2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben bunu kaçırmışım greenandblue hayırlı ugurlu olsun cnm,tebriklerrrrr

Kizlar selam

Galiba haftasonu aileler tanisacak bizim

ama ben asiri stresliyim. Aşk da hayalini kurdugumuz seyler oluyor stres yapma tadini cikar diyor. Tadi falan yok ama ben gerginim. Nasil olacak birbirlerini sevecekler mi falan filan

biz senle birbirimizi bulmadik

Kizlar selam

Galiba haftasonu aileler tanisacak bizim

ama ben asiri stresliyim. Aşk da hayalini kurdugumuz seyler oluyor stres yapma tadini cikar diyor. Tadi falan yok ama ben gerginim. Nasil olacak birbirlerini sevecekler mi falan filan

A.s canım :)
Ayyy ne güzel çok sevindimm tanışsınlar bakalım gelsinlerrr yihuu Stres olur biraz tabii ama sevdiceğinin de dediği gibi bak ne güzel hayalleriniz yavaş yavaş gerçekleşiyor mutlu ol anın tadını çıkart :) severler tabii neden sevmesinler canım İsteme değil dimi tanışmak için gelicekler ?

Bilmiyorum canım yaa yorulmayı da geçtim tek korkum makyajımın akması çünkü öğlen 12 gibi yapılırsa makyajım akşam 8den sonra düğün

Canım konuya pek hakim değilim ama :) gelin makyajları farklı olur yanii sıradan bir makyaj gibi değil akmaz ona göre fondoten kapatıcı vs.. kullanıyolar için rahat olsun yani o konuda (ara ara da makyajını tazeleyip düzeltirsin hafifçe hiç birşey olmaz)

Makyaj yapmayı bilmiyorummm hiç makyaj yapmam ben sadece göz kalemi bazende rimel bu kadar ama haklısın o makyajın farklı olması lazım zaten kuaförle konuşurum endişelerimden bahsederim o anlar heralde ama akmaz akmaz diyip akarsa çok kötü olurum çünkü yaşayanlar var bu durumu

Kızlaaaarrrrrr aranızda kyk kredi borçlarını ödeyenler vardı bi bakabilirler mi buraya bişey sorucam?????????????

biz senle birbirimizi bulmadik

cnm anlamadım ne demek istediğini? nerede instagramda mı?

Bulamadım yahuuu

yaa Orya, seni takip etmek istemişti ya,bende onu takibe alırsan bende isterim yazmıştım gerçi ben seni takip ediyormuşumda,erkek arkadasın ile benziyor dediler ya gözleriniz fln die ben ama göremedim,sadece 1 foton wardı orda

Bende ödüyorum canım sor buyur :)
Canım ben halihazırda kredi alıyorum ama lisansta aldığım krediye 2 senedir faiz biniyormuş bun daha yeni öğredim böylede cahilim işte offfffff offf herneyse şşu an aldığım krediyle önceki kredi borcumu ödemek istiyorum çünkü çalışmıyorum ve paraya ihtiyacım var şimdikini de kapattıramıyorum dolayısıyla.. Soruma geleli ben eski borcumu ödemem için sanırım vergi daireme başvurmak zorundayım, başvuruda hangi belgeler gerekiyor ve deme şeklini orada ki görevliyle mi ayarlıyoruz? Ayrca ödemeler ne şekilde oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…