- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Canım ben memlekete çok uzağım bu kışa nişan falan yetişmez zaten, sadece yarıyıl tatilinde gidebilicem.
Zaten yaza nişan olayı konusunda umudum tükendi gibi bir şey.. Hayırlısı..
Canımı istettiniiiiizzz:)Canımsııın sen siparişi ver geliyorum
Hayırlısı olur canım inşallah,abisinin evliliği dışında bir bekleme nedeni var mı peki?
Müsait olunca arayım canım:))Hoşgeldin canım, foto bekliyoruz :)
Ne cabuk onunde kocaman 4 gunun var daha heryere bak aklın kalmasın demıstım sana :)Kızlaaarrrr ben geldim sanırım gelinlik ve bindallım hazır:) cumartesi netleşecek. Üstelik çok uyguna geldi bana. Ama ikisi arasında kararsız kaldım
Ya ikisi arasında fark drape aslında onda da bilmiyorum. Hep drape diyodum ama bilmiyorum 1500 satın alınıyo canım. 500de bindallıAaaa ne güzellll görebilirmiyiz pekiii?? Ne kadar fiyatları?Ne konuda kararsız kaldın canım :)
Bir de okulda son senesi, okul bitince hemen askere gidicem diyor, bilmiyorum ya bizim durumlar çok karışık, evde kalcam o olacak.Bu konular açılınca mutlaka sonunda bir tartışma yaşanıyor.
aaaa neden canımAn itibarıyla bohçadan vazgeçtim. Çok sinir oldum nişanlıma
An itibarıyla bohçadan vazgeçtim. Çok sinir oldum nişanlıma[/Q
niye, ne oldu ki?
Yok canım ya ne evde kalması, okul biter nişan yapılır, sonra da askere gider..Hiç konuşmuyor mu bu konuları?
An itibarıyla bohçadan vazgeçtim. Çok sinir oldum nişanlıma
Ya ikisi arasında fark drape aslında onda da bilmiyorum. Hep drape diyodum ama bilmiyorum 1500 satın alınıyo canım. 500de bindallı
An itibarıyla bohçadan vazgeçtim. Çok sinir oldum nişanlıma
Konuşuyoruz aslında o evlenmeye çok hevesli, hep gelecekle ilgili planlarını falan anlatır hatta çocuk için bile hayalleri var yani ama işi eyleme dökmeye gelince bu konuda pasif kalıyor. Bir defasında seni hiç hevesli görmüyorum bu nişan konusunda falan demiştim, ben heyecanlarımı dışa vuramıyorum demişti, sözlerle değil davranışlarımla ne kadar istediğimi göstericem sana demişti.
Konuşuyoruz aslında o evlenmeye çok hevesli, hep gelecekle ilgili planlarını falan anlatır hatta çocuk için bile hayalleri var yani ama işi eyleme dökmeye gelince bu konuda pasif kalıyor. Bir defasında seni hiç hevesli görmüyorum bu nişan konusunda falan demiştim, ben heyecanlarımı dışa vuramıyorum demişti, sözlerle değil davranışlarımla ne kadar istediğimi göstericem sana demişti.
canım bu erkekler iş okul konusunda takıntılı..Konuşuyoruz aslında o evlenmeye çok hevesli, hep gelecekle ilgili planlarını falan anlatır hatta çocuk için bile hayalleri var yani ama işi eyleme dökmeye gelince bu konuda pasif kalıyor. Bir defasında seni hiç hevesli görmüyorum bu nişan konusunda falan demiştim, ben heyecanlarımı dışa vuramıyorum demişti, sözlerle değil davranışlarımla ne kadar istediğimi göstericem sana demişti.
Nasıl bi bindallı begendın canım?Kızlaaarrrr ben geldim sanırım gelinlik ve bindallım hazır:) cumartesi netleşecek. Üstelik çok uyguna geldi bana. Ama ikisi arasında kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?