kısa dönem canım.... tabi yaparım :)
Precious özel mesaj attı sağ olsun kim kimdir yazmış, daha da silmem o mesajıBak seni de biliyormuşum ama, burda avatarındaki arabanın pembesi ile instagramdaki profil fotondaki elbisenin rengini eşleştirmişim beynimde
Arkadaşlar öğretmen yeminimi ettim geldim hepimizin kutlu olsun
Selam hatunlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakiyim keyifler nasıl
Saol canım benimÖğretmenim öğretmenler günün kutlu olsun :) :)
Ohh garanti olmuşBen de ettim bugün hem de ikinciye.. Geçen yıl da etmiştim, çift dikiş oldu anlayacağın
ben dısardan takıp ettıgımde daha hareketlıydı buralar uye oldum kımsecıkler yok :) ben televızyon ızlıyorm ve aynı zamanda bırazda burdayım tatlım :)Kimsecikler yok mu bu akşamm :)
ben dısardan takıp ettıgımde daha hareketlıydı buralar uye oldum kımsecıkler yok :) ben televızyon ızlıyorm ve aynı zamanda bırazda burdayım tatlım :)
Ben burdayimm kizlar
gunduz gordum canım ama teyzemlerdeydım cok yazamadım. bılgısayarı beklıyorum dort gozle komsumuzun kardesı format atıyo gelır az sonra sanırım burdan zor oluyo ama bılgısayardan yetısıırım ben kacırdıgım muhabbetlere: )Yok canım aslında gayet aktifiz ama akşam pek kimse olmuyo
gunduz gordum canım ama teyzemlerdeydım cok yazamadım. bılgısayarı beklıyorum dort gozle komsumuzun kardesı format atıyo gelır az sonra sanırım burdan zor oluyo ama bılgısayardan yetısıırım ben kacırdıgım muhabbetlere: )
bende aynısını yapıyorum:)Ben de dizi izliyordum kızçeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?