Ahh canımmm çok sağol beklerim tabikide gel çok sevindim bak :) canım max. 50 60 olur heralde ya ertesi günde gelin hamamı düşünüyorummmmm :)ayyyy elma diye arattım
evde olursa organizasyon firmasına gerek bile yok kız ben gelir sana yardım edersim en güzelinide yaparım valla :)
eee kaç kişi olmayı planlıyosunuz ki :)
gecelikleri bakım kremlerini çok koy bol bol koyCanım tatilde giycem kıyafetlerim ayakkabı çantam :) pijema takımı iç çamaşırı gecelik falan tam netleştirmedim daha :) sizede söylerim netleşirse:)
gelin hamamını bende istiyorumda hiç yer araştırmadımAhh canımmm çok sağol beklerim tabikide gel çok sevindim bak :) canım max. 50 60 olur heralde ya ertesi günde gelin hamamı düşünüyorummmmm :)
Senden hızlısı yok buralarda son zamanlarımızda sen olmıcaksın aramızda ama tecrubelerınle burda olup bize yardımcı ol evlenınce yalnız bırakma biziiii :):)Canım tatilde giycem kıyafetlerim ayakkabı çantam :) pijema takımı iç çamaşırı gecelik falan tam netleştirmedim daha :) sizede söylerim netleşirse:)
Canım ben buralarda yapcak yer bulamadım cok arastırdım ust katta komsumuzda yapıcaz onun salonu acılıp bırlesıyo ıkı oda bız arayı kapattrdık bu yıl o yuzden ust kata karar verdık mekan bulsaydm dısarda yapardm ama böylesı daha ıyı gıbı gelıyo bana her detayını kendım yapabılcem mekan buna izin vermeyebılırlerdı yada cok pimpirikliyim diye kovalarlardı beni en sonunda :):) ayyyy heycanlandm kapılar süslencek falan :)gelin hamamını bende istiyorumda hiç yer araştırmadım
ayyy bende mi evde yapsam küçük şirin bi yer istiyorum ben
ayy byle konuşunca daha çok hevsleniyorumm hemen herşey olsun istiyorumm detaylar gerçekten çok önemli :)Canım ben buralarda yapcak yer bulamadım cok arastırdım ust katta komsumuzda yapıcaz onun salonu acılıp bırlesıyo ıkı oda bız arayı kapattrdık bu yıl o yuzden ust kata karar verdık mekan bulsaydm dısarda yapardm ama böylesı daha ıyı gıbı gelıyo bana her detayını kendım yapabılcem mekan buna izin vermeyebılırlerdı yada cok pimpirikliyim diye kovalarlardı beni en sonunda :):) ayyyy heycanlandm kapılar süslencek falan :)
Bende valla çok sabırsızım zaten bian önce gelsin istiyorum o günler :) Herşeyle kendim ugrasıcagım için içime sinen olcaktır diye düşünüyorum tatlım :)ayy byle konuşunca daha çok hevsleniyorumm hemen herşey olsun istiyorumm detaylar gerçekten çok önemli :)
insan kendi yapınca kusur bulamıyo ki zaten canım :)Bende valla çok sabırsızım zaten bian önce gelsin istiyorum o günler :) Herşeyle kendim ugrasıcagım için içime sinen olcaktır diye düşünüyorum tatlım :)
Aynen yaa resmen bu ikilem arasında kaldım aslında dogruya dogru bu organızede gelın girişi ve orataya alıp davulla oynatmaları harıc benı cokta cezbeden bi durum yok kına tahtındada zaten oynamaktan hıc bı gelın oturamıyoelma kolye mi ilk kez duydum nasıl bişey ki :)
aynı şeyi bende düşünüyorum aslında kararsızım süslemeler detaylar bizim elimizden çıkar çokta güzel yaparız ama kızlar kına yakma gelinin giriş kısmı filan var ya o beni çok fazla cezbediyo :)
insan kendi yapınca kusur bulamıyo ki zaten canım :)
eminim güzel fikirler çıkar ortaya :)
Kadın erkek ayrı olur ama emın bızımkıler arada kaynar :) bi salon var aklımda kadınlar için. Erkekler içinde abım bı mekan ayarlayacakmıs dedıgıne göre sen nasıl yapacaksın pekiKadın erkek karışıkmı düşünüyosun canım sen mekanmı tutcaksın evdemı yoksa ?
Ben sadece kadınlara yani yakınlarıma düşünüyorum canım evde olucak daha samimi öyle ayrıca zaten düğünde kalabalık olcak o yüzden küçük ama detayları atlamadan yapmayı düşünüyorum :)Kadın erkek ayrı olur ama emın bızımkıler arada kaynar :) bi salon var aklımda kadınlar için. Erkekler içinde abım bı mekan ayarlayacakmıs dedıgıne göre sen nasıl yapacaksın peki
Ooooo sen her ilde parça parça yapcan maşallah :)Benım nıkah bayburtta. Kına istanbuda. Düğün maraştaVarmı benım gibi vatanını dolaşacak gelin
acaba sadece o ekip için ne kadar ücret isterlerAynen yaa resmen bu ikilem arasında kaldım aslında dogruya dogru bu organızede gelın girişi ve orataya alıp davulla oynatmaları harıc benı cokta cezbeden bi durum yok kına tahtındada zaten oynamaktan hıc bı gelın oturamıyo
ben henüz kına kısmına geçemedimEvet canım çok güzel şeyler çıkacağımızdan eminim bende :) hediyelikler yapmayı düşünüyorum ben kınaya geln hmamına falan dagtmak için dğişik değişik :) (( Ama napıcağımı bilmiyorum tabikide :)))
Canım öyle düşünme daha yolun başındayız olucak çıkıcak böyle aksaklıklar illaki.. sevgilinle konuş aynen böyle anlat durumu ben aileme böyle söyledim ertelensin istemiyorum de olmazmı?Moralim altust oldu. Dun konustuk sevdicekle demistim ya annesinin yildonumu geldi ocagin ilk haftasi diye. O sebepten söz bu ayda bi iki haftaya olucakti. Eger olmazsa da ocagin sonuna dogru kalicakti. Bu arada babam bizde onlara gidelim demisti. Bu haftasonu gideriz haftaya da soz olur diye hesap ediyordum. Ona gore isten yillik iznimi alicaktim. Simdi de ablasiyla konusmus ocagin sonunda olsun demis o da benimki de oyle olsun dedi. Kendimi salak gibi hissediyorum. Napiyim ablam ancak musait olurmus diyor. Annesinin mevlutunu yapip pesine bi hafta sonra nisan mi olur Allah askina. O subat ayina kalir.
derdim subatta olmasi da degil. Babam agirdan aliyor diye adama kizdim anneme sordurdum napicaksak karar versin diye simdi resmen vazgecmek gibi oldu.
Hep de derdim ki ne zaman yuzukleri takabileceksek o zaman bu ise girelim. Suruncemede kalmasin belirsizlik olmasin.
Ablanin ocakta olsun demesiyle hersey degisti. Suan nerdeyse vazgecicem evlenmicem.
Daha bi tane geceliğim var dün aldım:)gecelikleri bakım kremlerini çok koy bol bol koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?