2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizim orda (fethiye) otel adet değil canım ama erkek tarafında illa otelde oluyormuş bende beğendim fiyaa da anlaşık sindi içime şükür
Anladım ben şık oluyor diye istemiştim otelleri ama baktığımız oteller 30000 tlden başlıyordu vazgeçtik hayırlı olsun tekrar canım :)

İstanbulda canım guzel yerler varda bulundugun yer onemli mosal hatice kasık hem sac hem makyaj guzel. Dugun ekim kasim gibi dusunuyoruz canim tayinimden dolayı
Canım bayıldım söylediğin yere hem ağır hem doğal makyajı çok güzel yapıyormuş hemde bana yakın bahçelievlerde ayyy çok teşekkür ederim yavrum ciddi düşünecem orayı bu arada farklı tavsiyelere de açığım

Anladım canım peki bir şey duydun mu bu konuyla ilgili doktordan yada bi uzmandan? Birde benim gözle baya bozuk çıkarınca pek de anlamı kalmıyor

cnm benim sözlümde lens kullanıyor,gözü bozuk.o denize havuza giriyor lens ile ama yine de bence bi doktora sor derim ben.ona alerji yapmaz ama sana belki yapar.kişiden kişiye değişebilir bence riske girme sormadan derim.

Sevgili gelin adayları çeyziniz için Karaca nın en yeni ürünü olan Granit tencere kazanmak istermisiniz.Yarışmaya buyrun,soruyu cevaplayın,çekilişteki şanslı siz olursanız çeyzinizi bu granit tava ile zenginleştirin

İyi ki öğretmenim beee:)) konuya bodoslama dalıyorum ama şunlara bakın nasıl mutlu olmayım ben

Allahımm bayıldımm :) ben çok severim çocuklarıı ya .. İlkokul öğretmenim ile halen görüşürüz ama bugün gidemedim yanına çalışmasam giderdim çok özledim öğretmenimi

Kızlaarr haberim var sizeee. Öğle arasında kuaför bakacakken babam geldi nişan mekanı baktık ve ummadığim biyeri tuttuk cok güzel bi mekan resimleri yükledim nasıl sizce, kuru pasta,fanta, kola, video kaydı, yaş pastası 2250 ye tuttuk. Nişan pastasıda resimdeki gibi olucak kızlar

canım fotoğraf mekanıyla kuaförün yakın olması mantıklı ama salona uzak kalmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…