- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kıbrısta güzel olur bence :)
ben yunan adalarınıda grmeyi çok istiyorumm ilk yurt dışı istiyorduk ama kısa bi sürede tüm hazırlıkları yapıp evlenmeyi planladığımız için bide koştur koştur yurt dışına gitmeyelim dedik ilk yılbaşında solugu yurt dışında alıcaz çocuk olunca ilerde gezmeside zor olur
Ah kuzu sana şantiye maceralarımı anlatsam roman olur :) İsimsiz mektuplar, güller, duvara yazılan acayip şiierler,Olmadı ben sana tantuniyi yerinde ısmarlarım
Kızlar sıze doyum olmaz ama ben cıkıyorum opuyorum hepınızı hazırlanıp kayınvalıdemlere gıdıcem sonra kursa aksam gorusuruz :)
Kızlar sıze doyum olmaz ama ben cıkıyorum opuyorum hepınızı hazırlanıp kayınvalıdemlere gıdıcem sonra kursa aksam gorusuruz :)
nasıl bı alyans ıstıyosun kı sen canım
Açıkçası bilmiyorum. Aileler tanışmadı daha ama annem yaza nişan olsun adı konsun diyor ki ben de aynı fikirdeyim. Karşı taraftan bir hareket yok, benimki bu konuda pasif.. Abisinin dugunu var yaza, o da ailesine masraf çıkarmak istemiyor anladigim kadarıyla.. Yaza nişan yaparız dediğimde nasip falan diyor.
Bir karadenizli olarak , git gör derim ya muhteşem karadeniz, doğası, havası apayrı..Benim sevgilim akdenizli, ben karadeniz, ege ye gitmedim bende..Ama kıbrıs ta olabilir diye düşünüyoruz
kızlar bugun ve yarın izinliyim evdeyim
bugün evde temizlik günü yarında ablamla yüzük bakma fikrimiz var.
yapılacak iş çok, tanışma kıyafeti bakmam gerek, söz elbisem hala yok, lazer randevum var cuma günü onu da ertelicem pazartesiye
çocuk olana kadar gezmek şartahhahah bizimde yurtdışı planımız var, Viyana ya gidicez kısmetse..Sonra gemi turu yapıcaz..Çocuk olana kadar yapılabilir tabi bunlar..
ben bilmiyoruuumm
ama beyaz altın istemiyorum, çok şekilli çok geniş istemiyorum. sade ama şık olsun ve mat duranları da sevmiyorum
canım üzülme ve bana sorarsan yaza nişan olacakmış gibi düşünme derim. bende 2013yılında evleniceğimizi sanıyordum. ama hem o sene ablam evlendi, hem ben çalışmıyordum evlenecek durumda değildim hem de ilişkimiz çok tazeymiş şimdi anlıyorum. sonra çok hayal kırıklığına uğramıştım olmadı diye. o yuzden karşı tarafa bırak bence tarihleri, o kendini hazır hissettiğinde kendisi söyleyecek zaten.
kız yoksa aynı memleket mi bizim, bende doğu karadeniz, hani fındık olan yer
çocuk olana kadar gezmek şart
çocuk olur ayy çok küçük ayy okulu var yazın kursu var şu var bu var der otururuz
Bizimde var fındığımız ama başka bir ilin daha var :) sen yoksa o ilden misin :)
Ayy benden de anne olur mu bilmem ama
Kızlar şifreli şifreli konuşuyosunuz he :) ben ikinizinde nereli olduğunu anladım
Olur olur ball gibi olur
Sen zaten gördün ki nereli olduğumu :) Kız ben kendimi hiç anne olarak düşünemiyorum ki
Bende tahmin ediyorum ama emin değilim :) Daha erken mi yoksa o duygu sonradan mı gelir bakıciz artık :)
Kızlaaarrrr ben geldim sanırım gelinlik ve bindallım hazır:) cumartesi netleşecek. Üstelik çok uyguna geldi bana. Ama ikisi arasında kararsız kaldım
Kızlaaarrrr ben geldim sanırım gelinlik ve bindallım hazır:) cumartesi netleşecek. Üstelik çok uyguna geldi bana. Ama ikisi arasında kararsız kaldım
Bizimde aileler tanışmadı henüz..Geçtiğimiz eylül de benim abim evlendi, onunda kardeşi..Bizde onları bekledik mecbur..Ama bu yaz diyorsun daha bir yıl var..Siz bu kış nişan yapıp, abisi evlendikten sonra düğün yapamaz mısınız?
canım üzülme ve bana sorarsan yaza nişan olacakmış gibi düşünme derim. bende 2013yılında evleniceğimizi sanıyordum. ama hem o sene ablam evlendi, hem ben çalışmıyordum evlenecek durumda değildim hem de ilişkimiz çok tazeymiş şimdi anlıyorum. sonra çok hayal kırıklığına uğramıştım olmadı diye. o yuzden karşı tarafa bırak bence tarihleri, o kendini hazır hissettiğinde kendisi söyleyecek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?