2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Senden hızlısı yok buralarda son zamanlarımızda sen olmıcaksın aramızda ama tecrubelerınle burda olup bize yardımcı ol evlenınce yalnız bırakma biziiii :):)
Yoo ben burayı bırakmayı düşünmüyorum :)

Erteleme sebebi neymiş canım. Eğer önemli bişeyse bişe diyemem ama değilse sen ne istediğini açıkca söyle bence

Günaydın kızlar bu arada 2dersim var sonra gelip evimi temizlicem sonra burdayım inşallah:))

Maşallah maşallah nikah mı olucak sadece? :) :)

evet canim biz sadece nikah yapicaz. Sonrasinda yakin cevreyle eglenceli bir yemek dusunuyoruz.

Canım öyle düşünme daha yolun başındayız olucak çıkıcak böyle aksaklıklar illaki.. sevgilinle konuş aynen böyle anlat durumu ben aileme böyle söyledim ertelensin istemiyorum de olmazmı?

canim o kadar titiz bir insanim ki, o kadar cok soyledim ki nasil olmasi gerektigini. Once tanisacak aileler siz geliceksiniz biz gelicez sonrada söz olucak dedim. Zaten ask da oyle istiyordu. Hatta dün o eve gelirken yolda konustuk yuzuklerin yapilmasi icin bir hafta diyorlar nasil yetisicez hemen karar vermemiz lazim dedim, haftaya bakariz hemen sıkıstiririz 3-4gunde yaparlar merak etme sen dedi bana. Yani ocak ayi fikrimiz yoktu bizim. Kendisi dedi bana bu ay olmazsa kalir ocak sonuna diye bende bunun uzerine zaten gittim anneme soyledim. Bir tek ablanin lafiyla bozuldu planlar buna sinirleniyorum. Ben bu haftasonu gelelim mi size diye sor ablana dedim ama onlar tarih degistirdi. Bi de bu planla olursa 13.12.14olacak tarihimiz dedim karisik olmus ama olsun dedi.

Ben bu konuda son derece hakliyim. O yuzden hazmedemiyorum. 4saat uykuyla dolanicam bugun rezil oldum.

Erteleme sebebi neymiş canım. Eğer önemli bişeyse bişe diyemem ama değilse sen ne istediğini açıkca söyle bence

bende sordum neden diye ancak olurmus falan dedi. Simdi maddi desem, ben bu islerin basinda yaptim bu konusmayi. Ya zaten ustte yazdigim gibi 1saat icinde karar degisti. Ablasi o zaman olsun dedi o da aynen bana iletti iste. Belirsizlikten nefret ediyoum. Boyle arada kalmisliktan nefret ediyorum. Ayrica gecen sene annesirica etti hayattayken akrabalarini cagirip evde dua okundu bende gittim. Herkes nisanli misin evli misin yok degiliz dedim. Ustune bide babasi demesin mi bizimki simdilik evlilik istemiyor. Dustugum durumu dusunebiliyor musun. aslinda evlenmek tabi ki istiyordu ama adam birden deyiverdi oyle. Bu kez de ben annenin mevlutune gelmem o zaman dedim. Bidaha insanlarin sorulariyla ugrasamam dedim.

ya ben kadin hasta rica etti diye gittim ve hic istemedigim bi duruma dustum. Aynisini kendime yapmam bidaha.

Böyle zamanlarda bu tarz şeyle olabiliyor ama kendini üzme elbet bi orta yol bulunur yani ablasının kararıyla olcak diye bişey yok siz bizim kararımız bu diyip sebeplerinide söyleyebilirsiniz

Precious Öncelikle günaydın canım ,üzülme lütfen ne demek vazgeçicem sen ailene öyle söyledin sevgilinede anlat durumu ben aileme bahsettim diye eğer o da derse ki annemin yıldönümü var hazırlık yapmamız gerek sen zaten beklerim diyorsun ama dediğin gibi okudum şimdi o söylemiş ocak ayına girmeden söz yüzüklerimizi takarız diye sende öyle planladın ailene bildirdin yani tabii böyle fikir değiştirmek biraz kötü abes oluyo yani sonuçta aileler hazırlık yapıyor gün ayarlıyor sonra da ertelendi kelimesini insanı sinir ediyo hak veriyorum sana canım.Ama bazen oluyor işte böyle şeyler çünkü devreye ailelerde girdi artık sen canını sıkma ailende aynı şekilde karşı tarafı bekleyin hiç sorma bile onlar biz şu gün geliyoruz desinler sende tmm de yeter.Sevgiline de biraz sitem ettim ama yanlış anlama,keşke konuşsaydın bilmiyorum söyledin mi ama hani biz böyle düşündük ya senle bende söyledim bizimkilere ertelenmesin diye tatlı dille konuşsan?Yine de hayırlısı olsun ama sen duaya da git ablasına da yardım et canım bu ilk adımlarda bazen aksilikler çıkabiliyor sende canını sıkma sıkma ki senin güçlü olduğunu anlasınlar ablasının kararı olmamalı bu elbet haklısın ama o da annesinin duasını okutucakmış o da kendince haklıdır.Yargılama kimseyi ne kadar bozulup sinir olsanda o da ailenden biri oldu.Tartışma çıkmadan tatlı tatlı halledin sende üzülme bu gece de erken yatta uyu dinlen öpüyorum gününün güzel geçmesi dileğiyle

