2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım ben memlekete çok uzağım bu kışa nişan falan yetişmez zaten, sadece yarıyıl tatilinde gidebilicem.

Zaten yaza nişan olayı konusunda umudum tükendi gibi bir şey.. Hayırlısı..

Hayırlısı olur canım inşallah,abisinin evliliği dışında bir bekleme nedeni var mı peki?

Hayırlısı olur canım inşallah,abisinin evliliği dışında bir bekleme nedeni var mı peki?

Bir de okulda son senesi, okul bitince hemen askere gidicem diyor, bilmiyorum ya bizim durumlar çok karışık, evde kalcam o olacak. Bu konular açılınca mutlaka sonunda bir tartışma yaşanıyor.

planlarımı depiştirdim kursa bugun gıtmıcem yarın dengelerım bugunun eksıgını kayınvalıdemede bıkac saat sonra geccem aksam sevgılımıde gorıyım dıye :)

Kızlaaarrrr ben geldim sanırım gelinlik ve bindallım hazır:) cumartesi netleşecek. Üstelik çok uyguna geldi bana. Ama ikisi arasında kararsız kaldım
Ne cabuk onunde kocaman 4 gunun var daha heryere bak aklın kalmasın demıstım sana :)

Aaaa ne güzellll görebilirmiyiz pekiii?? Ne kadar fiyatları?Ne konuda kararsız kaldın canım :)
Ya ikisi arasında fark drape aslında onda da bilmiyorum. Hep drape diyodum ama bilmiyorum 1500 satın alınıyo canım. 500de bindallı

An itibarıyla bohçadan vazgeçtim. Çok sinir oldum nişanlıma

Bir de okulda son senesi, okul bitince hemen askere gidicem diyor, bilmiyorum ya bizim durumlar çok karışık, evde kalcam o olacak. Bu konular açılınca mutlaka sonunda bir tartışma yaşanıyor.

Yok canım ya ne evde kalması, okul biter nişan yapılır, sonra da askere gider..Hiç konuşmuyor mu bu konuları?

Yok canım ya ne evde kalması, okul biter nişan yapılır, sonra da askere gider..Hiç konuşmuyor mu bu konuları?

Konuşuyoruz aslında o evlenmeye çok hevesli, hep gelecekle ilgili planlarını falan anlatır hatta çocuk için bile hayalleri var yani ama işi eyleme dökmeye gelince bu konuda pasif kalıyor. Bir defasında seni hiç hevesli görmüyorum bu nişan konusunda falan demiştim, ben heyecanlarımı dışa vuramıyorum demişti, sözlerle değil davranışlarımla ne kadar istediğimi göstericem sana demişti.

Ya ikisi arasında fark drape aslında onda da bilmiyorum. Hep drape diyodum ama bilmiyorum 1500 satın alınıyo canım. 500de bindallı

Satılık 1500 mü Canım çok iyi bir fiyat kaçırma derim bilmiyorum kiralık mı satılık mı düşünüyorsun ama bence iyi :)
Bindallının da fiyatı uygun 500 tl .. Gelinliğin içinde içine nasıl siniyorsa öyle yaptır canım

Benim erkek arkadaşımda öyle, bazen bende algılayamıyorum ne isteyip,istemediğini..Karakter ile alakalı da olabilir..Bende duygularımı belli edemem mesela..Okul ve askerlik var diye de olabilir..söz verip tutamamaktan korkuyodur belki..

Canım benim sözlümde öyleydi inan 4.5 senedir birlikteyiz hep hayal kurduk çocuklarımıza isim bile bulduk evimizi hayal ettik şöyle böyle yaparız dedik..Askere gitti geldikten snra olucak hepsi demişti geldi işe girdi dedim çok üstüne gitmiyim hani kendisi söylesin daha yeni geldi dedim sonra baktım konuyu açmıyor ben açtım hep zamanı var zamanı var olucak hepsi dedi dedim sürekli aynı şeyleri söylüyorsun ben 4.5 senedir seni bekliyorum artık bir adım at ben mi gelip istiyim seni anlamıyorum dedim bir de bana gülerek olur gel iste beni annemden dedi bende çeki düzen ver kendine beni üzüyosun kırılıyorum dedim..Herşeyin zamanı var sabret biraz diye diye geçen ay sözlendik 25 ekim doğum günüme denk getirmekmiş amacı. Aslında o da çok konuşur böyle şeyleri beraber yan yanayken ama ben şimdi telefonda bişeyler söylesem daha yeni sözlendik ne bu acele der heyecanlı değilmisin derim yoo her zamanki gibiyim der yani.Ama yan yana olsak gör heyecanı asıl :) Çok uzattım farkındayım :) yani demek istediğim şu ki erkeklere zaman lazım bizim gibi değiller ve heyecan yok onlarda.Biz bayan olduğumuz için zaman geçmek bilmiyo bir an önce olsun istiyoruz heyecanlanıyoruz farklı duygular yaşıyoruz ama onların hiçbirinde bunlar yok canım.Sende üstüne gitme bekle hayırlısı de sabret.Ben öyle yaptım tabii arada kulağını çek lafı çarp yüzüne ama tartışma boyutuna getirme

canım bu erkekler iş okul konusunda takıntılı..
benim sevgilimde çalıştığı halde diplomayı almadan çıkmadı babamın karşısına babam neyine güveniyosun derse vercek bi cevabı yokmuş ama mezuniyet töreninden çıkıp doğru bize geldi şaşkın...
sevgilinde mezun olsun herşey yoluna girer :)

Precious sana kendi alyansımın resmını gondercektım tatlım ama bulamadım internette telefndan cekıp gonderıcm kablosu nısanlımda ben cok aramıstım ve cok begenmıstm halada cok severek takıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…