- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bende merak ettim :)@Precious sana kendi alyansımın resmını gondercektım tatlım ama bulamadım internette telefndan cekıp gonderıcm kablosu nısanlımda ben cok aramıstım ve cok begenmıstm halada cok severek takıyorum :)
aaaa dur dur becerebılırsem yapcam sımdı flash bellegın telefon gırısıde var denıyım bıbende merak ettim :)
Ne olduuuu?? neden? Hayırdır inşallah
Ben orda diyorum ki gidip bohça yapalım diyorum. Tamam diyo. Şimdi param yok diyo. Ama sabahtan beri kendine alıp duruyo. Madem paran yok niye kendine alıyosunNoluyor kuzu?
Ben orda diyorum ki gidip bohça yapalım diyorum. Tamam diyo. Şimdi param yok diyo. Ama sabahtan beri kendine alıp duruyo. Madem paran yok niye kendine alıyosun
gerçekten çok ayıp etmiş param yok diyosa hiçbişey almıycaktıBen orda diyorum ki gidip bohça yapalım diyorum. Tamam diyo. Şimdi param yok diyo. Ama sabahtan beri kendine alıp duruyo. Madem paran yok niye kendine alıyosun
Canım ben alınıp alınmasında değilim. Yaptığı zoruma gidiyo. Diyo internetten alalım yok vandan alalım yok düğün için 10 gün erken gelecez diyo. E o zaman ben onlamı uğraşcam. O yüzden vazgeçtim. Bide babasının yanında yaptı oda varHay Allah ya ee dediğin gibi gitmeden konuşmuşsunuz sanırım o zaman tmm demiş.Şimdi madem yoktu yani var anladığım kadarıyla ama az bir bütçe keşke sana söyleseydi canım en azından ona da sana da sınırlı bir şekilde birşeyler alınırdı.Sinirlenme sen canım ya hallolur
Canım benim sözlümde öyleydi inan 4.5 senedir birlikteyiz hep hayal kurduk çocuklarımıza isim bile bulduk evimizi hayal ettik şöyle böyle yaparız dedik..Askere gitti geldikten snra olucak hepsi demişti geldi işe girdi dedim çok üstüne gitmiyim hani kendisi söylesin daha yeni geldi dedim sonra baktım konuyu açmıyor ben açtım hep zamanı var zamanı var olucak hepsi dedi dedim sürekli aynı şeyleri söylüyorsun ben 4.5 senedir seni bekliyorum artık bir adım at ben mi gelip istiyim seni anlamıyorum dedim bir de bana gülerek olur gel iste beni annemden dedi bende çeki düzen ver kendine beni üzüyosun kırılıyorum dedim..Herşeyin zamanı var sabret biraz diye diye geçen ay sözlendik 25 ekim doğum günüme denk getirmekmiş amacı. Aslında o da çok konuşur böyle şeyleri beraber yan yanayken ama ben şimdi telefonda bişeyler söylesem daha yeni sözlendik ne bu acele der heyecanlı değilmisin derim yoo her zamanki gibiyim der yani.Ama yan yana olsak gör heyecanı asıl :) Çok uzattım farkındayım :) yani demek istediğim şu ki erkeklere zaman lazım bizim gibi değiller ve heyecan yok onlarda.Biz bayan olduğumuz için zaman geçmek bilmiyo bir an önce olsun istiyoruz heyecanlanıyoruz farklı duygular yaşıyoruz ama onların hiçbirinde bunlar yok canım.Sende üstüne gitme bekle hayırlısı de sabret.Ben öyle yaptım tabii arada kulağını çek lafı çarp yüzüne ama tartışma boyutuna getirme
canım bu erkekler iş okul konusunda takıntılı..
benim sevgilimde çalıştığı halde diplomayı almadan çıkmadı babamın karşısına babam neyine güveniyosun derse vercek bi cevabı yokmuş ama mezuniyet töreninden çıkıp doğru bize geldi şaşkın...
sevgilinde mezun olsun herşey yoluna girer :)
Ben orda diyorum ki gidip bohça yapalım diyorum. Tamam diyo. Şimdi param yok diyo. Ama sabahtan beri kendine alıp duruyo. Madem paran yok niye kendine alıyosun
bunları şimdi atasaydan begendim ama favorim 1
Canım ben alınıp alınmasında değilim. Yaptığı zoruma gidiyo. Diyo internetten alalım yok vandan alalım yok düğün için 10 gün erken gelecez diyo. E o zaman ben onlamı uğraşcam. O yüzden vazgeçtim. Bide babasının yanında yaptı oda var
ayyy aklım 5 taşlara takıldı bide ne kadar güzeller yle ışıl ışıl :)Kızlar artık akışına bırakıyorum, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun yapacak bir şey yok.
E canım siz zaten bunun için rapor alıp kalkıp gittiniz, şimdi param yok demesi çok absürt bir şey olmuş cidden..
Ben de sanırım 1 gibi alıcam :)
ben bu ısı telefondan beceremedım sanırım ama aksama hallederım hem kabloyuda alıyım.aaaa dur dur becerebılırsem yapcam sımdı flash bellegın telefon gırısıde var denıyım bı
Düşün girdiği yerlerde sende kendine bak bile demedi. Bende almıcam hiç bişe bohça falangerçekten çok ayıp etmiş param yok diyosa hiçbişey almıycaktı
yada olan parasıyla senin bohçana bi kaç parça şey alırdı sende ona alırdın
ayyy aklım 5 taşlara takıldı bide ne kadar güzeller yle ışıl ışıl :)
gerçekten insanın siniri bozulur bu duruma...Düşün girdiği yerlerde sende kendine bak bile demedi. Bende almıcam hiç bişe bohça falan
evet canım zende begendim....Pırlanta mı canım?
ilk defa yaptığı bişe bu kadar zoruma gitti. Bide ailesinin yanında yüzüm düştü.Kızlar artık akışına bırakıyorum, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun yapacak bir şey yok.
E canım siz zaten bunun için rapor alıp kalkıp gittiniz, şimdi param yok demesi çok absürt bir şey olmuş cidden..
Ben de sanırım 1 gibi alıcam :)
Cumartesi yapalım diyo. E cumartesi gelinlik alınacak. Onlara yemeğe gitcez. Bide bohçayı nasıl halletcez. Bu yaptığundan sonrada almam zaten. Onada yapmam hiç bişe.Biliyorum canım .Haklısın .Çok ayıp etmiş o zaman bir de ailesinin yanında söylemiş
Ben alınanlarda da değilim adetlerimz neyse o yapılsın istiyodum ama vazgeçtim.gerçekten insanın siniri bozulur bu duruma...
bide vaktiniz çok yok onunda gerginliği vardır senin üstünde...Ben alınanlarda da değilim adetlerimz neyse o yapılsın istiyodum ama vazgeçtim.
evet canım zende begendim....
acaba sözde 5 taş mı aldırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?