2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne desem bilmiyorum canım üzüldüm senin adına
Almayalım demiyoda ben almam artık.
ne desen haklısın yaptığı büyük düşüncesizlik

bende ayırt edemem böyle begenirim sadece

bence böyle yaklaşırsa gerginlik artar...
Şimdiye kadar bana şu alındı bu yapıldı lafını etmedim. Bana vandayken deseydi param yok diye. Paran olınca gelelim derdim. Yada ben alırdım. Ama yok artık yapmamda istememde. Ama yeri geldiğüne öyle bi laf söylerim ki o yerin dibine girer kalır.

Canım onlar biraz daha genişlicek üzerime göre. Çünkü fermuar tam kapanmadı. Pot duruyo. Ama kararsızım ya yinede

Waaaaooooww çok hizlisin bebek

Ben daha alyans secemedim

Basarili
Evet canım ama vazgeçtim sağlık raporunu almaktan çünkü nüfus kağıdımın süresi geçmiş yeniletmem lazım bu arada kızlar haberiniz olsun nüsuz cüzdanınızı en son yenileteli 10 seneyi bulduysa nikah için başvuru yapamıyorsunuz o yüzden önce onu yeniletecem sonra başlarız yavaştan nikah işlemlerine

Merhaba gelinciklerrrr buün annemle sefaköye gittik nişan makasım için kurdela falan aldık neyse 3/5 gelinlikçi gezdik ciddi ciddi üzüldüğüm nokta şu ki n svmediğim A kesim gelinlik tipi benim vücut yapıma en uygun modellermiş ben prenses model istiyordum kadınların bana dediği ne biliyor musunuz işte prenses modeller böyle çok kabarıklar falan 1,80lik kızlara yakışır diyorlar Allah aşkına boyum 1,73 benim neyse birde belim kalın o yüzden A kesim diyorlar bak mantıklı bu A kesimler bli daha ince gösteriyor doğru ama kabarık olmayan gelinlik mi olur Allah aşkına tamam zevk meselesi belki ama gelinlik bu yaa ne anladım kabarık olmayacaksa ok dertliyim çoookkkk

bende kabarık gelinlikleri sevmiyorum A kesim güzel duruyo bence yada etek kısımları uçuş uçuş bi gelinlik hoş olur :)

Canım öncelikle nüfus cüzdanıyla ilgili bilgi verdiğin için teşekkürler :)
Bence de kabarık olmalı biraz bende prenses çok seviyorum ama fikrim değişiyor bazen ama sıradan düz sade abiye elbise gibi kabarık olmayanları hiç mi hiç sevemedim en azından biraz kabarık olmalı yoksa abiyeden ne farkı kalır ki?
Sen sıkma canını gelinlikçiler değil sen karar vericeksin istediğin gelinliğe sen kendine yakışanı içine sineni seç

bende kabarık gelinlikleri sevmiyorum A kesim güzel duruyo bence yada etek kısımları uçuş uçuş bi gelinlik hoş olur :)
A kesim bana neredeyse hafif kabarık abiye gibi geliyor böyle masal prensesi hayaliyle büyüdüm kadın geldi bana kabarık sizi iri gösterir dedi ağız burun dalacaktım doğrudur kabul ediyorum ama duymak istemiyorum

Aynı fikirdeyim yawrumm ama onlar profesyonel deikleri doğu biz bayılırız bir modele bi giyeriz hiç hoş durmaz olabilir o yüzden tamamen istedğim olsun demiyorum ama bunu ortası yok mu mesela belimi kalın göstereceğinden kabarık olmaz sana diyorlar bunu daha farklı bir biçimde beli düzenleyip yine kabarık yapılsa mesela bilmiyorum yaa annemde az çok anlıyor bu işlerden kızıyor bana sana yakışan önemli isteiklerin hoş durmaz snde diye

A kesim bana neredeyse hafif kabarık abiye gibi geliyor böyle masal prensesi hayaliyle büyüdüm kadın geldi bana kabarık sizi iri gösterir dedi ağız burun dalacaktım doğrudur kabul ediyorum ama duymak istemiyorum
bence A kesim çok daha zarif duruyor canım :) ama istediğini giy sen :)

Anladım canım orta yolu bulursunuz ama eminim onlar sana yakışanı söylerler sende üzerinde fikirlerini söylersin anlaşırsınız sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…