- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Ya evet aynentasarimcibayan Love01 Bence yürüyüş en güzeliii bende işten 7 de çıkıyorum 8 de evdeyim o saatten sonra yemek duş hazırlık dinlenme derken ne zaman yürüyüş yapıcam kii Haftasonuda 5 e kadar çalışıyorum pazar sabahı erken kalkıp yürüyüş yapıyım diyorum ama sonrada 1 günüm tatil bu sabah bari erkenden kalkmıyım diyorum uyuyorum yine e kahvaltıdan sonra da çıksam ne anlamı olur diyorum ve yürüyüş yalan oluyo
tasarimcibayan Love01 Bence yürüyüş en güzeliii bende işten 7 de çıkıyorum 8 de evdeyim o saatten sonra yemek duş hazırlık dinlenme derken ne zaman yürüyüş yapıcam kii Haftasonuda 5 e kadar çalışıyorum pazar sabahı erken kalkıp yürüyüş yapıyım diyorum ama sonrada 1 günüm tatil bu sabah bari erkenden kalkmıyım diyorum uyuyorum yine e kahvaltıdan sonra da çıksam ne anlamı olur diyorum ve yürüyüş yalan oluyo
Aynı eve girmeden belli olmaz canım bana da dağınık diyen olmadı çünkü toplu olunca çağırıyorm mesela hep toplu sanıyorlarçok düzenli ama. tabi aynı eve girmeden bilemem ama
Ama annesi de hep duzenli diyor :) 3 kardesler en duzenli hep benimkinin odasi oluyormus mesela. Bakalim gorucez :)Aynı eve girmeden belli olmaz canım bana da dağınık diyen olmadı çünkü toplu olunca çağırıyorm mesela hep toplu sanıyorlar
Güle güle Aşkla kullan canım benimAaa ben yatak odasını farkında olmadan bitirmişim:) 4tane pike takımım 6 tane nevresim takımım 3tanede battaniyem var:) yorgan ve yastıklarım yapılıyor :)) mutlu oldum:)
Ayy öyle deme yaaa :)Yiyin kızlar yiyin afiyet bal şeker olsun löp löp et olsunnn
Canım ben Trabzondayım . Ama evlenince istanbulda oturucaz dugun felan istanbulda olucak
Hayırlı olsun canım benim Allah tamamına erdirsin inşallahİyi aksamlar hatunlar. Cok sukur hersey cok guzel gecti tarihim kesinlesti 30 ocak isteme 31 Ocak nisan yapıcaz bugun nisan icn alısveris yaptık takı saat felan aldık :))
darısı nişan ve düğünü atlatmaya inşallahKızlar atlattık çok şükür. Kız isteme fasıllarını göremicem tuzlu kahve yapamıcam diye üzülüyordum bugün adetlerimiz için o kadar şükrettim ki. Biliyorsunuz sırf erkekler geldi biz hiç görünmedik, damat adayı çıkmadı yukarı aşağıda bekledi yani bütün gün mufaktaydım ben ama içerde onların oturduğunu bilmem bile bana yetti böyle bir heyecan yokkAllahımmmm nasıl heyecanlandım elleirm titriyor,karnım ağrıyor,midem bulanıyor ki onuşmalardfa gelmyordu mutfağa iyi ki hanımlarda gelmemiş biz salonda değildik ölürdüm heyecandan.. Neyse 3 gibi geldiler 5 buçuk gibi gittiler ilk yarım saat içinde beni istemişler babamda kısmetse olur hayırlısı olsun falan fistan bişeyler demiş sonra büyük dayınmda o tarz cümleler kurmuş neyse ben artık baya baya biriyle sözlenmiş oldum kızlar inanamıyorum ne zaman büyüdüm ben yaaa Neyse arabada üşüye üşüye bekleyen sevdiceğime yiyecek çay falan indirdik onu da bitiremeden kalktı erkekler sinir oldum aç aç gönderdik çocuğu Ayyy rahatladım resmen yaaa çok şükür atlattık
Hayırlı olsun canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah
İstanbulda canım guzel yerler varda bulundugun yer onemli mosal hatice kasık hem sac hem makyaj guzel. Dugun ekim kasim gibi dusunuyoruz canim tayinimden dolayıhayalseverrr setr-i nur niye bir yer tavsiye etti dün web sitesini açtım ama incelemeyi unuttum şimdi inceliyorum facebook sayfasından canım istanbulda güzel kaliteli bir kuaför öğrenirsen mutlaka haber ver kuzucum bende öyle.. Bu arada senin düğün tarihin belli miydi?
İstanbulda canım guzel yerler varda bulundugun yer onemli misal hatice kasık hem sac hem makyaj guzel. Dugun ekim kasim gibi dusunuyoruz canim tayinimden dolayı
İnşallah canım ya benim de içime sindi 1 gece de balayı odasında kalıcaziyiym ben de canım sen yenisin sanırım hoşgeldin :)
ben iyiym canım pazarın bitmesinin hüznünü yaşıyorum
merhaba hoşgeldin nişanlı mısın :)
ayy hayırlı olsun kuzucum otel çok güzele benziyor :) çokk sevindim detaylara
İnşallah canım hepimiz güzelce hepsini atlatırız inşallahdarısı nişan ve düğünü atlatmaya inşallah
bizim orda (fethiye) otel adet değil canım ama erkek tarafında illa otelde oluyormuş bende beğendim fiyaa da anlaşık sindi içime şükürCanım hayırlı uğurlu olsun bende otel çok istemiştim ama baktığımız oteller çok lükstü vazgeçmek zorunda kaldık senin adına çok sevindim :)
Setr-i nura baktım gelinbaşları çok güzel ama makyajlarını beğenmedim ağır makyaj yapıyor. Normalde kuaförün nerde olması daha mantıklı canım? Ben evden gelinlikle çıkmıcam büyük ihtimalle artık kuaförden gelinleri alıyor damatlr çoğulukla hele de tesettürlüler böyle. Sence kuaförün düğün mekanına mı, fotoğrafın çekileceği mekana mı, eve mi yakın olması daha mantıklı?İstanbulda canım guzel yerler varda bulundugun yer onemli mosal hatice kasık hem sac hem makyaj guzel. Dugun ekim kasim gibi dusunuyoruz canim tayinimden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?