Mekanda güzel pastada canımm :) Bence fiyatıda uygunHayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim canım çok sağol.. , çok şaşırdım bende çünkü hiç belli eden biri değildi..Daha yeni algılıyorum bazı şeyleri.ben hep ona düz adamsın hiç ince düşünmüyorsun diyodum ,aldım boyumun ölçüsünü
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallahh
Kuzu bencede öyle ama malesef ki uzak kalacaklar çünkü düğün mekanı zeytinburnunda, fotoğraf mekanı anadolu yakasındacanım fotoğraf mekanıyla kuaförün yakın olması mantıklı ama salona uzak kalmasınlar
Kuzu bencede öyle ama malesef ki uzak kalacaklar çünkü düğün mekanı zeytinburnunda, fotoğraf mekanı anadolu yakasında
seninle malesef sorunumuz aynı iştebenim söz fotolarımı gördün mü? gerçi instagramda yoktu onlar,özelden atarım :) giydiğim elbise 36 beden,ama göbeğim bariz belli korse flnda giymeyi sevmiyorum o yüzden saklanmıyorda
Kizlar selam
Galiba haftasonu aileler tanisacak bizim
ama ben asiri stresliyim. Aşk da hayalini kurdugumuz seyler oluyor stres yapma tadini cikar diyor. Tadi falan yok ama ben gerginim. Nasil olacak birbirlerini sevecekler mi falan filan
Bilmiyorum canım yaa yorulmayı da geçtim tek korkum makyajımın akması çünkü öğlen 12 gibi yapılırsa makyajım akşam 8den sonra düğünçokta uzakmış canım yorulmayacakmısınnn
Bilmiyorum canım yaa yorulmayı da geçtim tek korkum makyajımın akması çünkü öğlen 12 gibi yapılırsa makyajım akşam 8den sonra düğün
önce ki bi msjda yine alıntılamıştım seni gördün mü?
önce ki bi msjda yine alıntılamıştım seni gördün mü?
Makyaj yapmayı bilmiyorummm hiç makyaj yapmam ben sadece göz kalemi bazende rimel bu kadarCanım konuya pek hakim değilim ama :) gelin makyajları farklı olur yanii sıradan bir makyaj gibi değil akmaz ona göre fondoten kapatıcı vs.. kullanıyolar için rahat olsun yani o konuda(ara ara da makyajını tazeleyip düzeltirsin hafifçe hiç birşey olmaz)
Kızlaaaarrrrrr aranızda kyk kredi borçlarını ödeyenler vardı bi bakabilirler mi buraya bişey sorucam?????????????
biz senle birbirimizi bulmadik
Bulamadım yahuuu
Canım ben halihazırda kredi alıyorum ama lisansta aldığım krediye 2 senedir faiz biniyormuş bun daha yeni öğredim böylede cahilim işte offfffff offfBende ödüyorum canım sor buyur :)
Evet canım zor böyle şeyler. Peki çekimi farklı bir gün yapmayı düşünmednmiBilmiyorum canım yaa yorulmayı da geçtim tek korkum makyajımın akması çünkü öğlen 12 gibi yapılırsa makyajım akşam 8den sonra düğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?