Merhaba kızlar çoook yoruldum yaaa. Kuzucuklara sınav yaptım. Çıkışta sevdicekle rapor aldık bana. Sonra yemek vardı. Güya zorunluydu 600 kişiye ama yemekhabe bizim okulunkinden küçüktü. Üstelik fabrikanın yemekhanesiydi. Bizde geri kalktık başka yerde yemek yedik. Arkadaşlarla oturduk şimdi geldim:) odunum bugün süpriz yaptı ve okuluma çiçek gönderdi:)))
Bende askla mesajlasma tv izleme bir de tanisma gunu icin menü belirliyoruz ablamla
Brnim düğünüme gelecek inşallah ilkokul öğretmenim:) bugün bi kere daha dedim iyiki öğretmen olmuşum niye:) benim amacım matematiği sevdirmekti onuda başarmışım:)Allahımm bayıldımm :) ben çok severim çocuklarıı ya .. İlkokul öğretmenim ile halen görüşürüz ama bugün gidemedim yanınaçalışmasam giderdim çok özledim öğretmenimi
ben de genelde telden giriyorum :)gunduz gordum canım ama teyzemlerdeydım cok yazamadım. bılgısayarı beklıyorum dort gozle komsumuzun kardesı format atıyo gelır az sonra sanırım burdan zor oluyo ama bılgısayardan yetısıırım ben kacırdıgım muhabbetlere: )
Yarın memlekete yolcuyuz inşallah tatlım :)Ben de yarın yapıcam sınav.. Pfff.. Ne raporu aldın canım?
Yarın memlekete yolcuyuz inşallah tatlım :)
Evet yoğun bi 5gün beni bekliyo:)) yarın akşam kayınvalidemlerdeyiz. Bi güne ordan gelinlik bakacam. Akşama sevdicekle bize geçecez. Perşembe bizim ordan bakacaz. Cuma günü boş cmartesi de bohça alışverişi ve sevdiceklere yemeğe davetliyiz inşallah:)Hee hazırlık var yanii :)
Ne hediyesi kuzuhalaa bi hediye bulamadım ben
sevgilimin doğum günü kuzumNe hediyesi kuzu
canım mesaj yazarken cok zorlanıyorum ben onceden serıydı gayet ama yazarken zorlandım ben :)ben de genelde telden giriyorum :)
Ayy hiç sorma ben ona bişe almadım ama o bana bugün çiçek gönderdi üstüne bide dün bi elbise bide bırka almış bende artık memleketten bişe bakacam:)sevgilimin doğum günü kuzum
ben ne alcam bulamazken o bugün telefon almış bana
bakınıyorumda bi fikrim yok hiçAyy hiç sorma ben ona bişe almadım ama o bana bugün çiçek gönderdi üstüne bide dün bi elbise bide bırka almış bende artık memleketten bişe bakacam:)
Ayy sen bak kuzu ilginç bişe gelirse aklına banada söyle:) bende düşüneyim aklıma gelirse sana söylerim:)bakınıyorumda bi fikrim yok hiç
aklıma bot hırka ve saatten başka bişey gelmiyoAyy sen bak kuzu ilginç bişe gelirse aklına banada söyle:) bende düşüneyim aklıma gelirse sana söylerim:)
Bot aldık saat kullanmaz ve hırkada onun tam zevkini tutturamam benaklıma bot hırka ve saatten başka bişey gelmiyo
bbu yıl romantik olmaktan çok işine yarar bişey istiyorum aslında kendine mont almış bot alabilirim filan dedi...Bot aldık saat kullanmaz ve hırkada onun tam zevkini tutturamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?