2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sevgili kayınvalideciğim aradı kızlar çok şaşırdım bu 5 taş mevzusu onada gitmiş benimki yana döne 5 taş arıyomuş:KK70:

siz yavaş yavaş isteklerinize karar verin gerisini biz halledicez dedi:oops:

sevgili kayınvalideciğim aradı kızlar çok şaşırdım bu 5 taş mevzusu onada gitmiş benimki yana döne 5 taş arıyomuş:KK70:

5 taş diye diye benimde canımı istettin altın ve takı konusunda cok doyumsuzum ama 5 taslarda cok pahalı kuzum yaa

5 taş diye diye benimde canımı istettin altın ve takı konusunda cok doyumsuzum ama 5 taslarda cok pahalı kuzum yaa
1500den başlıyo kuzum biraz araştırdımda ama cidden çok güzel duruyo önceden tek taş sevdam vardı şimdi bu 5 taş beni benden aldı :)
söz bileziği yerine 5 taş alsınlar bana:KK70:

1500den başlıyo kuzum biraz araştırdımda ama cidden çok güzel duruyo önceden tek taş sevdam vardı şimdi bu 5 taş beni benden aldı :)
söz bileziği yerine 5 taş alsınlar bana:KK70:
Biz söz evresini atlattığımız için bişey diyemiyorum nasip artık istemekle kalıcaz :-)

GK-pasabahce-98978-marmara19-parca-set__82412582_0.jpg

kızlar bimden bu seti almıştım:( çay tabağı çıkmadı yarın gitcem değişcem :(

aldırmanın bi yolu bulunur elbet:KK70:

değiştir tatlım güle güle kullan :)
yok tatlım sanmıyorum anca dogumda:) suan oncelıklerımız baska bızım ıstesem alır almasada aklında kalır kıyamam ona dugune yaklastıkca oncelıklerımız degıstı bızım:) Ama yüz görümlüğü fena olmaz:) hayalseverrr hayalseverrr cok fenasın hıc aklımda yoktu valla sımdı sayfada zen reklamı cıkıyo sınır oluyorm ıyıce:)

yok tatlım sanmıyorum anca dogumda:) suan oncelıklerımız baska bızım ıstesem alır almasada aklında kalır kıyamam ona dugune yaklastıkca oncelıklerımız degıstı bızım:) Ama yüz görümlüğü fena olmaz:) hayalseverrr hayalseverrr cok fenasın hıc aklımda yoktu valla sımdı sayfada zen reklamı cıkıyo sınır oluyorm ıyıce:)
ben bişeye takınca takıyorum ve o benim olana kadar dilimden düşmez ayyy şuna baksana:D:D:D
1bestas.jpg

ben 6lı takım almadım çünkü saten kullanamam penyeleri de hp beyazdı :) teyzemde dedi çok kullanışlı değil diye. o yüzden uzun kollu pijema sabahlık aldım pierre cardinden ayrı bide şortlu takım alacam ve daha uygun olacak :)

2pijema takımımda pierre cardin ve indirimdeydi aldım:)
Kesinlikle katılıyorum canım bende öyle yapıcam gecelik takımı alıcaktım ama belki şortlu bi takımda alırım pierre cardinden

Oyyy kıyamam yaa bu yüzden mi aramış seni :KK49: çok pis takmıştın zaten beş taşa hangi marka düşünüyorsun canım zen mi? :KK51:

canım bizim aldıklarımızı söylüyorum.
2tane pijema takımı (6lıtakım almadığım için:)
sabahlık
2tane pantolon tunik takım
1çanta
sütyen çamaşır takım
1sütyen
2atlet
biraz çamaşır

2tane başörtüm gecelik ve ayakkabı kaldı benim kuzum :)
Kuzu pijama takımını nerden aldın ve resmi var mı?

Genelde kullanılmıyor ve alanların pişman olduğunu çok duydum, beğenmiyorum ve saçma bir şekilde aşırı pahalı :KK69:
evet cidden pahalılar valla:KK17:

Oyyy kıyamam yaa bu yüzden mi aramış seni :KK49: çok pis takmıştın zaten beş taşa hangi marka düşünüyorsun canım zen mi? :KK51:
valla kuzu 5 taş olsun pırlanta olsun yeterde zendekini çok begendim ilk onu gördüm bide ondan heralde ohooo bugün bide gidip denedimmm param olsa kendime alır çıkardım 5 taşımıda kendim aldım diye hava atardım:KK70:

ben bişeye takınca takıyorum ve o benim olana kadar dilimden düşmez ayyy şuna baksana:D:D:D
1bestas.jpg

Yapma bana bunuuuuu kocaman kocaman resim yüklemiş bide :) aynen canım koç burcuyum bende olacak dediysem er yada geç olur ama bu konuda ısrarcı olmam demekki o kadar takmamışım kafaya ama sayende kitlicem heralde :)

evet cidden pahalılar valla:KK17:

valla kuzu 5 taş olsun pırlanta olsun yeterde zendekini çok begendim ilk onu gördüm bide ondan heralde ohooo bugün bide gidip denedimmm param olsa kendime alır çıkardım 5 taşımıda kendim aldım diye hava atardım:KK70:
Canım beştaşlar pırlantaysa nasıl 1500 tl oluyor daha pahalı olması gerekmez mi? Benim tektaşım 3 katı pahalı yada taşları mı küçük oluyor?

Back
X