2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım pıerre cardin hiç görmedim burda oldugunu bılmıyodum arastrmadım arastırsam vardır belkı. Karacada hep 2600 civarı falan o yüzden begendgımı almak mantıklı gelmıstı henuz almadım ama senin dediklerinide arastırırm bi düğüne yakın almayı düşünüyorum onu. Beğendiğimin resmini gönderiyim bak :)​
Canım kareler o fiyatta onlarda kırılıyormuş zaten bulaşık makinasında ona dikkat et bence:)

Benim arkadaşlarım hep kare aldı canım ve öyle misafire falan değil sadece kendileride kullanıyo cok memnunlar. Ayrıca Aryıldız ürünlerine 50 yıl garanti veriyomuş magazadakı kız demıstı arastırırkende okumustum. Bunların yanında işte tencere setı sahan setı catal kaşık bıcagı falan vardı bıde​
Canım kırık parça garantisi diyosan aynı modeli yıllarca üretmezki bi firma. Bana satın aldığım yerde ki kız dedi karelerden çok şikayet geliyo diye. Sen araştır ama yinede

Alinti sorunu bende de oldu
kareleri ben de duydum kizlar halbuki bayiliyorm kare takimlara

Bende çok begeniyorum kareleri ama math27 nin dediğide dgru aynı urunu ne kadar zaman uretebılırler kı. bence celıklerıne tencere takımına 50 yıl dedıler bana yanı suan dusundugum o. alıntı yı bende yapamadım bu arada niye öyle oldu kı yanı alıntı oluyoda öncekı gıbı degl bı sacmaladı

Orya amaaan kırık parca garantısı üretim devam ettikçe sürer bence üretim bitene kadarda cok zaman gecer kare takımdan vazgecemıcem sanırım ben :)

Kare takim ablamda aldi hic bit sorun yok. Ilk defa sizden duydum makinede kirilir diye. Niye kirilsin ki duzgun yerlestirirsen. Kenarlari kirilir dersen zaten yuvarlak da kiriliyor kenarlardan. Evinizde kullandiginiz yuvarlaklarin krnarlarinda mutlaka olmustur

Valla bende aynen öyle düşünüyorum ama math27 öyle söyleyince şaşırdım açıkçası satıcı söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.. Tabii bizim evdeki ovallerde çatlak var bi kaç tanesinde mesela kırıladabiliyor.Kare kullanan görmedim ama söylediğin gibi düzgün koyarsan neden nasıl kırılsın ki?

tasarimcibayan Çok beğendim canımm ben pc den beğenmiştim bir ara sanki bu da pc gibi :)

Valla bende aynen öyle düşünüyorum ama math27 öyle söyleyince şaşırdım açıkçası satıcı söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.. Tabii bizim evdeki ovallerde çatlak var bi kaç tanesinde mesela kırıladabiliyor.Kare kullanan görmedim ama söylediğin gibi düzgün koyarsan neden nasıl kırılsın ki?

tasarimcibayan Çok beğendim canımm ben pc den beğenmiştim bir ara sanki bu da pc gibi :)
Evinde yer varsa kampanya bulduğun zaman al faydalan bence canım benim koycak yerim yok o yüzden düğüne yakın alıcam ama kampanyaları kaçırma bence :)​
Yok canim karaca bu :)
bizimde evde hic yer yok ya:) o yuzden acele etmiyorm guzl bsy denk gelir die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…