- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
aklımda olsn canımBen avrupa yakasındayım canımavrupa yakasından iyi bir kuaför kulağına gelirse haber verirsen çoookkk sevinirim
banyo yapabilirsin dedi ama denizi hiç sormadım canımAnladım canım peki bir şey duydun mu bu konuyla ilgili doktordan yada bi uzmandan? Birde benim gözle baya bozuk çıkarınca pek de anlamı kalmıyor
canım bizimki kişi başı fiya veriyorAnladım ben şık oluyor diye istemiştim otelleri ama baktığımız oteller 30000 tlden başlıyordu vazgeçtik hayırlı olsun tekrar canım :)
ayyyy kim gelmiş nerelerdesin kaçakk :)Kizlaaarrrrr
hayırlı olsun canım gule gule kullan:) bende telefondan gırıyorum yavas dıye anlattydım dun sevgılıme kıyamam gece bana tablet arastırmıs nasıl mutlu oldum:) neyse kı gerek kalmadı bılgısayarım kuzenımdeydı onu aldım bugun :)ayyy çok mutlu oldumm dün telefonum bozulmuştu kızlar sevgilim bugün yeni telefon almışş
Burdayim ben kuşum ama konuşan yok benimleayyyy kim gelmiş nerelerdesin kaçakk :)
valla çok iyi adamlar bulmuşuz :)hayırlı olsun canım gule gule kullan:) bende telefondan gırıyorum yavas dıye anlattydım dun sevgılıme kıyamam gece bana tablet arastırmıs nasıl mutlu oldum:) neyse kı gerek kalmadı bılgısayarım kuzenımdeydı onu aldım bugun :)
ben daha yeni gördüm kuzum seni napıyosun nerelerdesin :)Burdayim ben kuşum ama konuşan yok benimle
ben daha yeni gördüm kuzum seni napıyosun nerelerdesin :)
aynı bende canım okul iş güç burda takılıyorum hazırlıklar bi yanda herşey aynı :)Napiyim kuzum geldim bir bakınayım dedimlaf attım sen duydun beni :) iş güç uğraşıyorum kuzum sen napıyorsun:)
evet canım cok sukur varlıgına dıyebılcegım bı adam var hayatımda :) daha ne ısteyelım dımı amavalla çok iyi adamlar bulmuşuz :)
:) ne güzl kuzum :) senin Sevdiceğin askerliğini yapmış mıydı?aynı bende canım okul iş güç burda takılıyorum hazırlıklar bi yanda herşey aynı :)
yok kuzum yapmadı evlendikten sonra gidicek :):) ne güzl kuzum :) senin Sevdiceğin askerliğini yapmış mıydı?
yok kuzum yapmadı evlendikten sonra gidicek :)
Arkadaşlar öğretmen yeminimi ettim geldim hepimizin kutlu olsun
kısa dönem canım.... tabi yaparım :)Hmm anladım kuzum kısa dönem yapar inşallah :) benim listedeki isteme nişan tarihini Mayıs 2015 yapar mısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?