2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canim sizin sektor oyle iste malesef

Canimm sen de katil :) ben de erkek arkadasimdan dolayi biliyorum biraz :)

gunaydin canim :) ben de surekli diyetteym ama bi kac saatlik boyun ve kilon kac ?
1.70 en son 57 kiloydum canım ama almışım yani baya belli
nasıl farketmedim bilmiyorum
tam olarak diyetteym demiyorum çünkü diyet kelimesi benim daha çok acıkmama neden oluyor
yoğurt kürü yaptım byle kötü bi tat yok yiyemedim

Onu ben de pazartesi denedim kusuyordum igrencc. Aslinda 1.70 e 57 iyi :) ama sen de benik gibi takintilisin anlasilan. Ben 36 beden giyiyorum ama 34 giymek istiyorm aynada kendimi 100 kilo goruyorumm. Diyetisyene gittim kabul etmedi beni seni piskologa yonlendiricem dedi ama ben de cok takintili oldugm icin hic mutlu olamiyorm

O za man baska bir konu konusalimm :)
keske hepimiz ayni sehirde olsak ne guzel olur bulusurduk arada . Hatta cok yakin otursak filan

Konuşalım canım :)
Evet güzel olurdu tabii ama ben bu yoğunluktan ve cumartesi çalıştığımdan buluşamayabilirdim sizlerle Pazar günümüde genelde ailemle geçirdiğim için:)

yok ben kilo almışım eminim oturduğum zaman karnımda kat olmazdı artık oluyo tosun gibi olmuşum ya
çok fazla hazır şey artık bi son vermeyelim valla yuvarlanırım bi yerlerden top gibi

Canım benim sağol düşündüğün için sende mi rahatsızsın neyin var canım nezle mi oldun sende?
Yok canım tam nezle değil ama boğaz ağrım var çok konuşmaktan bide memleketin yorgunluğunu atamadım daha

Kızlar ya öyle bi açıldımki toparlayamıyorum bi türlü:) güne girmiştim bu ay ben alacam ama bu ay ben para koyamıcam

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine düğün zamanı hasta olma sakın..
Güne mi girdin :) Canım zaten çeyiz derdindesin keşke girmeseydin haklısın para gittiği için sürekli elden birşey kalmıyor

Konuşalım canım :)
Evet güzel olurdu tabii ama ben bu yoğunluktan ve cumartesi çalıştığımdan buluşamayabilirdim sizlerle Pazar günümüde genelde ailemle geçirdiğim için:)
Is cikisinda gorusurduk aksamlari 6 dan sonra
yok ben kilo almışım eminim oturduğum zaman karnımda kat olmazdı artık oluyo tosun gibi olmuşum ya
çok fazla hazır şey artık bi son vermeyelim valla yuvarlanırım bi yerlerden top gibi
Kisin kat kat giyiyoruz onunda etkisi var mesela benim kotumun icinde hem corap hem tayt var direk +3 kilo

tasarimcibayan Ben 7 de çıkıyorumm Ne dertli insanım dimi :)
Bende kat kat giyinirim kışın valla pantolunun altında tayt var pamuklu sıcacık tutuyo valla

Canım gün olmasa daha çok ıvır zıvır alırdım o yüzden böyle yaptım. Şimdi toplu param var en azından.

Bu arada hayalseverrr bende dikkat etmem lazım. 1buçuk ay kaldı bana da

Bende kat kat giyinirim kışın valla pantolunun altında tayt var pamuklu sıcacık tutuyo valla
Is cikisinda gorusurduk aksamlari 6 dan sonra

Kisin kat kat giyiyoruz onunda etkisi var mesela benim kotumun icinde hem corap hem tayt var direk +3 kilo
Ben burda tayt giymesem düşünemiyorum kendimi:))) donar kalırım bi köşede:)

math27 Allah korusun canım sen 2 kat giy hatta aman diyim hasta olma
tasarimcibayan İş ortamım mükemmel herkes özeniyo :) ben bayaa bir iş aradımda burayıda babam buldu gazeteden sağolsun geldim görüştüm haziranda işe başladım aile ortamı burası sahibi patronumuz yani oğlu var bir de 5 çalışan alarko klima servisi burası Patron içeride tüm gün orda pompa tamiri falan yapıyor bende ofisteyim çoğu zamanda tekim bazen oğlunun işi oluyo proje çizimleri o zaman o da geliyor çizim yapıyor çalışanlar zaten dışarıdalar tüm gün çok iyiler maşallah 2.iş yerim ilkide böyleydi ama 2.si harika gerçekten de iyi ki babam bulmuş burayı benim için para çokta önemli değil girerkende söylemiştim ben 1000 tl maaş alıyorum canım 8:30 19:00 çalışma saatlerim cumarteside 5 e kadar ama havalar erken karardığı için bazen erken çıkıyorum çay,pc,tv,sıcak klimam herşeyim var çok rahatım çok şükür :) :)

selam kızlar evet bu sene baya soğuk geçecekmiş oyle diyorlar. ama bugün güneşli çok güzel valla kışın zor düğün hazırlıkları yapmak zor=)

Iyi bari canim rahatsan cok harika. Ben de tek calismayi severim sevmiyorum oyle kalabalik sirketleri :)

Ayy ben de cok kansizim o yuzden yazin bile hirka giyerim. Orda olsam lahana gibi dolasirim kat kat :)
Nişanlım çok dalga geçiyo benle

Ben o gelinlikle 1.de olmasam 2.düğünde kesin olurum :) gelinliğin altına tayt giysem mi diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…