2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sağol canım benim Cuma akşamından yap hazır olsun dicem ama sen bilirsin eve de geç gidiyorsan o da olmaz annen yapsun.Yok canım Allahtan migren çok kötü birşey çevremden duymuştum

Ablamla anneme kaldı artık kek, börek işi. Ay çok beterdir migren, benim 7 yıldır başım belada kendisiyle..onun yüzünden midemden de oldum..Allah kimseye vermesin ya çok kötü.

Ablamla anneme kaldı artık kek, börek işi. Ay çok beterdir migren, benim 7 yıldır başım belada kendisiyle..onun yüzünden midemden de oldum..Allah kimseye vermesin ya çok kötü.

Yapsınlar tabii canım Geçmiş olsun canım ya eminim kötüdür amin inşallah kimseye vermesin

Canım o psikoloji o kadar farklı ki kim ne derse tamam diyodym ben erkek arkadaşında o psikolojidedir belki. ama sen net bi şekilde konuş oda kabul eder zaten. Bide ancak o zamana kadar yetişir demiş ya planları neymiş ki o zamana yetişecek olan.

Kızlarr eve geldim evimi temizledim tertemiz oldu. Kahvaltı hazırlıcam sevdiceğe :) biraz dinlenmem lazım ama:)

math27 Canım sağoll inşallah paylaş tabii ki :) Oooo ne güzel çok şanslısın hazırla bakalım

yok canim olur mu hic kizmak falan sakin oyle anlama hic kizmadim niye kizayim ki

Ben konuyu biraz hiddetle anlattigimdan oyle anlasilmistir.

bana gece mesaj atmis yeni geldi. Bende hemen olsun isterim ama maddi manevi hazirlanacagi seyler var insanlarin demis. Bu surecte birbirimizi yipratmayalim sonucta istedigimiz olacak yazmis.

Ben öyle anladım demek ki kusura bakma canım :)
Hımm açıklama yapmış bak;sende ona göre cevap veririsin onlar da haklılar sonuçta yani çok para gidicek birşey değil bu ama yine de harcamalar olucak tabii manevi olarakta belki annesi için üzülüyordur yıldönümü olduğu için.Bak ne güzel söylemiş istediğimiz olucak diye.Sen ne demeyi düşünüyorsun?

Anladım canım sen senin yaptığın planın tek lala bozulmasına kızıyosun haklısında önemli olan sizin istekleriniz tabikide..

kötü olmuş ama ama artık kısmet diyceksiniz canım hiç yıpratma kendini valla bu süreçleri hesaplamak istenen günü tutturmak büyük şans :)
tekrar konuşulcak demişsin bakalım nolcak :)

herkese günaydın kızlarr sabahtan beri temizlik yaptım silmediğim halı kapı pencere kalmadı perdelerde yıkandı şimdi onları takıcam sonra doğru banyoyaa hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…