- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
setlere bakıyodumda mikrodalganın buz çözme özelliği filan var ya alsam mı diye düşünüyodum ama araştırınca farkettim ki ankastre fırınlardada buz çözme özelliği varmış:)Biz kirada olacağımız için, ona göre bakacaz evi..Ankastresi olan evler tercihimiz :)
Aynen beimde ankastre olan eler tercihim ev ararken öyle gelirse almıcam öyle denk gelmezsede arçeliğin ankastre görünümlü set üst ocağı var ocak fırın mikrodalga 1200 tl demişlerdi onları alıcam illaki ankastre istiyosan ve kiradaysan bence bi bak sende öyle tercih edebilirsin canım ankastreden hiç bi farkı yok :)
Bende öyle aldıgım için onlarıda ordan begendım ama ev bulmadan almıcam canım. yemek takımının resmını gonderıyım onunda kodunu gonderırım sanaBende bir bakayım ona , beyaz eşya olarak Arçelik tercih edicem zaten.
Kimse kare takımı önermiyo ama canım yamath27 Canım bu yemek takımı
Benim arkadaşlarım hep kare aldı canım ve öyle misafire falan değil sadece kendileride kullanıyo cok memnunlar. Ayrıca Aryıldız ürünlerine 50 yıl garanti veriyomuş magazadakı kız demıstı arastırırkende okumustum. Bunların yanında işte tencere setı sahan setı catal kaşık bıcagı falan vardı bıdeKimse kare takımı önermiyo ama canım ya
Senin beğenmen önemli tabi :)Benim arkadaşlarım hep kare aldı canım ve öyle misafire falan değil sadece kendileride kullanıyo cok memnunlar. Ayrıca Aryıldız ürünlerine 50 yıl garanti veriyomuş magazadakı kız demıstı arastırırkende okumustum. Bunların yanında işte tencere setı sahan setı catal kaşık bıcagı falan vardı bıde
Ben bunu tercıh edıcem canım tuttugumuz ev ankastre olmazsa.Bende bir bakayım ona , beyaz eşya olarak Arçelik tercih edicem zaten.
Ben bunu tercıh edıcem canım tuttugumuz ev ankastre olmazsa.
Ben cok begendım yeek takımınıda kahvaltıyıda hele kahvaltı takımına bayılmıstım yemek takımının aynısı karacadada var zaten uzerınde dantel desenı gbı bısey var canım :)Senin beğenmen önemli tabi :)
Bende bir bakayım ona , beyaz eşya olarak Arçelik tercih edicem zaten.
sanırım ben siemens yada bosch tercih edicem :)
Arçelik. STO 816 E buda ürün kodu canımNe bu modelin adı
Teşekkür ederim canım bende çok beğendim ama daha alamadım
Bunlar kataloğunu saklıyorum canım zaten düğüne yakın alıcam nasipse :)Olsun canımm istediklerin bunlar değil mi? Alırsın müsait bi zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?