2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sevgili kayınvalideciğim aradı kızlar çok şaşırdım bu 5 taş mevzusu onada gitmiş benimki yana döne 5 taş arıyomuş

siz yavaş yavaş isteklerinize karar verin gerisini biz halledicez dedi

sevgili kayınvalideciğim aradı kızlar çok şaşırdım bu 5 taş mevzusu onada gitmiş benimki yana döne 5 taş arıyomuş

5 taş diye diye benimde canımı istettin altın ve takı konusunda cok doyumsuzum ama 5 taslarda cok pahalı kuzum yaa

5 taş diye diye benimde canımı istettin altın ve takı konusunda cok doyumsuzum ama 5 taslarda cok pahalı kuzum yaa
1500den başlıyo kuzum biraz araştırdımda ama cidden çok güzel duruyo önceden tek taş sevdam vardı şimdi bu 5 taş beni benden aldı :)
söz bileziği yerine 5 taş alsınlar bana

1500den başlıyo kuzum biraz araştırdımda ama cidden çok güzel duruyo önceden tek taş sevdam vardı şimdi bu 5 taş beni benden aldı :)
söz bileziği yerine 5 taş alsınlar bana
Biz söz evresini atlattığımız için bişey diyemiyorum nasip artık istemekle kalıcaz

aldırmanın bi yolu bulunur elbet

değiştir tatlım güle güle kullan :)
yok tatlım sanmıyorum anca dogumda:) suan oncelıklerımız baska bızım ıstesem alır almasada aklında kalır kıyamam ona dugune yaklastıkca oncelıklerımız degıstı bızım:) Ama yüz görümlüğü fena olmaz:) hayalseverrr cok fenasın hıc aklımda yoktu valla sımdı sayfada zen reklamı cıkıyo sınır oluyorm ıyıce:)

ben bişeye takınca takıyorum ve o benim olana kadar dilimden düşmez ayyy şuna baksana

pierre cardin sütyeni düşünmeden al. ben 3buçuk senedir kullanıyorum daha bişe olmadı maşallah:)
Tamam canımm zaten 6'lı takım yerine pierre cardinden toparlıcam gecelikler falan onlarla takım olsun diye iç çamaşırımı da ordan alşıcam inşallah

Kesinlikle katılıyorum canım bende öyle yapıcam gecelik takımı alıcaktım ama belki şortlu bi takımda alırım pierre cardinden

Oyyy kıyamam yaa bu yüzden mi aramış seni çok pis takmıştın zaten beş taşa hangi marka düşünüyorsun canım zen mi?

Kuzu pijama takımını nerden aldın ve resmi var mı?

Genelde kullanılmıyor ve alanların pişman olduğunu çok duydum, beğenmiyorum ve saçma bir şekilde aşırı pahalı
evet cidden pahalılar valla

Oyyy kıyamam yaa bu yüzden mi aramış seni çok pis takmıştın zaten beş taşa hangi marka düşünüyorsun canım zen mi?
valla kuzu 5 taş olsun pırlanta olsun yeterde zendekini çok begendim ilk onu gördüm bide ondan heralde ohooo bugün bide gidip denedimmm param olsa kendime alır çıkardım 5 taşımıda kendim aldım diye hava atardım

ben bişeye takınca takıyorum ve o benim olana kadar dilimden düşmez ayyy şuna baksana

Yapma bana bunuuuuu kocaman kocaman resim yüklemiş bide :) aynen canım koç burcuyum bende olacak dediysem er yada geç olur ama bu konuda ısrarcı olmam demekki o kadar takmamışım kafaya ama sayende kitlicem heralde :)

Canım beştaşlar pırlantaysa nasıl 1500 tl oluyor daha pahalı olması gerekmez mi? Benim tektaşım 3 katı pahalı yada taşları mı küçük oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…