2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya evet aynen
ben gecen seneki is yerimden 5 de cikiyordum merkeze 3.5 km di. 45 dk yuruyordum her aksam. Ama simdi yine 3.5 km isyerim ama yurunecek gibi degil. Diger yer carsi icindeydi hep burasi issiz yerlede kaliyor o yuzden yurume imkanim yok malesef

heh yürüyüş yapıp,iyice sıkılaşırsan artık yok olursun Orya

Canım ben Trabzondayım . Ama evlenince istanbulda oturucaz dugun felan istanbulda olucak
hayalseverrr setr-i nur niye bir yer tavsiye etti dün web sitesini açtım ama incelemeyi unuttum şimdi inceliyorum facebook sayfasından canım istanbulda güzel kaliteli bir kuaför öğrenirsen mutlaka haber ver kuzucum bende öyle.. Bu arada senin düğün tarihin belli miydi?

İyi aksamlar hatunlar. Cok sukur hersey cok guzel gecti tarihim kesinlesti 30 ocak isteme 31 Ocak nisan yapıcaz bugun nisan icn alısveris yaptık takı saat felan aldık :))
Hayırlı olsun canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah

Selam kızçelerrr artık istenmiş bir kız olarak hayat farklı bakmaya başladım falan dermişim harbi hala tuhaf hissediyorum neyse öğretmen olan gelinciklerimizin öğretmenler gününü kutlar, hayatınızda esenlikler dilerim hojalarım ee neler konuşuyorsunuz sayın gelin adayları??

darısı nişan ve düğünü atlatmaya inşallah

İstanbulda canım guzel yerler varda bulundugun yer onemli mosal hatice kasık hem sac hem makyaj guzel. Dugun ekim kasim gibi dusunuyoruz canim tayinimden dolayı

İnşallah canım ya benim de içime sindi 1 gece de balayı odasında kalıcaz

Canım hayırlı uğurlu olsun bende otel çok istemiştim ama baktığımız oteller çok lükstü vazgeçmek zorunda kaldık senin adına çok sevindim :)
bizim orda (fethiye) otel adet değil canım ama erkek tarafında illa otelde oluyormuş bende beğendim fiyaa da anlaşık sindi içime şükür

İstanbulda canım guzel yerler varda bulundugun yer onemli mosal hatice kasık hem sac hem makyaj guzel. Dugun ekim kasim gibi dusunuyoruz canim tayinimden dolayı
Setr-i nura baktım gelinbaşları çok güzel ama makyajlarını beğenmedim ağır makyaj yapıyor. Normalde kuaförün nerde olması daha mantıklı canım? Ben evden gelinlikle çıkmıcam büyük ihtimalle artık kuaförden gelinleri alıyor damatlr çoğulukla hele de tesettürlüler böyle. Sence kuaförün düğün mekanına mı, fotoğrafın çekileceği mekana mı, eve mi yakın olması daha mantıklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…