanırım. ogretmenler gununu kutluyorum kımlerın oldugunu bılmıyorum ama:)
Günaydın canımm burada çoğu arkadaş öğretmen :) Bende onların öğrencisi sayılırım küçüğüm ya
:) kac yasındasın kı canımGünaydın canımm burada çoğu arkadaş öğretmen :) Bende onların öğrencisi sayılırım küçüğüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?