Bence paylas annenle. Nisanlina da acikca tepkini koy
bugün senin sinirlerini bozmak için mi anlaşmışlar
mektupları görmüştüm ama sandık çok hoş olmuş :)
Bence paylaş canım annenle sonuçta en yakının o da bilsin ki ileride o da senin gibi sıkılmasın aileler de konuşur aralarında annende bilmezde böyle bir konu geçerse kalır orada bişeyde diyemez.Sevdiceğinle de konuşma bi süre dediğin gibi yap
Kızlar bize geldik. Komuşuldu. Kayınbabam sen ne istersen ben alırım dedi. Bende dedim orda ben alınıp alınmaması önemli değil dedim. Ben tepkiye sinirlendim dedim. Beyefendi de dedi cuma yapalım diye. Yemeğe cuma gidecez annem izin alırsa yetişirse bitircez yetişmezse de cumartesine kalacaz. Ama ben hala konuşmuyorum beyefendiyle.Kız sen nerdesin yanına tayin istiycem 1.5 sene sonra
ondan bunu gözüme kestirdim aslında yemesi kesmesi filan kolay oluyo mu canım?bu pastaları yapmak aşırı basit :)
ondan bunu gözüme kestirdim aslında yemesi kesmesi filan kolay oluyo mu canım?
istiyorum diyosan yap canım içinde kalmasın...Kızlar bize geldik. Komuşuldu. Kayınbabam sen ne istersen ben alırım dedi. Bende dedim orda ben alınıp alınmaması önemli değil dedim. Ben tepkiye sinirlendim dedim. Beyefendi de dedi cuma yapalım diye. Yemeğe cuma gidecez annem izin alırsa yetişirse bitircez yetişmezse de cumartesine kalacaz. Ama ben hala konuşmuyorum beyefendiyle.
Kına mekanı konuşuldu. Babam gerek yok diyo bende bindallı giymek istiyorum. Sizce ne yapayım?
banada öyle geliyo ama bilemiyorum :)Bunu kesmesi facia olur gibi geliyor bana
Babam kimse olmaz diyo. Evde olsa bindallı giyemem. Bindallı yerine bi elbise giymem lazım. Bide evde nerde olacak. Bilmiyorum ne yapacağım ya. Offfffff bugün çok canım sıkıldı. Kimse bana sormuyoo sinir oldumistiyorum diyosan yap canım içinde kalmasın...
arkadaşlarınla gelin hamamı yapsan canım fazla kişiye gerek yok zaten...Babam kimse olmaz diyo. Evde olsa bindallı giyemem. Bindallı yerine bi elbise giymem lazım. Bide evde nerde olacak. Bilmiyorum ne yapacağım ya. Offfffff bugün çok canım sıkıldı. Kimse bana sormuyoo sinir oldum
arkadaşlarınla gelin hamamı yapsan canım fazla kişiye gerek yok zaten...
evde giyersin bence bindallı tarlatan kullanmazsın
iyi akşamlar kızlaaaaaaar :) ne cok konusmussunuz ben yokken ya okuyamıcam sanırım suan hepsını :)Tikkabilla bende istiyorum cnım gelın hamamını hatta yapıcam ama burda yapan pek yer yok onun arastrmasına gırmıstım bı ara
bilmiyorum ki canım benim bildiğim kızın arkadaşları oluyo ama ablası filan varsa teklif edersin :)Gelin hamamı istiyorum ben yaa.. Ama erkek tarafından çağırmak da gerekir mi? Ne bileyim ablasını falan var mesela..
bilmiyorum ki canım benim bildiğim kızın arkadaşları oluyo ama ablası filan varsa teklif edersin :)
sürpriz yapmışlar haberim yoktu dersinRahat edemem ki işte.. Çağırmasak da ayıp olur.
Sadece kız arkadaslarınla yap o zaman canım hamamla yada otelle artık nerede yapcaksan ıkramlı anlasma bence cunku bısey yencegnı sanmıyorum bosa para verdgınle kalırsın oyle daha uyguna gelebılır belkı :)Bizim orlarda mekan bulmak pek sıkıntılı değil, Sapancaya da yakınız, çok çeşitli seçenekler var ama biraz tuzluydu bakmıştım. İyi araştırmak lazım.. Ben en yakınlarımla gitmek istiyorum, erkek tarafından biri gelirse rahat olamam ben..
pembe yalan durumuTuttum bunu
ondan bunu gözüme kestirdim aslında yemesi kesmesi filan kolay oluyo mu canım?
cevapla kısmının yanında dosya yükle var canım ordan oluyo :)kızlar nasıl resım eklenıyo ben beceremedım bnu alyans resmı gondercektım ama olmadı
kivi düşündüm beyaz çikolatalı olcak pandispanyasınıda sade yapıcam:)Kesmesi biraz zor oluyor dagiliyor ama yerken tek lokmapasta kremasi kullan krem santi yerine cok enfes oluyor. Bi tej cilek bulman zor olabilir bu mevsmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?