2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum 1 saate gelirim iş görüşmesi için gidicez babamla inşallah çıkar bişey bakalm dua edin bana

Hadi bakalım inş olur canım .. İş aramanın ne demek olduğunu bilirim
Hayırlısı olur inşallahh hoşçakall

Olsun canım seninkilerde güzellerr güle güle aşkla kullan :)​
Evet canım beğenerek aldım bende:)) zaten alsam bunlatın karesini alacaktım:) kahvaltı takımım kare ama:))

Olsun canım seninkilerde güzellerr güle güle aşkla kullan :)
Evet canım beğenerek aldım bende:)) zaten alsam bunlatın karesini alacaktım:) kahvaltı takımım kare ama:))

Heh iyi bi kare varmışş :) :)

Eki Görüntüle 1321334 Bu benim ütüm

Küçük ev aleti olarak geriye süpürge ve saç kurutma kaldı..Benim çeyiz listesi bulmam lazım..ne alıp almadığımı anlamam için

Canımm ya bak görüyomusun benden önce evlenicen kesin çeyiz listesi falan :) Ben yardımcı olamıcam bu konuda sana çünkü bilemiyorum biliyorum da :) karışık söylerim güzel olmaz.Kızlar söylerler sana merak etme
Bu arada nerden ne marka ve ne kadar? :) Bende burda gördüğüm şeyleri not ediyorum da

greenandblue waaoow hemde sadece supurge ve sac kurutma kaldi demek

Benimde supurgem yok onu son zaman alicam ki garantisi o zaman baslasin.

Ya bende yapıyorum öyle ama kafama göre yani ne görsem a bu yokmus diyorum Bu arada tantitonide ki kek kalıplarıyla çırpıcı spatula seti falan indiirmde çok ta şekerler güzelde çıktılar :)

Orya ben bebisim derim bebeklerim derim tatliskolar diyebilirim

Aşkima bebicikom aşkulatam aşkitellam falan diyorum o derece

Gel çifte düğün yapalım :) Philips perfect care, fiyatı sanırım 600 tl ye inmiş Vallahi bende karıştırıcam bu çeyiz işini mutlaka unuttuğum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…