2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

meraba kızlarr cuma günü söz-nişan oldu Allaha şükür çok güzel geçti darısı tüm isteyenlerin basına inşallahhh
vaaaayyy hayırlı olsun şeker hatuuun çok sevindimmmm. Rabbim hayırla tamamına erdirsinn

Evet canım zor böyle şeyler. Peki çekimi farklı bir gün yapmayı düşünmednmi
Düşündüm ama ekstra masraf ve zaman kaybı.. hem gelinliği almayı düşünmüyorum tekrar giyiğim gelinliği kiralamak, düğün günü yapılan gelin başı ve makyajının tekrar yapılması falan uzun iş ve para

ben sırf bunları yaşamamak için düğün istemiyorum sadece nikah olsun sorasındada güzel bi yemek ohh misss

Canım faiz mi binmiş ayy çok kötü bişi o etrafımdan duymuştum ama hiç bir fikrim yok canım yardımcı olamıcam

Sen nasıl ödüyorsun?

Ben okulumu bitirdim 2013 ün 12.ayında başladı ödemelerim her ay 230 tl ödüyorum 2015 2.ayında bitiyo inşallah az kaldı yani .. Faiz falan olmadı seninki farklı birşey sanırım sen telefon et yardım al bence bilgilendirsinler seni karışık bişi olmuş çünkü bende pek anlayamadım

yok canım karışık değl sadece geç kaldığım için böyle oldu peki nereye nasıl başvuru yapıcam canım sen nasıl ödemeye başladın?

yok canım karışık değl sadece geç kaldığım için böyle oldu peki nereye nasıl başvuru yapıcam canım sen nasıl ödemeye başladın?

Bana eve zarf geldi canım sonra bende ilk ödeme zamanımda gittim ziraat bankasına ödemeye başladım .. bir yeri aramadım yanii.
Yani sen 2 sene ödemeyi unuttun üstünede faiz bindi doğru mu anladım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…