su kuaför var canım facede gördm iyi benceKuzu sen nerde yaşıyordun? Tuhaf bi soru olduNereden katılıyorsun hacı yarışmamıza? İstanbulsa eğer kuaförü birlikte araştıralım diyecektim çünkü başörtü konusunda bende çok titizim tbi ki makkyaj konusunda da
Anladım ben şık oluyor diye istemiştim otelleri ama baktığımız oteller 30000 tlden başlıyordu vazgeçtik hayırlı olsun tekrar canım :)bizim orda (fethiye) otel adet değil canım ama erkek tarafında illa otelde oluyormuş bende beğendim fiyaa da anlaşık sindi içime şükür
Canım ben denize girdim bişey olmadı ama göz hassas garanti olsun çıkar bence bende olmadı ama seninkinde de olmaz diyememCanım lenslerinle hiç denize yada havuza girdin mi? Yada giriliyor mu biliyor musun?
Ben avrupa yakasındayım canımsu kuaför var canım facede gördm iyi bence
Anladım canım peki bir şey duydun mu bu konuyla ilgili doktordan yada bi uzmandan? Birde benim gözle baya bozuk çıkarınca pek de anlamı kalmıyorCanım ben denize girdim bişey olmadı ama göz hassas garanti olsun çıkar bence bende olmadı ama seninkinde de olmaz diyemem
Gelcem gelcemnasılsa söz fotolarından yüzünü de gördüm oryaa ben karanfilseven dicem eltimde bu kız kafayı mı yedi diye bana bakar artıkCanım benim gel buyur beklerim ne demek utandırıyosun beni
Canım bayıldım söylediğin yere hem ağır hem doğal makyajı çok güzel yapıyormuş hemde bana yakın bahçelievlerde ayyy çok teşekkür ederim yavrum ciddi düşünecem orayı bu arada farklı tavsiyelere de açığımİstanbulda canım guzel yerler varda bulundugun yer onemli mosal hatice kasık hem sac hem makyaj guzel. Dugun ekim kasim gibi dusunuyoruz canim tayinimden dolayı
Anladım canım peki bir şey duydun mu bu konuyla ilgili doktordan yada bi uzmandan? Birde benim gözle baya bozuk çıkarınca pek de anlamı kalmıyor
Anladım canım çok teşekkürler :)cnm benim sözlümde lens kullanıyor,gözü bozuk.o denize havuza giriyor lens ile ama yine de bence bi doktora sor derim ben.ona alerji yapmaz ama sana belki yapar.kişiden kişiye değişebilir bence riske girme sormadan derim.
Gelcem gelcemnasılsa söz fotolarından yüzünü de gördüm oryaa ben karanfilseven dicem eltimde bu kız kafayı mı yedi diye bana bakar artık
heh yürüyüş yapıp,iyice sıkılaşırsan artık yok olursun Orya
Orya bak sana prenses nişan elbisesi buldum
http://www.n11.com/dugun-nisan-balo...utm_content=101_206_3038&utm_term=web_product
İyi ki öğretmenim beee:)) konuya bodoslama dalıyorum ama şunlara bakın nasıl mutlu olmayım ben
Canımmm güzel ama bende nerde göğüs nasıl taşıcam hem azıcık daha kabarık olaydı iyiydi :) canımsınn çok teşekkür ederimm
Setr-i nura baktım gelinbaşları çok güzel ama makyajlarını beğenmedim ağır makyaj yapıyor. Normalde kuaförün nerde olması daha mantıklı canım? Ben evden gelinlikle çıkmıcam büyük ihtimalle artık kuaförden gelinleri alıyor damatlr çoğulukla hele de tesettürlüler böyle. Sence kuaförün düğün mekanına mı, fotoğrafın çekileceği mekana mı, eve mi yakın olması daha mantıklı?
Kızlaarr haberim var sizeee. Öğle arasında kuaför bakacakken babam geldi nişan mekanı baktık ve ummadığim biyeri tuttuk cok güzel bi mekan resimleri yükledim nasıl sizce, kuru pasta,fanta, kola, video kaydı, yaş pastası 2250 ye tuttuk. Nişan pastasıda resimdeki gibi olucak kızlarEki Görüntüle 1312754 Eki Görüntüle 1312749 Eki Görüntüle 1312751
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?