greenandblue Canım benimm günaydınnn

YEKTA61 Günaydın canımm

math27 Günaydın canımm :) Ayy ne güzel balayıı bavulu hazırlıyorum demişsin kısmetse bizde hazırlıcaz inşallah ama çoooook sonra yine de senin adına çok mutluyum

@serp07 Günaydın canım

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum..Tam dediğin gibi son anda değişen kararlar ve süprizlerden hoşlanmam bende..Bende herşeyi planlı yapmak isterim.Peki tekrar konuşulsa, bu şekilde iletsen durum değişmez mi?

Niye uykusuz kaldın bakayım sen Ben iyiyim canım,iş güç çalışıyoruz işte

Annem bugün dua okutucakta canım akşamdan börek kek vs.. gibi şeyler yaptık bende yardım ettim anneme güzel oldu ama sonucu o yüzden geç yattım biraz..Bir de rüzgardan başım çok ağırdı duraktada bekledim bayaa çarptı sanırım
Bende çalışıyorum canım her günkü gibi

Orya canim sonucta ben hazirlanirim diyorum annem de kabul ediyor söz bizim evimizde olacak. Hazirlanan taraf biziz burda. Onlar giyinip suslenip cikolata cicek alacaklar. Baska bisey yok ki.

cok garantici planli düzenli biriyim ben. O yuzden ani kararlari sevmem. Ayriyetten benim izin gunum yilbasindan sonra yanabilir de. Ben ona haftasonu onlara gitmek icin musait misiniz diye sor dedim o bana geldi iznini ocakta alamiyor musun onu sorsana yarin diyor. Yani sözun bu ay olmamasi gibi konu sozkonusi bile degildi. Baban bekletirse ocak sonuna kalir dedi bende soyledim babam da sagolsun gidip konusup gun belileyelim dedi, simdi ocak cikti. Bugun sabah tekrar konusacaklarmis dur bakalim ne cikacak.
kotu de konusmadim, guzel konustum. Ne olursa olsun bizim asla hicbir zaman saygimiz sevgimiz degismez. Sesimiz yukselmez, oyle kavga eden bi cift degiliz.

Böyle zamanlarda bu tarz şeyle olabiliyor ama kendini üzme elbet bi orta yol bulunur yani ablasının kararıyla olcak diye bişey yok siz bizim kararımız bu diyip sebeplerinide söyleyebilirsiniz

aynen ya bu benim sözum. Ben hazirlaniyorum onlar hazirlanamiyor.

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum..Tam dediğin gibi son anda değişen kararlar ve süprizlerden hoşlanmam bende..Bende herşeyi planlı yapmak isterim.Peki tekrar konuşulsa, bu şekilde iletsen durum değişmez mi?

Zaten dun aksam ablasiyla boyle konusmuslar, bana soylememesini istemis. Yarina yani bu sabaha kadar dusunelim demis. Benimki soyledi ama ben tepki verince de yarin bidaha konusucaz dedi.

Ya artik haftaya da olsa ilk heyecanim kayboldu.

Canım benim haklısın hevesin kırıldı,heyecanın gitti. Ama yine konuşucaklarmış bak belki fikirleri değişir.Umarım herşey çok güzel olur.En güzeli canım yanlış anlamadın umarım güzelce çözün dememi kavga eden tartışan çift değiliz yazmışsın ya kızmış gibi gördüm seni sanki

Allah kabul etsin canım, güzel bir sebep için yorulmuşsun..Bende cumartesi erkek arkadaşım için kek, börek yapayım diyorum ama çalışıyorum nasıl olacak merak ediyorum.Bu arada geçmiş olsun tatlım, migrenin mi var

Sağol canım benim Cuma akşamından yap hazır olsun dicem ama sen bilirsin eve de geç gidiyorsan o da olmaz annen yapsun.Yok canım Allahtan migren çok kötü birşey çevremden duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…