- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 taş diye diye benimde canımı istettin altın ve takı konusunda cok doyumsuzum ama 5 taslarda cok pahalı kuzum yaasevgili kayınvalideciğim aradı kızlar çok şaşırdım bu 5 taş mevzusu onada gitmiş benimki yana döne 5 taş arıyomuş
siz yavaş yavaş isteklerinize karar verin gerisini biz halledicez dedi![]()
1500den başlıyo kuzum biraz araştırdımda ama cidden çok güzel duruyo önceden tek taş sevdam vardı şimdi bu 5 taş beni benden aldı :)5 taş diye diye benimde canımı istettin altın ve takı konusunda cok doyumsuzum ama 5 taslarda cok pahalı kuzum yaa
Biz söz evresini atlattığımız için bişey diyemiyorum nasip artık istemekle kalıcaz1500den başlıyo kuzum biraz araştırdımda ama cidden çok güzel duruyo önceden tek taş sevdam vardı şimdi bu 5 taş beni benden aldı :)
söz bileziği yerine 5 taş alsınlar bana![]()
aldırmanın bi yolu bulunur elbetBiz söz evresini atlattığımız için bişey diyemiyorum nasip artık istemekle kalıcaz![]()
değiştir tatlım güle güle kullan :)![]()
kızlar bimden bu seti almıştımçay tabağı çıkmadı yarın gitcem değişcem
![]()
yok tatlım sanmıyorum anca dogumda:) suan oncelıklerımız baska bızım ıstesem alır almasada aklında kalır kıyamam ona dugune yaklastıkca oncelıklerımız degıstı bızım:) Ama yüz görümlüğü fena olmaz:)aldırmanın bi yolu bulunur elbet
değiştir tatlım güle güle kullan :)
ben bişeye takınca takıyorum ve o benim olana kadar dilimden düşmez ayyy şuna baksanayok tatlım sanmıyorum anca dogumda:) suan oncelıklerımız baska bızım ıstesem alır almasada aklında kalır kıyamam ona dugune yaklastıkca oncelıklerımız degıstı bızım:) Ama yüz görümlüğü fena olmaz:)hayalseverrr cok fenasın hıc aklımda yoktu valla sımdı sayfada zen reklamı cıkıyo sınır oluyorm ıyıce:)
6'lı takımı direkt almıcamKızlar 6 lı takımı satenmi alcaksınız penyemi yoksa?
neden kuzum :)6'lı takımı direkt almıcam![]()
Tamam canımm zaten 6'lı takım yerine pierre cardinden toparlıcam gecelikler falan onlarla takım olsun diye iç çamaşırımı da ordan alşıcam inşallahpierre cardin sütyeni düşünmeden al. ben 3buçuk senedir kullanıyorum daha bişe olmadı maşallah:)
Genelde kullanılmıyor ve alanların pişman olduğunu çok duydum, beğenmiyorum ve saçma bir şekilde aşırı pahalıneden kuzum :)
Kesinlikle katılıyorum canım bende öyle yapıcam gecelik takımı alıcaktım ama belki şortlu bi takımda alırım pierre cardindenben 6lı takım almadım çünkü saten kullanamam penyeleri de hp beyazdı :) teyzemde dedi çok kullanışlı değil diye. o yüzden uzun kollu pijema sabahlık aldım pierre cardinden ayrı bide şortlu takım alacam ve daha uygun olacak :)
2pijema takımımda pierre cardin ve indirimdeydi aldım:)
Oyyy kıyamam yaa bu yüzden mi aramış senisevgili kayınvalideciğim aradı kızlar çok şaşırdım bu 5 taş mevzusu onada gitmiş benimki yana döne 5 taş arıyomuş
siz yavaş yavaş isteklerinize karar verin gerisini biz halledicez dedi![]()
Kuzu pijama takımını nerden aldın ve resmi var mı?canım bizim aldıklarımızı söylüyorum.
2tane pijema takımı (6lıtakım almadığım için:)
sabahlık
2tane pantolon tunik takım
1çanta
sütyen çamaşır takım
1sütyen
2atlet
biraz çamaşır
2tane başörtüm gecelik ve ayakkabı kaldı benim kuzum :)
evet cidden pahalılar vallaGenelde kullanılmıyor ve alanların pişman olduğunu çok duydum, beğenmiyorum ve saçma bir şekilde aşırı pahalı![]()
valla kuzu 5 taş olsun pırlanta olsun yeterde zendekini çok begendim ilk onu gördüm bide ondan heralde ohooo bugün bide gidip denedimmm param olsa kendime alır çıkardım 5 taşımıda kendim aldım diye hava atardımOyyy kıyamam yaa bu yüzden mi aramış seniçok pis takmıştın zaten beş taşa hangi marka düşünüyorsun canım zen mi?
![]()
ben bişeye takınca takıyorum ve o benim olana kadar dilimden düşmez ayyy şuna baksana
![]()
Aynen o yüzden almıcam bende yeterince satenim var zaten ki dahada alırım gördükçe o yüzden ben penye 6 lı takımları tercıh edıcem :)Genelde kullanılmıyor ve alanların pişman olduğunu çok duydum, beğenmiyorum ve saçma bir şekilde aşırı pahalı![]()
Canım beştaşlar pırlantaysa nasıl 1500 tl oluyor daha pahalı olması gerekmez mi? Benim tektaşım 3 katı pahalı yada taşları mı küçük oluyor?evet cidden pahalılar valla
valla kuzu 5 taş olsun pırlanta olsun yeterde zendekini çok begendim ilk onu gördüm bide ondan heralde ohooo bugün bide gidip denedimmm param olsa kendime alır çıkardım 5 taşımıda kendim aldım diye hava atardım![]()