2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar arkadaşım bana nerde görse indirim haber ediyo. Bimde çay pasta seti almış paşabahçe 25lira dedi ona bakıp alacam bugün. Tupperda aldım bu ay iflas etcem sanırım :)
greenandblue kuzucuk banada çeyiz listesi lazım:) bi en son başladık çeyize hemende bitircez bu gidişle:)

math tupperlardan hic anlamiyorum galiba almicam. Ben maydonoz dereotu gibi yesilliller icin alabilirdim ama onun da formulunu buldum, annem gibi saksida yetistiricem ordan kullanicam

Bir de kurabiye borek corek yapip pisirip dolapta saklamak icin bir kabi var mi bu tupperin???

Granitleri çok övüyorlar kuzum annemde diyor granit al diye eğer iddia ettikleri gibi taş gibiyse ömürlük olur her türlü karda oluruz 500 tl falan az bile :)

math tupperlardan hic anlamiyorum galiba almicam. Ben maydonoz dereotu gibi yesilliller icin alabilirdim ama onun da formulunu buldum, annem gibi saksida yetistiricem ordan kullanicam

Bir de kurabiye borek corek yapip pisirip dolapta saklamak icin bir kabi var mi bu tupperin???​
canım onu tam bilmiyorum ama vardır illaki. Antartika seti var onda buzlanma olmuyomuş.

Sanırım öyle olacak :) Kim verecek bize çeyiz listesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…