2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben orda diyorum ki gidip bohça yapalım diyorum. Tamam diyo. Şimdi param yok diyo. Ama sabahtan beri kendine alıp duruyo. Madem paran yok niye kendine alıyosun

Hay Allah ya ee dediğin gibi gitmeden konuşmuşsunuz sanırım o zaman tmm demiş.Şimdi madem yoktu yani var anladığım kadarıyla ama az bir bütçe keşke sana söyleseydi canım en azından ona da sana da sınırlı bir şekilde birşeyler alınırdı.Sinirlenme sen canım ya hallolur

Ben orda diyorum ki gidip bohça yapalım diyorum. Tamam diyo. Şimdi param yok diyo. Ama sabahtan beri kendine alıp duruyo. Madem paran yok niye kendine alıyosun
gerçekten çok ayıp etmiş param yok diyosa hiçbişey almıycaktı
yada olan parasıyla senin bohçana bi kaç parça şey alırdı sende ona alırdın

Canım ben alınıp alınmasında değilim. Yaptığı zoruma gidiyo. Diyo internetten alalım yok vandan alalım yok düğün için 10 gün erken gelecez diyo. E o zaman ben onlamı uğraşcam. O yüzden vazgeçtim. Bide babasının yanında yaptı oda var

Kızlar artık akışına bırakıyorum, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun yapacak bir şey yok.

E canım siz zaten bunun için rapor alıp kalkıp gittiniz, şimdi param yok demesi çok absürt bir şey olmuş cidden..

bunları şimdi atasaydan begendim ama favorim 1

Ben de sanırım 1 gibi alıcam :)

Biliyorum canım .Haklısın .Çok ayıp etmiş o zaman bir de ailesinin yanında söylemiş

ayyy aklım 5 taşlara takıldı bide ne kadar güzeller yle ışıl ışıl :)

gerçekten çok ayıp etmiş param yok diyosa hiçbişey almıycaktı
yada olan parasıyla senin bohçana bi kaç parça şey alırdı sende ona alırdın
Düşün girdiği yerlerde sende kendine bak bile demedi. Bende almıcam hiç bişe bohça falan

ilk defa yaptığı bişe bu kadar zoruma gitti. Bide ailesinin yanında yüzüm düştü.
Biliyorum canım .Haklısın .Çok ayıp etmiş o zaman bir de ailesinin yanında söylemiş
Cumartesi yapalım diyo. E cumartesi gelinlik alınacak. Onlara yemeğe gitcez. Bide bohçayı nasıl halletcez. Bu yaptığundan sonrada almam zaten. Onada yapmam hiç bişe.

O böyle yaptıkca benim hevesim kalmıyo hiç bişeye. Herşeyde önce bunu yapıyo. O yüzden soğudum düğünden de herşeyden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…